אכילה שתיה ועישון

אכילה שתיה ועישון

איך להפסיק להזיק לעצמי על ידי אכילה שלא במקום, שלא עושה לי טוב בבטן ובגוף זמן קצר אחר כך? אני אוהב לעשן, זה עושה לי טוב, אבל לפעמים אני יודע שהסיגריה לא ``תבא לי בטוב`` ואני מעשן תוך כדי שאני משקר לעצמי. האמנם?

להפסיק...

אתה מפסיק לעשות משהו ע"י כך שאתה מפסיק לעשות אותו.. זה הכל.. בלי סיפורים.. בלי תירוצים... אם אתה רוצה להפסיק.. תפסיק... משהו שיכול להקל עליך בבחירה הוא.. לא להתעסק עם מה שלא .."לא לעשן"... "לא לאכול".. "לא לשתות אלכוהול"... במקום זה להתעסק רק במה שכן... "לטפל בגוף שלי"... "לנקות את הריאות שלי.." וכן הלאה.. אנחנו תמיד מוששים אלינו את מה שאנחנו חושבים עליו.. אור ואהבה

תתחיל בלמקד את העמדות הפנימיות שלך

תיצור עמדה מועילה כלפי סיגריות. תיצור עמדה מועילה כלפי אוכל. (מועילה לך. לא קשור לשאר האנשים. משהו שלך יהיה מועיל). עמדה אמיתית. ואז לא תוכל לשקר לעצמך. ברגע שיש לך עמדה יציבה מבפנים, זאת ההתחלה
תעדכן כשיצרת כזאת.

charlila

New member
שיטות לצמצם אכילה ועישון

חגי כדי לעשן פחות ולהרגיל את גופך שנשימת אוויר נקי זה כיף וזה טוב לו: כשאתה בא להדליק את הסיגריה הראשונה לאותו יום, דחה בחצי שעה. כשזה נהייה קל, הוסף כל פעם עשר דקות. הכי חשוב: כשאתה נשבר - אל תתייאש - אל התחל מן ההתחלה. כדי לאזן את התיאבון ולהחזיר לתקנו את החוש (שיש לגוף בריא) לדעת איזה מזון וכמה הוא צריך: תגיע פעם ביום לארוחה קצת רעב מן הרגיל. סדר לך אפשרות לאכול בלי לדבר. הכן ארוחה טעימה עם כמה מאכלים. כשאתה ניגש לאכול, העלה על מזלגך קצת מכל דבר, לעס היטב, בלע, ועקוב אחרי האוכל עד שתאבד אותו במערכת העיכול. המשך לאכול כרגיל (רק בשקט). בהצלחה

אשכר

New member
אם יש לך דעה, אתה כבר משקר לעצמך.

ואם אתה לוקח דעה מסויימת (שהיא בסה"כ שקר עצמי) ומנסה להחיל אותה על החיים שלך, ככה זה יראה בסוף. אולי במקום להוסיף דעות - תפחית אותן ,ותתחיל לחוש את הגוף עם פחות פרשנות.

למעלה