אכזבתם.

Let it Bleed

New member
אכזבתם.../images/Emo217.gif

חשבתי שכשיהיה הקליפ של TBATW אתם תתלהבו ואולי *קצת* תתעוררו אז מה אכפת לי, שאלון, כי לא מצאתי דיון שקשור לשיר החדש... לקוח מפורום מיי כמיקל רומאנס פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבע אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

zivid

New member
אני יענה עכשיו ../images/Emo129.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? זיו עידן. 2. תאריך לידה: 19th Aug. 3. מקום מגורים ראשי: לא הבנתי.. אבל המקום הראשון שגרתי פה היה חיפה 4. מקום מגורים משני: חח משם זה עבר לארה"בחיפה-קיבוץ רעים-זכרוןיעקוב-עובדה[לידאילת]-סינגפור 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: zivid ^^ 7. כמה אחים/אחיות? אח אחד :) 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים D: 9. צבע עיניים? חום מוזר. 10. צבע שיער? חום עם אדום בשמש. 11. משקל: 12. גובה: 1.62 בערך. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה, בעלת אקוסטית וחשמלית. 2. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא ממש.. יצא לי לנגן בלהקה ולא אהבתי את זה כל כך. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מה שטוב. אבל אני לא שומעת ראפ קאסי מזרחי דיכאון ישראלית וכדומה. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? שומעת בוסטון. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: הכל מזרחית. 7. אתה אוהב לרקוד? -_-" 8. תאר איך אתה רוקד? מכוער. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? XDDDDDDDD 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כןןןן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה שטוב, בדר"כ בלי קשר לסביבה. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אחד מהבצפר שלי. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? יש. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחחחחחחחחחחחח לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כגון..? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. אני נגד. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אנחנו דור מזויין לאללה. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אצלי זה קצת שונה בבצפר לא כמו בארץ וזה.. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): ביבייסיטר ולשמור על הכלב של השכנים שהם בחו"ל :) 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עדיין לא, אבל אני רוצה להיות מאמנת כושר קרבי D: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? ארכיטקטורה. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? עיצוב עוד משו. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין. רק שיצליח. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אני לא. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? חחחח כן. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? סביר להניח. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: סאב וואי ואיזה חנות של סושי קרוב לבית. 2. המסעדה השנואה: שווארמה. 3. בשר מעודף: צמחונית. 4. גבינה מעודפת: קוטג', ולא אכלתי את זה כבר 8 חודשים פחות יום. 5. ירק מועדף: מלפפון. 6. תבלין מועדף: המממ סוכר זה תבלין? 7. פרי מועדף: תפוח ירוק, אבטיח מלון וכל הדברים של הקיץ.. 8. דג מועדף: צמחונית שלא אוכלת דגים. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): טעים, בלי דברים שהיו חיים. 10. מאפה מועדף: איזה משהו שהמייד שלי מכינה. 11. שתיה קרה מועדפת: מים וקולה זירו. 12. שתיה חמה מועדפת: הקפה של הבוקר. 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: יש כאלה שאומרים שסושי זה מוזר. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אפקט הפרפר. 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: JAW ההכי ישן. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: משהו כמו 15 פעמים, יורו טריפ 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אפק הפרפר יומני הנסיכה 1 8. סדרה אהובה: לא יודעת.. פעם זה היה קטנטנות D: אני לא רואה טלוויזה פה בארץ זה היה נמלטים. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אולי. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אף אחד. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? זאת שמשחקת את הרמיוני X: 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 0 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאנשים הטובים באמת. דת ואמונה 1. יש אלוהים? לפעמים. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? משתנה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד. 4. האם העולם הבא קיים? כן. רוצה לבדוק בשבילי? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כן. לא בטוחה. 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? חחחחחח 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אם לא אז מה אתה? 10. איך נוצר העולם? "בראשית ברא אלוהים את הארץ והשמיים.." ? 11. איך נוצר המפץ הגדול? מטאור? 12. מי יצר את אלוהים? אמא ואמא שלו? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?נשמה זה אחלה דבר. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? נו פרומיסס. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מחוברת למסנג'ר עכשיו. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אה? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להתעורר לשרותים לראות מי התקשר בלילה לקרוא תגובות לאכול לפתוח את המייל ולנשום :) 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אולי ללכת להיסתובב? 6. ישנת טוב אתמול? את האמת כן:) 7. תישן טוב הלילה? בתקווה. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, כי קראו הרבה דברים חשובים או דברים שרציתי שיקרו. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין, אם לא הוא איזה גראפיטי היו עושים באילת? 3. עונה אהובה של השנה: העונה הלא ממש גשומה, אין בסינגפור עונות. 4. צבע אהוב: אין, אבל אני לא אוהבת צהוב. 5. ריח אהוב: שוקולד? 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: מאחרים, סכסכנים, זבלים, מסריחים, לא מבינים גם שבסבירים להם 978796 פעם! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? דווקא לא כזה רע לי פה. 9. חיה אהובה: נמר. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אהה אני בעצמי כבר שחכתי. אה כן.. זיו :)

