אכלה אוריג'ן שנה ומשהו לגוון עם n&d?

או להמשיך עם אותו מזון בדיוק?
(גם אותו הטעם כי לא אוהבת דגים)

אם n&d, עדיף עם 20 אחוז דגנים או ללא דגנים?
 

גורדיאן-II

Active member
או להמשיך עם אותו מזון בדיוק?
(גם אותו הטעם כי לא אוהבת דגים)

אם n&d, עדיף עם 20 אחוז דגנים או ללא דגנים?
N&D באיכות קרובה מאוד לאוריג'ן, אין סיבה לא לגוון, ואפילו מומלץ, כדי להימנע מ-'אפקט רמדיה'.
כמובן שזה קצת פחות חשוב אם נותנים גם אוכל רטוב, שקצת משלים חוסרים אפשריים (אם יש כאלה, וכנראה שאוריג'ן די מושלם)
בקשר לדגנים - תמיד ככל שאחוז החלבון הבשרי גבוה יותר כך טוב יותר, אבל בקטע הזה מי שמומחה הוא דימיטרי, מקווה שישלים את התשובה.
 
למעלה