לפי הידוע לי..
באגוזי ברזיל, כמו רבים מהאגוזים, יש המון שמן. ובבקשר לירקות.. מה לא טעים לך? ירקות טריים, מבושלים, או שניהם? האמת שזאת קבוצת מזון כ"כ נרחבת שנראה לי די קשה להגיד ש~כל~ הירקות לא טעימים לך.. ובכל זאת- יש דרכים לשיפור טעם. אני, למשל, לא סובלת את הטעם של עלי בייבי (לקט של כמה עלים, בד"כ של תרד, רוקט, סלק וכו')... אבל ברגע שמוסיפים להם קצת רוטב בלסמי עם דבש וטיפונת חרדל, אני יכולה לאכול מהם בלי סוף ^^.. רוטב דומה אפשר להוסיף לסלט כרוב, גם הולך טוב, כמובן בתנאי שאתה טיפוס של מתוק (= תנסה כמה רטבים, לכל מיני סלטים... לא חסר בסופרמרקט, וכדי להמנע מחומרים לא טבעיים אפשר גם להכין לבד. וירקות קפואים? יש של כל מיני חברות, מכל מיני סוגים... אפשר פשוט להכניס לתבשיל, מרק, או פשטידה.. לספוג ויטמינים על הדרך ^___^