zivid

New member
חחח יאא ../images/Emo129.gif

אז אני וביל קלינטון לא לבד XP

Let it Bleed

New member
אניי../images/Emo217.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? מישל משהו... 2. תאריך לידה: 1.10.1992 3. מקום מגורים ראשי:ראשון לציון 4. מקום מגורים משני:לונדון נראה לי 5. כתובת דוא"ל:אין לי כוח 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:המממ.. פינק שמנת (באנגלית) וכל השאר זה לט איט בליד 7. כמה אחים/אחיות?שתי אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים 9. צבע עיניים?חום של קקי 10. צבע שיער?חום של קקי 11. משקל:לא יודעת... אבל אני קלה 12. גובה:לא יודעת... גובה ממוצע לילדה בת 14 וחצי מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כע, גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן?חשמלית ובאס 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?אמממ... פאנק או מטאל 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?בעקרון אני שומעת הכל [חוץ מעברית] 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?טייקינג באק סאנדיי.. בעיקר הגרסה האקוסטית של cute without the e 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: הקילרס S: 7. אתה אוהב לרקוד?כע 8. תאר איך אתה רוקד?תלוי מה המצב רוח שלי.. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?כע.. לפעמים 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?כן, חח פעם אחת הסתובבתי בשכונה עם חברות ואחת מהן שמה את גירלרינד בפלא שלה והתחלתי לרקוד כמו פוסטמה 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת גם וגם.. העיקר שזה מוזיקה טובה 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?- 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?4 לובים.. וחד נסתם לי לפני שבוע 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?- 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?חח לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?כל הזמן נשארתי אותו דבר בהתנהגות... 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?- 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?אימואים מזדיינים P: כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?עכשיו אני מסיימת את כיתת ספרות אומנות ואני הולכת למגמת קולנוע 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):- 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:- 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא יודעת 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?לא יודעת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?לא נראה לי... 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא יודעת 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודעת נו... שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מקדונלדס? חח 2. המסעדה השנואה: מקדונלדס! 3. בשר מעודף:לא יודעת.. משהו סיני 4. גבינה מעודפת:צהובה 5. ירק מועדף:עגבניה 6. תבלין מועדף:לא יודעת 7. פרי מועדף:תותים 8. דג מועדף:לא יודעת.. איזה דג אוכלים בפיש אנד צ'יפס של אנגליה? 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):סיני נראה לי... ואיטלקי 10. מאפה מועדף:הכל.. אני אוהבת מאפים 11. שתיה קרה מועדפת:נסטי! 12. שתיה חמה מועדפת:קפה 13. שתיה חריפה מועדפת:בירה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:כל דבר שלא כשר... הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:אין לי 2. במאי אהוב:מיסטר ברטון 3. שחקן/ית אהוב/ה:ג'וני דפ, ג'ק בלאק, אומה טורמן 5. סרט אחרון שראית:ניסיתי לראות את עיר החטאים אבל נרדמתי בשניה הראשונה 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: קיל בי 1+2 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: שודדי הקאריביים, רוק בביה"ס 8. סדרה אהובה:בריטניה הקטנהXD 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?אולי.. רק חבל שאני לא שחקנית משהו 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?לא יודעת.. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?חח אמרו לי שאני דומה לברט, לאנדי מפוב, ואפילו לג'וני דפ :| 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?הרבה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?אחד-2 לא יותר 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?אממ... פעם-פעמיים בשבוע 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?לעצמי שהצלחתי להגיע לאוסקר ולכל מי שלימד אותי.. לשחק, אני משערת דת ואמונה 1. יש אלוהים?לא בטוחה 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?זכר.. אחרת למה יש לבנות מחזור והן צריכות להוליד?! 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?אפחד 4. האם העולם הבא קיים?לא יודעת 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?חח כע... ונראה לי הייתי חתולה 6. מלאכים ושדים - קיימים?לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים?ערפדים לא, רוחות כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?לא שאני זוכרת 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?ישמצב 10. איך נוצר העולם?לא יודעת 11. איך נוצר המפץ הגדול? מה??? 12. מי יצר את אלוהים?עזבו אותי באמאשלכם 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש לנו נשמה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?עכשיו נגמר ג'ניו של FFAF והתחיל דני קליפורניה של RHCP 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?דיברתי עם חברה שלי בפלא' 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אייטיונס 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לנסוע להרי ירושלים, לראות שנות ה-70 ולאכול.. הרבה 5. מה עוד תספיק לעשות היום?כנראה ללכת לגן העיר עם חברה 6. ישנת טוב אתמול?כע 7. תישן טוב הלילה?אין סיבה שלא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא נראה לי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מיטה וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?ג'וני דפ! 3. עונה אהובה של השנה:קיץ 4. צבע אהוב:וורוד וירוק 5. ריח אהוב:של אוכל? 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:חוסר מקוריות או חיקוי... ג'יזס! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להיות מאושרת לפחות פעם אחת בחיים 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לונדון 9. חיה אהובה:חתולים 10. תזכיר לי איך קוראים לך? איציק

הו, זה כ"כ המון שאלות../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

יאללה נעבור את זה: פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? מיטל אל פישביין 2. תאריך לידה: 17/7/92 3. מקום מגורים ראשי: בית 4. מקום מגורים משני: חבריםP: 5. כתובת דוא"ל: במסר-.-" 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: לייז פור דה ליירז 7. כמה אחים/אחיות? 2 בן ובת 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? כנ"ל 11. משקל: לא לפה>< 12. גובה: כנ"ל מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? >< 2. על מה היית רוצה לנגן? כלום. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? המ. לא מוגדר. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? מארון 5
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: פריס הילטון
7. אתה אוהב לרקוד? קצת 8. תאר איך אתה רוקד? -.-" לא נעים. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? חחח. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? אהאP: 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שאני אוהבת. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? >< השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? >< 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בבטן, אבל אני צריכה להוריד אותו כבר:\ 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? >< 4. אתה מסטול ברגע זה? אני מסטולה תמידית. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?>< 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?>< 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?>< 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?>< 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?>< כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה, ופיזיקה. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייבסיטר? 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:>< 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?>< 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?>< 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להצליח. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אהא 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? >< מה זה השאלות האלה גאדדאמט??
9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? >< 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?>< שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: ג'ירף/סושי בר 2. המסעדה השנואה: אחת האיטלקיות 3. בשר מעודף: פילה בקר|ריר| 4. גבינה מעודפת:>< 5. ירק מועדף: מלפפון/בצל 6. תבלין מועדף:>< 7. פרי מועדף: הכל. באמת הכל. 8. דג מועדף: סלמון, ועוד כמה שברח השם 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סיני/תאילנדי/יפני 10. מאפה מועדף: >< 11. שתיה קרה מועדפת:קולה, נסטי 12. שתיה חמה מועדפת:שוקו, קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: וודקה.. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: סושי? סרטנים? הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: המון. 2. במאי אהוב: >< 3. שחקן/ית אהוב/ה: הית' לדגר, ונטלי פורטמן 5. סרט אחרון שראית: אויב בשער
6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: המון. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: שודדי הקאריבים, והר ברוקבק. 8. סדרה אהובה: הכי גאים שיש, עקרות בית נואשות, גיבורים ומחשבות פליליות 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? >< 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? >< 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 2. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 4-3 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 5-6 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למשפחה חברים וכאלה. דת ואמונה 1. יש אלוהים? אולי 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?>< 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? זה כאלו שטויות 4. האם העולם הבא קיים? אוליP: 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? -.-" 6. מלאכים ושדים - קיימים? אני מקווה. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? זה יכול להיות מגניב 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?>< 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? הלוואי
בעולם יהיה יותר מגניב. 10. איך נוצר העולם? ע"י אלוהים? סתם. 11. איך נוצר המפץ הגדול? >< 12. מי יצר את אלוהים? >< 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? >< נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? איי לייק ביג באטס 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?3 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לישון 5. מה עוד תספיק לעשות היום?להתכונן למבחן ולראות טלוויזיה 6. ישנת טוב אתמול? אהא 7. תישן טוב הלילה? לא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי- לפחות כרגע 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?אינשטיין, שקספייר אנטישמי
3. עונה אהובה של השנה: חורף
4. צבע אהוב: אדום 5. ריח אהוב: בושם? פרחים? 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושר
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?פה. 9. חיה אהובה: כלב. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? מיטל

GD ROCKS

New member
בוהו.. הקליפ כבר יצא?

