אכילה מוגברת בת שנתים

anonumous

New member
אכילה מוגברת בת שנתים

שלום רב, ביתי בת שנתיים נמצאת במסגרת של משפחתון. המפעילה טוענת כי היא אוכלת המון במהלך היום אבל העובדה שהיא חוזרת הביתה בשעה 5 ופשוט אוכלת את הבית - למשל: בטטות, שקית במבה 25 גרם, מעדן דני וניל, שתי בננות,תפוחים מבושלים בערך 3 כפות, כוס מיץ, כוס תה. כל זה בשעתיים! ועושה פעמיים חיתול עם צואה. האם זה נורמלי???? האם יכול להיות שמפעילת המשפחתון מונעת ממנה אוכל במהלך היום? עוד ילדים חוזרים רעבים. עד לפני שבוע בערך גם היתה אוכלת בקבוק סימילק בוקר ולילה הורדנו לה את הסימילק, היה לה קלקול קיבה , היה ליחשד שהסימילק לא היה טוב, הפסקנו עם זה לכמה ימים ופשוט לא רצתה יותר בקבוק, העדיפה אוכל "של גדולים" בבוקר - אני נותנת לה מעדן סויה (יש קצת רגישות ללקטוז, עושה לה גזים) עם קצת דגנים אורגניים ואח"כ היא כבר הולכת למשפחתון. נורמלי הסיפור הזה? מה ההמלצות??? תודה.

רעב מוגבר בילדה בת שנתיים

קצת קשה לי למקד את שאלתך. אין ביכולתי לדעת אם הילדה אוכלת בגן או לא אבל קרוב לוודאי שהיא רעבה לפי צורת האכילה שלה כשהיא חוזרת הביתה.נסי להצליב מידע עם הורים נוספים.לא שכיח שיהיו התקפים "בולמיים " בגיל כזה אלא על רקע רעב.

anonumous

New member
הצלבתי מידע עם הורים אחרים

ומסתבר שכל הילדים חוזרים רעבים ברמה כזו או אחרת מהגן. אחרי כמה פעמים שאמרתי לגננת על הרעב באמת היום היא נתנה לה לאכול היא טוענת שהילדה שלי אוכל המון והמון פחמימות ושאני אעשה לה בדיקה לראות אם יש לה איזה מחלה כזו שהיא אמרה שאדם מתחיל עם אכילה של פחמימות ולא יכול לעצור וזה מביא להשמנה. האם יש כזה דבר? האם הילדה מתחילה עם פחמימות ולא יכולה לעצור באמת? איך אני בודקת כזה דבר? חוץ מפחממות מה עוד אפשר לתת לה , היא רגישה ללקטוז, שיכול להשביע אותה? אני גם לא מאמינה שהיא אוכלת על רקע רגשי, היא רק בת שנתיים.... מה דעתך על מה שהגננת אומרת לי עם הפחממות? אני לא ממש יכולה לבדוק מה היא באמת אוכלת במהלך היום ואם היא מנפחת אותה בלחם מבחינתי זה חמור מאוד, איך אני בודקת את זה? תודה.

למעלה