אכילת לילה....

אכילת לילה....../images/Emo71.gif ../images/Emo1.gif

מיכל נגמלה מהנקה לפני שלושה שבועות, בגיל 11 חודשים. עד הגמילה היא הייתה מתעוררת כל שעתיים כדי לינוק. כשהיא ישנה איתי זה היה אפילו כל פרק זמן קצר יותר (ינקה תוך כדי שינה). ככה שהיא מאוד רגילה להתעורר בלילה. עכשיו היא הולכת לישון בין שמונה לתשע בערב ומתעוררת בין שש וחצי לשבע. בין לבין היא מתעוררת פעמיים כדי לאכול, בערך כל ארבע-חמש שעות. היו פערים של שש שעות. מבחינת הכמויות שהיא אוכלת במשך היום, לא נראה לי שהיא צריכה להיות רעבה בלילה. המליצו לי לדלל לה לאט את החלב בלילה כדי שתוך כמה שבועות הוא יהיה כמעט מים ו"לא יהיה לה כדאי לקום בשבילו". מישהי התנסתה בשיטה הזו? זה עובד? איך עושים את זה ? עוד רעיונות לגמילה מארוחות הלילה האלה ? תודה. ממני, שמאוד מאוד רוצה שוב לישון לילה שלם...

odeia

New member
שימי דיסה בבקבוק החלב לפני השינה

ואפשר גם כל היום להוסיף.

אנחנו השתמשנו בשיטה הזאת

וזה עבד לשמחתנו די מהר. אורן מקבלת בקבוק עם פורמולה שמכילה קורנפלור ומחזיקה אותה עד הבוקר. בלילה היינו מוהלים לה את הפורמולה עד שהיא הפסיקה לקום לארוחות. בהצלחה

ולי דווקא להיפך ../images/Emo46.gif

גם ספיר וגם כפיר - אם הם היו רעבים ונתתי להם מדולל, במקום לקום פחות היו קמים יותר כי הם היו רעבים. כפיר עדיין קם (כמעט בן שמונה חודשים) וספיר הפסיקה בערך בגיל שנה וחצי.

וואלה, גם אצלינו

דילול הפורמולה הביא להתעוררויות רבות יותר. הוספת דייסה אכן האריכה מעט את הרווח בין ההתעוררויות. אני ממשיכה לתת לתומר אוכל בלילה ולא "גומלת" אותו מזה (למרות שבטיפת חלב אמרו לי שבגילו - 10 חודשים - הוא לא צריך לאכול בלילה) מכיוון שבמהלך היום הוא מסרב לקחת בקבוק עם פורמולה או דייסה, ורק בלילה הוא אוכל חלב, אז אני לא מעזה להוריד אותו מזה. מה גם שלפי דעתי אם הוא קם לאכול, הוא כנראה צריך את זה (למרות טפ"ח) וחוץ מזה, הוא מתעורר גם בלי קשר, אז זה לא כאילו שהאוכל יאפשר לי לישון לילה שלם.... בהצלחה בכל מה שתנסי.

אתיש

New member
גם אנחנו

רציתי רק להגיד תודה. אני אם לילדה בת שנה ותשה חודשים שעדיין קמה בלילות לאוכל (פעם אחת לאוכל ופעם למים ועוד פעם למוצץ) אני יכולה לספור על כף היד שלי מתי ישנו לילה רצוף אחד שלם בטיפת חלב אמרו לי להפסיק עם הארוחה בלילה אבל כשניסינו פשוט הפסקנו לישון לילות והילדה חיסלה כמויות עצומות של מים אז הנחנו שהיא באמת רעבה. אז אל תתיאשו

למעלה