אומגאד אם זה ככה אני הולכת לחרוש על M2 24 שעות עד שאני אראה אותו!!! נו אני מתחמקת מללמוד למתכונת במחשבים אז נענה [: פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? רותי 2. תאריך לידה: 2.4.90 3. מקום מגורים ראשי: ב"ש 4. מקום מגורים משני: ?! הבית של חברה שלי XD האא ישנתי אצלה יומיים ברצף ואשכרה אני כל יום אצלה. זהו -_- לא הולכת אליה איזה חודש XD 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: מממ יש כל מיני :| 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? ההורים. 9. צבע עיניים? חום ירוק 10. צבע שיער? חום 11. משקל: בוהווו :| 12. גובה: 1.71 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן? מפוחית, באס, תופים, הכל למעשהXD 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא אין. אני סתם גרועה. אני צריכה לחזור שוב ללימודים עם הגיטרה ): אם כן הייתי רוצה פאנק. אבל לא כמו כל החורשים על גרין דיי ובלינק. להקות פחות חרושות! 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? פאנק אבל אני שומעת עוד סגנונות. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? יש מלא. אבל הכי כייף אלכסיס. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: אבריל לאבין. 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||: 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא D: 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא יודעת :| 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? ממש לא נוטה לשמוע מה שרוב האנשים שומעים. רוב החברות הכי טובות שלי בכלל לא שומעות את הסגנונות שאני שומעת. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אינקובוס :) השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. וגם לא יהיו. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחחחחחחחחחחח D: 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ח'? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? סבבה אש ^^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחח. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? למה היית?
בכל אופן, פיזיקה ומחשבים. יש מצב אני עוברת למוזיקה אם אני נכשלת במחשבים [שוב...] 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): X: 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: X: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? רפואה. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? רפואה [?] 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? חחחחחחחחחחח. בלשית XXXXXXXXXX: 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? רפואה [: 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא יודעת.. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ממ.. תקשורת אולי. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אני נמנעת כי אי אפשר לדעת להן מובילים החיים. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אראביקה [או איך שלא רושמים את זה.] 2. המסעדה השנואה: אין דבר כזה. 3. בשר מעודף: אסאדוו 4. גבינה מעודפת: .. גלבוע? 5. ירק מועדף: מלפפון ^^ 6. תבלין מועדף: X: 7. פרי מועדף: תפוז 8. דג מועדף: הנסיכה כי זה היחידי שאני אוכלת. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אח מרוקאי!!! הלוואי ואמא שלי הייתה יודעת לבשל אוכל מרוקאי. 10. מאפה מועדף: קוראסון חמאה.? 11. שתיה קרה מועדפת: קולה. 12. שתיה חמה מועדפת: נס. 13. שתיה חריפה מועדפת: בוהו.. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אין דבר כזה. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: המספריים של אדוארד. 2. במאי אהוב: לא מבינה כלכך בבמאים וכדומה. נגיד שטים ברטון. 3. שחקן/ית אהוב/ה: גוני דפ נגיד. 5. סרט אחרון שראית: סטאפ אפ. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: קרוויאם לחלום. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אולי טיטניק. 8. סדרה אהובה: סימפסונססססס!! 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? טוב ^^ 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאיודעת. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא יודעת אמרו לי מישהי מהשמיניה -_- 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? בקושי שעה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0. לא הלכתי לקולנוע מלא זמןן! 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? הרבה.. מחברות בעיקר D: אין לי בכלל מנוי. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לעצמי. כןכן. D: דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר
3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?לא יודעת מה הקטע.. כנראה שאנשים לא נוטים להאמין במשהו אחד ולכן נוצרו כלכך הרבה זרמים. אני נורא מקווה שאנחנו צודקים. אני מאמינה בזה. בכל אופן זה לא הדת שחשובה. יותר חשוב להיות בנאדם טוב מאשר לעשות מצוות לפי הדת וכדומה. 4. האם העולם הבא קיים? אני מקווה. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא. 6. מלאכים ושדים - קיימים? יש מצב. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא. רוחות כן. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 100% 10. איך נוצר העולם? תפתחו ספר בראשית או משהו. 11. איך נוצר המפץ הגדול? תחפשו בגוגל. 12. מי יצר את אלוהים? . 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Anti Flag- One Trillion Dollars 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מחוברת. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אימיול. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לחרוש למחשבים כמו לא יודעת מה. לעשות שטויות בלילה D: כאילו מעבר לחצות. זה נחשב להיום. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לחרוש למחשבים וכנראה להתפוצץ מיתר מחשבים :/ 6. ישנת טוב אתמול? לא כזה. ישנתי אצל חברה. 7. תישן טוב הלילה? נקווה. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראה לי. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומותיים הכי כייף [: 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין. 3. עונה אהובה של השנה: חורף. 4. צבע אהוב: ירוק 5. ריח אהוב: ... 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגו. כלכך מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אהיה מאושרת? 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארגנטינה ^^ 9. חיה אהובה: כלב. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? רוחמה.

