אכזריות לשמע

אכזריות לשמע

אתמול ביליתי את הלילה עם אחת שלא הפסיקה להתלהב בקשר לטיול שלה לאמריקה. לקראת הבוקר אנחנו מדברים והיא מראה לי מה היא קנתה לכלב שלה, לא יכלתי להאמין, זהוא קולר נגד נביחות - שזה קולר לכלב בו מושתל מיקרופון ושוקר חשמלי, כל פעם שהמיקרופון קולט נביחה הוא נותן לכלב שוק חשמלי. היא גם סיפרה לי שידיד שלה גם שם אחד לכלב שלו, ויום אחד הוא חזר הביתה לגלות שכל פעם שהמקדחה פועלת אצל השכנים הכלב מקבל שוק, הכלב המסכן הוריד לאצמו את כל העור בצבר בנסיון להוריד את הקולר, ובסוף היה את הצורך להרדימו! ככל-הנרא המוצר פופולרי באמריקה ואפשר לקנות אחד בכל חנות כלבו!

עוד דבר על המתת חסד

משהוא פתח כאן הודעה בנושא אבל כנראה פספסתי אותה, אז אני מוסיף כאן! פעם נסענו לאן-שהוא, פתאום אני רואה לצד הכביש כלב זז, יצאנו מהמכונית וגילינו כלב חצי דרוס, כל הבטן שלו פתוחה וכל המעיים שלו בחוץ! הכלב היה בכאב עצום, לא יכלנו לעשות למענו כלום, כל מה שיכולנו זה לקצר את הסבל שלו! אז יריתי בו, למזלי פגעתי לו בראש בנסיון הראשון, הוא מת תוך מילי-שניות.

Gal-Mo0D

New member
סתם שאלה

אם אתה בן 17 (לפי הכרטיס האישי) איך לעזאזל יש לך אקדח (עם רשיון, אני מקווה) ?

אההההההההה....

זה היה כבר מזמן, כשהיתי בן 10 או משהוא, אני וחברים שלי בנינו כל-מני אקדחים ורובים ונפצים למניהם. על תגידו לי שאתם לא עשיתם דברים כאלה, כשאתם היתם קטנים!

אתה רוצה להגיד לי...

ש... כשהיית קטן לא בנית כל מני רוגטקות ורובים וסכינים? ולא הלכת מכות עם כל מני ילדים שלא מהעדה שלך ( כל מני דרוזים וגרוזינים)? ואף פעם לא צלפת בפחיות ובקבוקים ובילדים של השכנים? בטח היתה לך ילדות עצובה, עוד לא פגשתי ילד אחד שלא עסק בדברים כאלה!

דרוזים וגרוזינים?!??!

ומה עם פולנים? לא צלפת בפולנים אף פעם? מה הטמטום הזה,הנוער של היום באמת דפוק מתמיד...

Gal-Mo0D

New member
אז הנה

פגשת את הראשון. מה לעשות, אני לא דוגל באלימות, ומסתבר שגם כשהייתי קטן לא דגלתי בה.

זה לא משהוא גזעני...

פשוט כשעלינו ארצה נתנו לנו דירה כזאת סטנדרטית של "עמיגור" כמו שנותנים לכל העולים, ופשוט כל הילדים התחלקו לקבוצות של "מהגרים". אין לי משהוא נגד דרוזים או גרוזינים, להפך יש לי כמה חברים טובים שהם גרוזינים. פשוט היוא שם עולים מהרבה עדות ותמיד רבנו אחד עם השני! לפעמים הם חטפו מכות לפעמים אנחנו, שום דבר אישי!

לי יש זכות לדבר! אתם חושבים שאני לא

יודעה מה זה? כמה פעמים שמעתי מהם: "יה רוסי מסריח" "תחזור לרוסיה" "קומוניסט" "סוציאליסת מפגר". אני מכיר את כל העסק, אז לי יש זכות לדבר על זה!

