אכזבות בקנייה במכירה פומבית, 14קרט התברר כ333 ושעון תקול

semah

New member
אכזבות בקנייה במכירה פומבית, 14קרט התברר כ333 ושעון תקול

שלום
לא קראתי את האותיות הקטנות ואני מניחה שהן לא לטובתי...
שני מקרים (וגם אכזבות על מצב פריטים אחרים):
1. בתיאור השעון נכתב רק "שעון גוטצי לנשים מקורי, ישן"
אחרי טירחה להתקנת בטריה שלא הפעילה את השעון ואחרי שהלכתי בהמשך לשען מקצועי הסתבר שצריך להחליף מנגנון בעלות של 400 שקלים. אני לא אעשה את זה, האם סביר שאחזיר ויזכו אותי?
2. עגילים די פצפונים שתוארו כ14 קרט. בחינה של החותמת הראתה 333. המוכר אמר שזו טעות הקלדה ומוכן לזכות אותי ב30 אחוז או שאחזיר ואקבל זיכוי מלא (לא החלטתי ומתייעצת כאן).
לא מדובר למזלי על סכומים גבוהים. ואשמח לתגובות.
תודה רבה.

לאיזה תגובות את מצפה?

זה כסף שלך ואפילו לא צרפת תמונות שנוכל להתלבט איתך.

גלעד133

New member
קניות במכירה פומבית

מה יש להתלבט. אם השעון פגום וזה לא צויין במפורש, העגילים אינם בקראט שצויין אלא 43% פחות בתכולת הזהב הכל מאבד את טעם הקניה [לפחות עבורי. נשאר טעם רע בפה שסידרו אותך] מחזירים את הכל ומבקשים את הסף חזרה במלואו. יש היום ה מ ו ן בתי מכירות - ראי ב bidspirit - וחלקם הגונים ומדוייקים והמבחר אדיר. בחרי מישהו שמסתדר לך איתו. בהצלחה.
נ.ב - לא פעם ולא פעמיים נתקלתי בכך ולכן אינני מוסר כרטיס אשראי בטלפון אלא בודק ומשלם [או לא] במקום אם הכל מתאים לתיאור.

semah

New member
באי ביי מעולם לא קרה לי וכאן זה 50-50.

אני לא סוחרת, סתם אוהבת פריטים יפים. הכרתי את בידספיריט רק לאחרונה ואני תוהה עד כמה זה נפוץ.
ייאמר לזכותם שעל העגילים לבסוף זיכה אותי ב-30%.
את השעון קיבלו חזרה וזיכו באופן מלא מיד כשהעברתי מספר משלוח.
קצת מאכזב.

גלעד133

New member
מכירות פומביות

לצערי את צודקת ואכן מאכזב. לשמחתי לא כולם כאלה. דרך אגב - גם באי ביי יש פשלות.

semah

New member
זהו! לא קונה יותר דרך אתר המכירות הפומביות באינטרנט!

לא מבינה מה קורה.
קניתי במכירה תמונה, מקבץ סקיצות של אדריכל ותכשיט כסף גדול (לזה חיכיתי במיוחד).
הגיעה החבילה בדואר רשום. הזכוכית של התמונה מנופצת. עטפו אותה עם קרטון ללא פצפצים. זה מילא.
האוגדן סקיצות- בסדר. אמנם צילמו בלי שולי הדפים שנתלשו מחוברת אבל לא נורא.
תכשיט - אין!!!!
השולח בקושי עונה. אמר לי לבדוק אם נראה שהחבילה נפתחה בדרך (ממש לא, זה היה עטוף בניילון צמד ועמלתי קשות לפתוח).

למעלה