Noa Tsror

New member
%___#

1. מהו שמך המלא? נועהצ 2. תאריך לידה: 2.9 3. מקום מגורים ראשי: באר שבע 4. מקום מגורים משני: להבים?.. חחח 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: Flaky 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? משפחה?..... 9. צבע עיניים? חום-ירוק 10. צבע שיער? שחור, קצוות צבועים, משתנים 11. משקל: 50 ו משו, ולאחרונה יותר ממשו... 12. גובה:160 בערך מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ממ ניגנתי על פסנתר 2. על מה היית רוצה לנגן? ממ לאדעת 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? חוץ מהלהקה הדימיונית שלנו אמממ לא חח, ואם כן איזה עירבוב של צ'יק-בנד ופאנק והארדקור כזה באלגנים 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל, חוץ מישראלי וזה חח>< 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אלכסיס 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: כל המזרחי? ^^ 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? כמו מפגרת 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן חהחה 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כןן חהחה 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? בד"כ נמנעת, אבל אני מיקס כזה 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דאלס גרין השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין, אבל יהיה. חייב להיות. בקרוב. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא): 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? נוופ 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ממ לא משימוש בכימיקלים, אלכוהול זה כימיקלים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 13, או משו, למרות שכילדהקטנה הייתי רוצחת 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? שכולם נבלות!... כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? למה היית? פיסיקה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בבית ואצל בייביסטר, יענו עשיתי וזה 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: להמציא משו רק בשביל הקטע?.. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? עיצוב אופנה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אדריכלות 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מעצבת אופנה או מובטלת מליונרית 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מעצבת?^^ 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?לאדעת 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מממ ברור 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? never say never שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: street food חהחהחה 2. המסעדה השנואה: ממממממממממממ לאדעת 3. בשר מעודף: סטייק?^^ 4. גבינה מעודפת: גבנצ 5. ירק מועדף: גמבה 6. תבלין מועדף:לאדעת 7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף:טונה?^^ 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי וסיני, ואמריקאי חהחהחה^^ 10. מאפה מועדף: עוגה? 11. שתיה קרה מועדפת: קולה ונסטי 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: בריזר 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: ממ גבנצ מומסת, בכפית >< הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: שאלה קשה 2. במאי אהוב: גם, תלוי. 3. שחקן/ית אהוב/ה: מממממממממממממממממממממממממממ 5. סרט אחרון שראית: 200 סיגריות, הרגע חח 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: נוט אנדר טינאייג'ר מובי 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: סינדרלה סטורי, רציני 8. סדרה אהובה: ורוניקה מארס, חברים, עוד כלמיני 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? הייתי רוצה להיות מספיק יפה כדי להיות שחקנית מפורסמת, ואז זין על הפרסום חח 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אפחד? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאדעת 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לפעמים, אחד. כשגוררים אותי 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? כבר בכלל לא, פעם. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? אבא אמא ואלוהים? חח דת ואמונה 1. יש אלוהים? יאפ 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זה מתחלף, תלוי במצברוח של שנינו. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כולם צודקים, כאילו כל המונוטאיסטים 4. האם העולם הבא קיים? ברור 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לאדעת, נראלי שהייתי אני. או לאדעץ... 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן, אבל... 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לאדעת 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי 10. איך נוצר העולם? בפוף 11. איך נוצר המפץ הגדול? לאדעת 12. מי יצר את אלוהים? אפאחד 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? ממממממ לאדעת, שאלות מוזרות נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? מוזיקה מהסלון, בלתי מזוהה 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מייספיס? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כללוםםםםם 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום? 6. ישנת טוב אתמול? מממממ לא ממש 7. תישן טוב הלילה? אולי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מממ, אולי אתמול בלילה שהתחבר למחר כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: סתיו ואביב 4. צבע אהוב: סגול כתום ירוק וורוד, ביחד. 5. ריח אהוב: בושם של גברים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנות ושחצנות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: חודש עם חיוך שלא נמחק, בעצם, חודש חיוך ענק, שבוע בלי, ושוב, כדי שלא יעלה לראש ושנעריך אותו. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? חו"ל.. 9. חיה אהובה: חתולים 10. תזכיר לי איך קוראים לך? נוצ

O L g i T

New member
הו.ארוך כמו שאני אוהבת :p

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?
אולגה ?
2. תאריך לידה:
19.8.90 3. מקום מגורים ראשי:
WTFFFFFFFFF????? 4. מקום מגורים משני:
ראשון 5. כתובת דוא"ל:
[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:
black dahlia הראשון שעולה לי לראש 7. כמה אחים/אחיות?
0 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?
עם ההורים 9. צבע עיניים?
ירוק אפור אומשו כזה 10. צבע שיער?
אוי. עזבו. 11. משקל:
ממ 61 ? אנערף 12. גובה:
166 בערך מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
לא 2. על מה היית רוצה לנגן?
תופים וגיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?
הארדקור קשוח
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?
שומעת הכל.. ואני לא מהאלה שאומרים שהם שומעים הכל שזה בעצם קצת רוק וקצת פופ [?], אני שומעת פאנק, הארדקור, אימו, מטאל, אינדי, היפהופ, טראקים,דראם&בייס ובלה בלה בלהההה 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?
לאדעת, תלוי איזה דיכאון זה. לפעמים בא לי על דברים עצובים, לפעמים דברים שמחים, ולפעמים פשוט מה שבא לי באותו רגע
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:
אבריל לאבין 7. אתה אוהב לרקוד?
כה 8. תאר איך אתה רוקד?
עזבו 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?
כה חח 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?
כה חחחחחח 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?
פשוט שומעת את מה שאני רוצה לשמוע. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?
מיוז השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
עדיין לא. עוד מעט 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
נזם, סייד, לברט, לשון, הליקס ולובים. היה גם בטבור וספטום 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
לא 4. אתה מסטול ברגע זה?
לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
הזיכרון שלי מחוק גם בלי כל החרא הזה 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?
WTF? מאיפה לי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
לא.וגם אם הייתי מנסה באמת שלא הייתי מספרת את זה בשאלון
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
כה. כמה שיש, בדכ אין לי הרבה כי מצבי הכלכלי גרועXD אבל כשאני קונה קופסה היא נגמרת בשניות
9. מה אתה אומר על הנוער של היום?
אנחנו הורסים את עצמינו כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?
עדיין..תקשורת 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):
יום אחד בספירות מלאי חחח 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:
לא הייתי בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?
לאדעת, אני יותר בקטע של קורסים שכאלה [עיצוב אופנה, פירסינג, איפור, ברמנים וכו] 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?
נו לאדעת מה החיפזון 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
יש לי איזה פנטזיה כזאת שאני גרה איפשהו באירופה ויש לי מין בוטיק [חולה על המילה הזאת] כזה עם בגדים שעיצבתי. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?
אין לי מושג. פירסרית?
די נו לאדעת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?
יכול להיות אבל לא עולה לי לראש עכשיו כלום 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?
פסיכולוגיה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
הרבה..

