אכילת סנדוויצ`ם פעמיים ביום

רוני85

New member
אכילת סנדוויצ`ם פעמיים ביום

שלום לכולם, אני חייל שנמצא עכשיו באחת מ"ערי האוהלים" שהקימו ליד עזה לקראת ההתנתקות. בערי האוהלים האלה אין מטבחים צבאיים כמו בבסיסי צבא רגילים, ולכן אנחנו מקבלים 3 פעמים ביום קייטרינג. הבעיה היא שבבוקר ובצהריים זה תמיד רק סנדויצ`ים. אז חוץ מזה שהם כבר ממש נמאסו ויוצאים מכל החורים, רציתי לשאול עד כמה זה בריא לאכול במשך תקופה ארוכה מדי יום רק סנדויצ`ים כארוחת בוקר וצהריים? ואם צורת אכילה כזאת גורמת להשמנה? תודה.

אלי ו.

New member
אתה שואל בפורום שאחת המנהלות שלו

כתבה ספר דיאטות שמבוסס על סנדוויצ'ים.

רוני85

New member
ומה בדיוק נאמר בספר?

האם הספר הזה אומר שמרזים ע"י אכילת סנדויצ`ים? (אני מצטער שההודעות שלי מופיעות פעמיים. אני גולש דרך הפלאפון וכנראה יש איזה תקלה.)

רוני85

New member
ומה בדיוק נאמר בספר?

האם הספר הזה אומר שמרזים ע"י אכילת סנדויצ`ים? (אני מצטער שההודעות שלי מופיעות פעמיים. אני גולש דרך הפלאפון וכנראה יש איזה תקלה.)

רוני85

New member
ומה בדיוק נאמר בספר?

סנדביצ'ים

לא ברור לי כמה זמן אתה אמור לשהות שם ותחילה שיעבור מהר ושתחזור בשלום. שום דבר לא אמור לגרום להשמנה אם צורכים אותו במידה. בחור צעיר ובריא וחסון שבודאי לא יושב ורובץ כל היום לא יעלה במשקל מ"פיזור" סנדביצ'ים לאורך היום.ובהנחה שאתם מקבלים "ממרחים" מגוונים (גבינות, טונה, ביצים, אבוקדו וכו) ומקבלים גם ירקות ופירות אין סיבה שזה יזיק.

רוני85

New member
נטייה להשמנה

תודה רבה על התשובה. אני שאלתי את השאלה הזאת בגלל שיש לי נטייה להשמנה וכבר יש לי כמה קילוגרמים עודפים. אז רציתי לדעת איך אכילת סנדויצ`ם כארוחה עיקרית מדי יום תשפיע עלי.

נטייה

אם ארוחה עיקרית תוחלף בסנדביץ , נראה לי שבמקרה שלך אם אתה אכן במשקל עודף , יש סיכוי שההתנתקות על תפריטה אפילו תביא לירידה במשקלך. זאת אומרת שזה לא ממש אמור להשפיע לרעה. שוב, בהנחה שסנדביץ לא יהיה כיכר/חצי כיכר לחם שפותחים אותו ומעמיסים בתוכו ממרחים.

רוני85

New member
נטייה להשמנה

תודה רבה על התשובה. אני שאלתי את השאלה הזאת בגלל שיש לי נטייה להשמנה וכבר יש לי כמה קילוגרמים עודפים. אז רציתי לדעת איך אכילת סנדויצ`ם כארוחה עיקרית מדי יום תשפיע עלי.

נטייה

אם ארוחה עיקרית תוחלף בסנדביץ , נראה לי שבמקרה שלך אם אתה אכן במשקל עודף , יש סיכוי שההתנתקות על תפריטה אפילו תביא לירידה במשקלך. זאת אומרת שזה לא ממש אמור להשפיע לרעה. שוב, בהנחה שסנדביץ לא יהיה כיכר/חצי כיכר לחם שפותחים אותו ומעמיסים בתוכו ממרחים.

למעלה