Flames

New member
זכות הדיבור היא לא הזכות ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif

להגיד דברים שיש להם ריח של גזענות. וזה שאתה סבלת מגזענות, זה חמור מאוד, אבל בטח שלא נותן לך את הלגיטימציה או תעודת ההכשר להגיד דברים מהסוג הזה!!! דווקא מאחד כמוך, שסבל מהתייחסות מפלה, הייתי מצפה ליותר רגישות.

AmitKar

New member
אני חייב להגיד

שבחיים לא עשיתי את מה שהזכרת והילדות שלי יחסית מאושרת. אני לא מבין אותך... איזה אלימות! ואני לא מבין עוד משהו: אתה מרביץ דווקא לילדים שלא מהעדה שלך? למה להרביץ בכלל? אני אישית מעדיף שכל הדברים שאמרת לא היו קיימים בכלל. ואני מקווה שרוב אלה שקוראים את ההודעה חושבים כמוני... שלכם, עמית

אההההההההה....

זה היה כבר מזמן, כשהיתי בן 10 או משהוא, אני וחברים שלי בנינו כל-מני אקדחים ורובים ונפצים למניהם. על תגידו לי שאתם לא עשיתם דברים כאלה, כשאתם היתם קטנים!

yellow cheese

New member
למה אתה מרגיש צורך לכתוב את זה

דווקא פה.. במקום שאף אחד לא אוכל אותם
במקום שכמעט כולם מתנדבים באנונימוס או כמוני-תומכים באגודה..
למה התיאורים המגעילים הללו
עד לאן האכזריות יכולה להוביל

Flames

New member
מה??????????? ../images/Emo26.gif ../images/Emo42.gif

חשבת לקחת אותו לוטרינר ולשמוע ממנו חוות דעת? טוב באמת שפגעת בו בנסיון הראשון. וטרינר, אגב, היה נותן לו זריקה, שהייתה ממיתה אותו בלי חשש שבנסיון הראשון נ\הוא יסבול כאבים. אגב, לפעמים דברים נראים יותר גרוע ממה שהם באמת, וכבר נתקלתי במקרים של חיות שהין במצב קטסטרופלי וניצלו. אני לא חושבת שהיית חושב שזה פתרון טוב כל כך עבור בן אדם, לא? אני בעד המתה, רק במקרים קיצוניים ביותר (כמו חתול שממילא עומד למות, תוך שעות, ויש לו קשיי נשימה מכאיבים- מקרה שנתקלנו בו, וגם זה לאחר חוות דעת רפואית). אני מתארת לעצמי שאם היית חושב שיש צל של סיכוי להציל אותו, היית עושה משהו, אבל בחייך- קח פעם הבאה לוטרינר, אל תעשה דברים כאלה על דעת עצמך.

Flames

New member
הכוונה טובה, אבל זו היתה טעות ../images/Emo41.gif

אני לא חושבת שפעלת מרוע, אלא להיפך, שחשבת על טובת הכלב, אבל: גם אם זה נשמע כאילו הסיכויים שלו לא היו משהו, אתה לא רופא!! אנחנו, שאין לנו הכשרה רפואית, מושפעים בקלות ממראה של כלב שאין לו כוחות ושהוא מלא בדם, אבל אין לך אפשרות לדעת האם היה ניתן להציל אותו! מה זה אין אפשרות להביא אותו לוטרינר? מה זה פחדתם להרים אותו? זה עדיף מאשר להחליט, על דעת עצמך, ללא הכשרה רפואית, שהכלב הזה ממילא ימות. אני, אגב, מקווה בשבילך, שאם תהיה במצב הזה, אחד החברים שלך לא יחליט שאתה נראה רע מכדי לשרוד, אלא יבקש שיתנו לך את כל הטיפול הרפואי הדרוש ואת כל הסיכויים לפני שהוא היה חושב שהמתה זה הפתרון המתאים.

Flames

New member
ועוד משהו-

העובדה שהכלב מת תוך זמן קצר, לא אומרת שום דבר לגבי הנכונות של המעשה.

למעלה