O L g i T

New member
part two

שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:
נאפיס
אבל בעיקרון אני בקטע של מיסעדות סיניות 2. המסעדה השנואה:
לאדעת, אם כבר אז ארומה, אף פעם לא אהבתי 3. בשר מעודף:
סטייקקקקקק 4. גבינה מעודפת:
מוצרלה 5. ירק מועדף:
אבוקדו
אם זה ירק, אני גם אוהבת צנוניות ומלפפונים חחח 6. תבלין מועדף:
לא מתה על תבלינים, מלח
7. פרי מועדף:
שזיפים, אפרסקים, תותים, דובדבנים, תפוחים ירוקים, קיצר אני ילדת פירות וירקות 8. דג מועדף:
לא אוהבת דגים ,אם כבר אז טונה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):
סיני ותאילנדי 10. מאפה מועדף:
נאפיס בולגרית, בורקס קשקבל חח 11. שתיה קרה מועדפת:
קולה, בירה, תפוזים טבעי, תות בננה 12. שתיה חמה מועדפת:
קפה, שוקו חם 13. שתיה חריפה מועדפת:
טקילהההההההההה!!! 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: ממ לאדעת די הרבה האמת חח הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:
וואו המון.. פורסט גאמפ, אמריקן פאי-קלט! ,SLC PUNK, מת על המתים, אהבה של קיץ, מלא מלא! 2. במאי אהוב:
לא מבינה בבמאים ככ, אולי רוברט זמקיס 3. שחקן/ית אהוב/ה:
ג'וליה רוברטס 5. סרט אחרון שראית:
אממ אני חושבת שGHOST WORLD, העולם שבפנים, בפעם ה1000 אולי, סרט מצויין תראו אותו! 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:
חחח כל הסרטים שאני אוהבת 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים:
אמריקן פאי 1,2 , another gay movie, מיליונר מי שגומר ראשון 8. סדרה אהובה:
סאותפארק 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?
אולי 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?
לאדעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?
אומרים לי מלאאאאאאאאאאאאאא[!!!!!!] שאני דומה לאיימי לי 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?
מממ שעתיים אולי [וכל השאר זה ברקע כשאני מול המחשב] 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצע בחודש?
0. לא הייתי בקולנוע מכיתה ט' לדעתי 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצע בחודש?
אולי 1. בVOD 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?
שאלה מפגרת דת ואמונה 1. יש אלוהים?
לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?
אבל אין 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?
אף אחד. זה קטע מטומטם. 4. האם העולם הבא קיים?
לא. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?
יכול להיות. עוד לא חשבתי מספיק לעומק על זה בשביל להחליט אם אני מאמינה בזה או לא 6. מלאכים ושדים - קיימים?
לאדעת בקשר למלאכים, אולי אם כבר אז שדים. וגם זה לא בטוח. 7. ערפדים ורוחות - קיימים?
לא ערפדים, אבל רוחות דפינטלי קיימים. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?
רוחות. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?
אף פעם לא האמנתי בזה,אבל אי אפשר לדעת מה קיים מחוץ לפה. ועוד לפני כמה ימים ראיתי בחדשות בערוץ הרוסי חח שהתגלה איזה שדה ברוסיה עם סימנים כאלה וצילמו את זה מלמעלה כמו בסיינס. אמאלה. 10. איך נוצר העולם?
המפץ הגדול 11. איך נוצר המפץ הגדול?
משו עם מטאורים חח 12. מי יצר את אלוהים?
אין אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?
וואו. זה באמת משהו שבחיים עוד לא חשבתי עליו. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?
foals- hummer איזה שיר פצצה 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
ווינאמפ 4. מה הספקת כבר לעשות היום?
לישון עד 8 בערב ולאכול 5. מה עוד תספיק לעשות היום?
להתקלח,לראות האדבנגרס, לא דברים חשובים במיוחד 6. ישנת טוב אתמול?
וואי כן 7. תישן טוב הלילה?
לא בטוחה שאשן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?
הוא חוזר על עצמו כל שבוע כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?
ג'ים קארי 3. עונה אהובה של השנה:
קיץ 4. צבע אהוב:
ירוק 5. ריח אהוב:
לאדעת 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:
אנשים שחשים תעצמם אלוהים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
להצליח ולהראות לכל החארות שלא מאמינים בי שאני יכולה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
אירופה [או ארהב] 9. חיה אהובה:
חתולים ואוגרים ^_^ 10. תזכיר לי איך קוראים לך?
אולגה יא זין

FFTL

New member
../images/Emo61.gifטרילהלהלה

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? ליעד מספיק מלא:] 2. תאריך לידה: 2.11.1992 3. מקום מגורים ראשי: קדימה 4. מקום מגורים משני: קדימה? :O 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: sonny 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחים גדולים. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. 9. צבע עיניים? חומות. 10. צבע שיער? חום כזה >< 11. משקל: אמ..אמ..אין לי מושג. 12. גובה: משו כזה 1.60.. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בס וגיטרה.
2. על מה היית רוצה לנגן? תופים!%#!#^
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? יש להקה, סיגנון יפה.
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכלללללללל!#%!
5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? איפה הילד. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: בריטני ספירס!!#^! 7. אתה אוהב לרקוד? נופ. 8. תאר איך אתה רוקד? לא רוקדת. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנעת :) 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן.
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. ומתה לעשות!# 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כנ"ל. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא >< 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ח'. >< 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מדיי פעם 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה נוער.
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? בעתיד זה יהיה ביולוגיה ומוסיקה. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): לא עבדתי.
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין
2. המסעדה השנואה: >< 3. בשר מעודף: לא אוהבת בשר. 4. גבינה מעודפת: צפתית D: 5. ירק מועדף: מלפפון. 6. תבלין מועדף: מלח >< 7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף: לא אוהבת 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): הכל :] 10. מאפה מועדף: בורקסים? :ם 11. שתיה קרה מועדפת: פאנטה 12. שתיה חמה מועדפת: תה\שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: וודקה לימון וספרייט 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לא זוכרת הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אבודות והוזות. 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ אני חושבת 5. סרט אחרון שראית: ג'קאסס >< 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: גאד ם.ם אבודות והוזות, שודדי הקאריביים 1 ו-2, 13, מישו לרוץ איתו ועוד מליון סרטים 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין אחד כזה.. 8. סדרה אהובה: ישנן בנות D: ועוד כלמיני סדרות ביס:] 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאדעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאדעת 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 4? >< 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 אולי. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? כנל 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? חברה שלי D: דת ואמונה 1. יש אלוהים? אולי 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? נקבה. ברור :) 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? מקווה 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? נחש. 6. מלאכים ושדים - קיימים? מלאכים..שדים אני בספק. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא.. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא >< 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? אבולוציה 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? אנחנו 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? עד העונג הבא - המכשפות 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה\מסן\אייסי 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללמוד לאנגלית, מחר מבחן. 6. ישנת טוב אתמול? לאאאאא 7. תישן טוב הלילה? גם לא >< 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם! :) 3. עונה אהובה של השנה: אביב, קיץ. 4. צבע אהוב: כחווווול. 5. ריח אהוב: אוכל P: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לסבך דברים. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: נחש 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אחכ.

באיחור P:

[די נטשתי, אבל אני עדין פה D:] פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? נפתלי נהוריי מישקוס גרגורי שנייבליי. או מיש לנסקי [קרובת משפחה של מאיר לנסקי] אם תרצו. D: 2. תאריך לידה: 6.9.1992 3. מקום מגורים ראשי: נתניה 4. מקום מגורים משני: מזתומרת? 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: Mish. A Clockwork Orange, Mish the Shoe 180 וזהו נראה לי. 7. כמה אחים/אחיות? 1. לצערי. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. 9. צבע עיניים? ירוק. 10. צבע שיער? כרגע חום-שטני-ג'ינג'י, אבל במקור שטני. 11. משקל: אתם באמת רוצים לדעת? :X 12. גובה: 1.64 בערך. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? צ'לו ותופים וקצת פסנתר 2. על מה היית רוצה לנגן? טובה, חצוצרה, קלרינט וסקסופון. אה, וקונטרה באס. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? הייתה, בסגנון רוק קל-בינוני שכזה, אבל לא היה לאף אחד זמן וכוח וכאלה אז התפרקנו. P: 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אמממ מגוון? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? תלוי איזה סוג של דיכאון. כשאני רוצה לצאת מזה [כשיש לי אפשרות] אני שומעת להקות כגון ארוגאנט וורמס ובלינק 182 ושירים קצביים ונחמדים כאלה כדי לצאת מזה. אם לא אני שומעת שירים עצובים של MCR או כאלה כי הם מתאימים לאווירה וזה. טוב, חפרתי. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: סינרגיה. 7. אתה אוהב לרקוד? כשאני לבד ואני משתגעת כן
8. תאר איך אתה רוקד? אמממ בפראות? Oס 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לפעמים
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חח מדי פעם 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אמממ אני שומעת את כל מה שאני אוהבת.. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? בטהובן. אין שאלה לגבי זה. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, לצערי. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בטבור ובאזניים 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? איכ, בחיים לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא Oס 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כן.. אבל לא הרבה 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אוה, בגיל 10 בערך.. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא Oס 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? בחיים לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? יש אנשים נורמליים והשאר.. לא כל כך. אבל אני יכולה להסתדר. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא הגעתי לזה :X אבל אני רוצה ללכת לפיסיקה וכימיה. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): אני בת 15! איפה אני כבר יכולה לעבוד? 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: לא הגעתי. אבל אני מקווה שהם יתנו לי להיות בתזמורת אם כבר. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? רפואה..? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? עדיין רפואה.. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? פסיכיאטר 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אני עדיין אהיה פסיכיאטרית 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אמממ לא 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? רפואה פסיכיאטרית ופסיכולוגיה. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נערת ליווי..? או קופאית. השפלה. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: המסעדות בכיכר עם המילקשייק הטעים ^^ 2. המסעדה השנואה: כל מסעדות אוכל הסיני למיניהן 3. בשר מעודף: צמחונית. 4. גבינה מעודפת: צ'דר. 5. ירק מועדף: חציל 6. תבלין מועדף: ג'רק [תבלין ג'מאייקני חריף ^^] 7. פרי מועדף: תפוח ותפוז 8. דג מועדף: עדיין צמחונית. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): רוסי D: 10. מאפה מועדף: לזניה 11. שתיה קרה מועדפת: קולה! 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: ליקר קצפת 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חומוס וקטשופ יחד. זה טעים!! הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אמממ יש הרבה. התפוז המכני, המסור, ליל המתים החיים 2. במאי אהוב: טים ברטון וטרנטינו 3. שחקן/ית אהוב/ה: יש יותר מידי. 5. סרט אחרון שראית: 300 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: הוסטל 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: ליל המתים החיים 8. סדרה אהובה: הכי גאין שיש! ^____^ [למה נגמר?
] 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אמממ לא יודעת. אבל כולם אומרים שבהתנהגות ובתחביבים אני דומה לבוב מMCR. הלוואי.. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אמרתי למעלה ^^" 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? אני לא רואה טלויזיה בכלל. אבל כשהיה הכי גאים שיש זה היה שעה ומשהו בלילה. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לא הרבה. כמעט בכלל לא. רק כשיוצא סרט חדש. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15.. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? אני לא רואה את עצמי זוכה באוסקר.. אבל אני משערת שלחברים שלי. דת ואמונה 1. יש אלוהים? אני לא יודעת. אבל יש משהו שם למעלה.. לא ברור מה. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לא יודעת. Oס 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?אני לא יודעת. אני מאמינה במה שאני מאמינה ללא כל דאגה בנוגע לאחרים. 4. האם העולם הבא קיים? אני משערת שאני אראה כבר. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? אני ממש לא יודעת. 6. מלאכים ושדים - קיימים? הו, כן. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כמובן. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? אממ די הרבה. אני לא אפרט כאן, זה די מביך :X 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? בהחלט. 10. איך נוצר העולם? התנגשות חלקיקים או משהו כזה. ההסבר ב"מלאכים ושדים" של דן בראון היה ממש הגיוני אז אני אדבוק בו. ^^ 11. איך נוצר המפץ הגדול?אני לא יודעת. 12. מי יצר את אלוהים? אני. מה זה השאלות האלה? Oס 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אני חושבת שכן. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? MCR- איטס נוט אה פאשן סטייטמנט איטס אה פאקינג דת'וויש. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אני לא. אני די לומדת למבחן עכשיו
3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אממ וורד, עוד וורד, תמונה של זה מהפורום עם ברט, מיי מיוזיק וווינדוס מדיה פלייר. אה, ועוד וורד. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד, לנגן, לאכול, לתכנן משהו ליום שישי, ללמוד למבחן, לגלוש קצת ולנגן עוד קצת. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללמוד ואם ישאר זמן גם לנגן. 6. ישנת טוב אתמול? אמממ לא כל כך. 7. תישן טוב הלילה? אני בהחלט מקווה. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראה לי.. אין שום דבר מיוחד ביום הזה עד עכשיו. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? אחת גבוהה, או זוגית [מתקפלת] 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: במזג האוויר חורף ובאווירה [של החופש, העליזות]- קיץ. 4. צבע אהוב: כחול, שחור-אדום 5. ריח אהוב: ריח של גשם, של יער, של טבע, של קטורת ושל ים. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קולניים. אין, הכי מעצבן אותי. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אצליח במה שאני רוצה..? דפוק. לא יודעת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני עכשיו זה מספיק טוב, תודה רבה. 9. חיה אהובה: כלב. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? מיש Oס

Sweet Calamity

New member
~כותרת מעניינת שתגרום לכם להכנס~ ../images/Emo115.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?הדר מ. בראלX: 2. תאריך לידה:13.6 3. מקום מגורים ראשי:רמה"ג 4. מקום מגורים משני:- 5. כתובת דוא"ל:לא חשוב. 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:FlyOrFall, the girl on the wall, candyfloss girl 7. כמה אחים/אחיות?5. 4 מנישואים קודמים של אבאX: 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים ואח. 9. צבע עיניים?חום 10. צבע שיער?אדום 11. משקל:לאדעת ולארוצה לדעת. 12. גובה:נמ.לאדעת. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא ממש. 2. על מה היית רוצה לנגן?באס. 3. יש לך להקה?לא אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?סגנון טוב. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?מעולה! 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?אם בא לי להרגיש אימו-שומעת כלמיני שירים עצובים.אם לא-פאניק או שירים ישנים AKA מקפיצים של AFI. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:ג'סטין טימברלייק, בריטני ספירס, מייקל ג'קסון, בית הבובות, סינרגיה. 7. אתה אוהב לרקוד?יאפ. 8. תאר איך אתה רוקד?נחמד. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?דה>< 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?מה? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אביב גפן. ותגידו שהוא לא מוכשר!!^%$#%& השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים?עדיין לא. אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?הליקס ושני לובים.בלעט.הם לא רוצים לחזור לעצמם אחרי ההרחבה
3. התנסת בעבר בסמים? איזה?סמים קלים AKA דקסמול/אקמול/כל השיט הזה. 4. אתה מסטול ברגע זה?לא ממש. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לצערי לא.ואם היה, איך הייתי זוכרת?
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אף פעם לא הייתי "ילדה טובה ירושלים"
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?חסוש וכרפסוש [חבריהם הטובים ביותר של הפקאמה האנורקסית] 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא.איכס. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?בהחלט לא הנוער של הלילה. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?אני הולכת להיות באומנות ביולוג'י בע"ה. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):אצל אבא, אצל אמא. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:- 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?עיצוב פנים אומשו. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?כנ"ל.נראהלי. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?אין לי דברים יותר מידי קיצוניים. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?נו מה זה שאלות על קריירה ב00:35 בלילה?! 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?המ.קצת על הבע וכל זה.כי ככה זה כשאת מושבניקית><" 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?השאלות האלה מהזה לא לעניין>> 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לאדעת.אנלא חושבת שאני אעמוד בצומת למחייתי, אחלק עיתונים וכלמיני עבודות כאלה...לאדעת
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:המפלט האחרון והממ.פיצה מיה. 2. המסעדה השנואה:מסעדות ג'אנקפוד למיניהן.אנלא בקיעה בשמות. 3. בשר מעודף:אין דבר כזה.אצלי הכללל מועדף
4. גבינה מעודפת:פילדלפיה.[קליפורניה?
פילדלפיה.], הגבינות של אמא. 5. ירק מועדף:הכללללללללללללללללללל 6. תבלין מועדף:מלח, סוכר, פפריקה מתוקה, זעתרוש. 7. פרי מועדף:מנגו, ליצ'י, ענבים, פסיפלורה, תות 8. דג מועדף:לול.סלמון. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):איטלקי והממ.ישראלי כזה. 10. מאפה מועדף:לאדעת.העיקר שיהיה טעים. 11. שתיה קרה מועדפת:מיצים טבעיים [><"] והמ.מים וספרייט.אנערף. 12. שתיה חמה מועדפת:שוקו, תה ונילה 13. שתיה חריפה מועדפת:רום, ליקר שוקולד. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:אם אני אתחיל זה לא יגמרXD הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:נייטמר ביפור, סרטי ג'וני דפ [כי כולם טובים.בערך.], מלכת הארורים, הכישוף, ביטלג'וס, קלרה הקדושה. 2. במאי אהוב:טים ברטון. 3. שחקן/ית אהוב/ה:ג'וני דפ, ניקולס קייג', ברוס וויליס. וינונה ריידר, אנג'לינה ג'ולי, אני לא זוכרת
5. סרט אחרון שראית:אוצר לאומי. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: לול.שה"ק, שוקולד, ניטמר ביפור, כל הסרטים הנ"ל.ועוד. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: לאדעת.אנלא באמתבאמת סופרת. 8. סדרה אהובה:weeds, family guy, המלך היל, פשע מן העבר. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?שחקנית, כע.לפעמים. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?במראה או בהתנהגות? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? המ.אומרים לי שאני דומה לפיט.ולדייבי. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?לאדעת. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?אין לי ממוצע קולנועXD 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?- 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?לאמאבא שהביאו אותי עד הלום, למי שעזר לי לקבל את האוסקר ולג'וני, שבזכטותו הוקם מקדש הג'וני בחדרי.בלאט מה אני יודעת?!>< דת ואמונה 1. יש אלוהים?לא תמיד. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?נקבה. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?לאדעת. 4. האם העולם הבא קיים?בואו נשאל את מי שכבר שם. 5. מאמינים בגילגול נשמות?ככה אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?מישהי שהיה לה יותר מידי טוב. 6. מלאכים ושדים - קיימים?המ.נה. 7. ערפדים ורוחות - קיימים?לאדעת.אולי. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?>< 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא 10. איך נוצר העולם?המ.תזכירו לי איך מתחיל ספר בראשית?משהו עם תוהוובוהו?
11. איך נוצר המפץ הגדול?עם נפץ. 12. מי יצר את אלוהים?סבת'שלי. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?כימיה שליטה.אבל אולי יש משהו בתוכנו
נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?כלום. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 ואחד הלך לראות הירוס. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר ומצלמת ביטחון ופיירפוקס. 4. מה הספקת כבר לעשות היום?ללכת לבצפר, לחזור, לבקר את אחותי ולצלם את האחיינים שלי פול.להתקלח. 5. מה עוד תספיק לעשות היום?כלום.אולי אני אלך לישון. 6. ישנת טוב אתמול?כע. 7. תישן טוב הלילה?who knows... 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן?כע. אם כן, למה?כי הייתי עם האחיינים שלי והיה לי סופרכייף.ימים כאלה לא שוכחים. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?ישלי יחיד.אבל וחצי/זוגית זה בסט. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שניהם פלצנים.JK. 3. עונה אהובה של השנה:סתיו-חורף-אביב. 4. צבע אהוב:סגול-שחור-אפור-כחולתכלת. 5. ריח אהוב:ונילה, אחרי הגשם, דלק, אדמה, ריח של עוגות. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:ציניות ואדישות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שיהיה לי טוב.לא יודעת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?במרכז או בחול.LA או איטליה. 9. חיה אהובה:סוס/דבורה/כלבלבי צ'יוואוואה. 10. תזכיר לי איך קוראים לך?שולה.>.>

יאיי אני אוהבת שאלונים XD

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? מאיה. זה מגניב. זה כמו מדונה ושר XDDDD 2. תאריך לידה: 27.9.91 3. מקום מגורים ראשי: רמת בגין! 4. מקום מגורים משני: משני. המ. ברוממה האמת XD 5. כתובת דוא"ל: לא נו זה אישי :$ 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: האמת שזה רק זה XD 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא 9. צבע עיניים? חום כהה 10. צבע שיער? שחור סיני *קאשוח* 11. משקל: חעחעחעחע!! ז'ובי. 12. גובה: לא יודעת. אבל כן אוקי. אני בת 15 וחצי ולא עברתי מטר 60 ;[[[[[[ מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים. ופסנתר. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אימו-פאנקרוק-גוטי-קשוח ואפל. ושיהיה לה שם מגניב כזה!! כמוכמו bad habit! (סליחה הצחקתי את עצמי. XD) 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? לא יודעת. הכל כזה, חוץ ממזרחי וטראנסים. וממש ממש מעט ישראלי. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אוונסנס, דה יוזד, trapt. ואם ממש ממש בדיכאון אז Finch וStory Of The Year חחחח 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: נינט. ופה ושם אז גם אביב גפן. בריטני ספירס. ולאחרונה גם אווריל לווין. (הייהיי יויו איי דונט לייק יור גירלפרנדדדדדד@#%#$*%^)$)#%@*...ג'יזס...) 7. אתה אוהב לרקוד? מתצה על זה! *פקאצה* 8. תאר איך אתה רוקד? 100מם. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא. רק קופצת ומשתגעת וכמעט שוברת את הגיטרה כשאני בעצבים מטורפים לצלילי Say Days Ago או Box Full Of Sharp Objects 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? אני רוקדת בכיתה כל מיני שטויות. XD 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שאני אוהבת. ממש ממש לא אכפת לי מהסביבה ומי שומע מה. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ון פטרוצ'י. תעשה לי ילד מוכשר וסקסי כמוך וואו
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. אבל יש כבר 2 בתיכנון והכסף מתחיל להיערם לו עד ספטמבר של שנה הבאה ^^ 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? המ. XD באוזניים. באוזן ימין: הרחבה 8 מ"מ, הליקס, אינר קונץ', וטראנסברס. באוזן שמאל: אינדאסטריאל והרחבה 8 מ"מ. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? עדיין לו 4. אתה מסטול ברגע זה? בטח. XD 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כל הילדות שלי נמחקה מהזיכרון שלי, ולא בגלל סמים או כימיקלים, בגלל הדחקה. XD (אבל אני רצינית האמת XD) 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? בערך גיל 10 לפי מה שזכור לי (ולא זכור הרבה. ראה שאלה למעלה XDD) 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? נקסט 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פה ושם...לא על בסיס קבוע...ומקסימום ביום זה 3. אם זה יום רע אז כמעט חצי חבילה. ואם זה בומבמלה אז זה חצי חבילה ביום XDDDD 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אני לא הולכת כרגע להיכנס לההרצאה המאוד ארוכה שלי על זה. אבל הנוער של היום מתדרדר ומתדרדר מיום ליום ואנחנו בושה לכל מי שהיה לפנינו וכל מי שיהיה אחרינו. (ולא. אני לא צינית בשום משפט פה.) כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני אהיה בתקשורת ופסיכולוגיה-סוציולוגיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): אני קטנה מה ;[ אבל שטםתי מדרגות ועשיתי בייביסיטר!! 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: די נו יש עוד זמן XD 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? ממ...פעם זה היה משפטים. היום זה בכלל לא ידוע וממש לא מעניין אותי. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להקה כמובן 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? משהו בתקשורת (רדיו\קולנוע\טלוויזיה) לא כשחקנית אבל. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא יודעת מה XD 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? רפואה. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לעמוד בצומת. (רק מחוץ למועדונים
)

המשך

שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: דינרש XD 2. המסעדה השנואה: כנראה של מאכלי ים 3. בשר מעודף: סטייקים האאאא
ובעצם כל בשר שקיים XD 4. גבינה מעודפת: לא יודעת. זה גבינה. זה אף פעם לא משהו XD 5. ירק מועדף: אני אוהבת ירקות, אין אחד מוחלט
6. תבלין מועדף: בזיליקום ^^ 7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף: איכ דגים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): כל דבר שיש בו בשר. אבל לרוב אני ממש אוהבת סיני. 10. מאפה מועדף: כל דבר בעולם שהוא שוקולד וקמח נטו. 11. שתיה קרה מועדפת: קולה\ספרייט 12. שתיה חמה מועדפת: קפה
13. שתיה חריפה מועדפת: אני לא שותה. הדבר היחידי שאני שותה שיש בו אלכוהול זה בירה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: סנדוויץ' עם נוטלה וחמאת בוטנים
הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 5 בנות, אבודות והוזות, סרניטי, 3 סרטי המסור, מולין רוז',
מעודדות צמודות
איזו מין שוטרת (סרט כזה טוב XDD) נערה בהפרעה, וכל דבר בערך שכולל את אנג'לינה ג'ולי וג'וני דפ
2. במאי אהוב: ג'וס ווידון, טים ברטון 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ, אנג'לינה ג'ולי, אליסון האניגן, אלקסיס דניסוף, אלקסיס בלדל, סנדרה בולוק, מישה ברטון (תעשי אותי. |ריר|), ושרה שאהי
5. סרט אחרון שראית: ממש לא זוכרת XD 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: מולין רוז' 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: מעודדות צמודות XD 8. סדרה אהובה: או.סי, סרניטי, באפי (כמובן
), חברים, ניפטאק, וTLW
9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא חושבת... 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אתם מתכוונים ל"איזה סלבריטי הכי דומה לי?"!!! *פקאצה* 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? נו מעצבנים XD 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? האמת שממש כלום. אני בקושי בבית ובקושי מול הטלוויזיה. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0 XD 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? כנ"ל XD 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לעצמי דת ואמונה 1. יש אלוהים? רק למי שמאמין בו 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? חייב להיות נקבה. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אין צודק. יש מי שמאמין בשקר שהכי נוח לו להאמין 4. האם העולם הבא קיים? ממש לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא. אבל אני בטוחה שבגלגול הקודם הייתי חציל. 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? ערפדים לא, רוחות זה שנוי במחלוקת 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא מדברים על זה. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? העולם תמיד היה פה. הוא לא נוצר בשום צורה. 11. איך נוצר המפץ הגדול? הוא לא קרה בכלל
12. מי יצר את אלוהים? אין אלוהים XD 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? another day של dream theater בהופעה החיה בניויורק 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייטונס, מסנג'ר, ופורום אחר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לבכות המון 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כנראה שלבכות עוד קצת XD 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? לא XD 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יכול להיות. בגלל שהוא היה ממש קשה. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שייקספיר כל כךךךךךךךךךךךךךךךך
3. עונה אהובה של השנה: חורף וקיץ 4. צבע אהוב: שחור ואדום 5. ריח אהוב: ריח לי XD 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: בורות ואלכוהוליזם 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אהיה מאושרת לא משנה מה אני אעשה ועם מי אהיה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"ב 9. חיה אהובה: כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? סבטלנההההההההההה!!!!!!! ^^

למעלה