אכלתי אותה בגדול

פרוזק

New member
אכלתי אותה בגדול

אתם מכירים את האימרה שזה יותר מדיי ד\טוב בשביל להיות אמת? אז כנראה שיש בה משהו. לפנאי חודשיים סוף סוף תפסתי עומץ ועזבתי את הפסיכיאטרית העיומה שאיתה לי ועברתי לפסיכאטר מדאים. לא אספקתי להיות עצלו הרבה אבה\ל בפעמים שכן אספקתי עופתאתי לטובה הבן אדם פשוט אחלה. מבין והכל ועכשיו... היום התקשרו עליי ואמרו לי שהוא יוצא לחופשה של חודשים לפנאי כחודש איתה עליו כתבה על זה שיש בלאגן בינו לבין כמה רופאים אחרים וכנראה שהוא יעזוב. ועכשיו זה.... חברה שלי שהולכת לפסיכיאטר אזה כבר שלוש שנים התקשרה לשם לברר מה הסיפור והפקידה שמכירה אותה אמרה ש\לה שכנראה הוא יכזור אבל לא בתוח שהוא יחזור כל כך לא מתאים לי עכשיו לאחליף שוב לאתחיל שוב עם פסיכיאטר חדש למה זה קורה לי????????

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אוי...

אני מקווה שתקחי המלצה מאותו מקור שלקחת אז ותגיעי למישהו אחר, טוב גם כן. וזה לא רק לך, כנראה גם לו קרה משהו. את יודעת. במקרה זה גם עבר דרכך על הדרך.

פרוזק

New member
זו הבעיה

זו שהפנתה אותי עליו היא מטופלת שלו כבר שלוש שנים ועכשיו גם היא בבעיה והאמת בעיה יותר גדולה ממני ועכשיו הכדורים החדשים שהוא נתן לי לשינה או יותר נכון ניצול תופעת לוואי שלהם בשביל השינה כבר לא משפיעים ואין למי לפנות ממש לא בה לי להתחיל לחפש פסיכיאטר חדדדשאוף

היי גלי

היי גלי טוב אני לא טוב בפרצופים האלה האיכונים וכו .. אני ינסה להסביר לך משהו בתחום הרפואה אלטרנטיבית תדעי לעצמך שכל משפט שאת אומרת כמו אכלתי אותה אני אשמה וכו את בעצם משדרת אות לגוף שלך לבצע את זה אם תגידי לעצמך אני היום מרגישה יותר מצוין פתאום תראי שבאמת תרגישי אני איתן לך דוגמא יש אנשים שלא בא להם ללכת לעבודה אז הם אומרים לבוס שלהם אוללה אתה לא מאמין יש לי כזה כאב ראש וכעבור יום הם באמת חולים את יכולה לראות אין ספור דוגמאות כאלה לכן אני אומר תגידי לעצמך שאת מרגישה מצוין שכיף לך פה אולי זה נראה לך צבוע וסנובי ולא אמתי אבל זה מוזר זה באמת עושה משהו בנפש וגורם לאדם ליפתח לדברים אחרים כאילו אם לא תנסי לא תדעי ועוד משהו אם את יכולה ללכת למקום שיש בוא טבע ופשוט לעצום עיינים ולהתחיל לנשום במהירות דרך האף את תראי שאת פותחת משהו בתוך עצמך וזהו כולי תקווה שתתמודדי עם הדברים בצורה הכי קלה שיש בעולם תחייכי .. ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהני בחייך הצנועים שלך עדי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עדי היקר

קיוויתי שתבין לבד, אבל בכל זאת אני רואה שאין ברירה ועלי להפנות אותך לכללי הכתיבה בפורום הזה. בעיקר אנא עיין בסעיף 4 ליתר דיוק. אתה מוזמן לכתוב כאן, אבל אנא, ממקום אישי. לא ממקום של מייעץ או מושיע. זוהי קבוצת תמיכה שבה כולם מדברים בגובה העיניים. תודה.

סהר היקרה

כתבתי לך אימיל אם את רוצה תתיחסי אגב לא באתי לפגוע ולא באתי לעושיע אף אדם אחר רק מה שבאתי זה לתת לאנשים שמחה בלב לא יודע אולי זה לא נראה לך כך איך בתור מטפל אלטרנטיבי ככה אני מתייחס לאנשים עם המון רגש ואם את רואה את זה בתור מושיע ממש לא אך אם את רואה בי כנזק פה תוציאי אותי את יכולה ללכת איתי או נגדי רק את תבחרי ושוב לא היתה כל כוונה לפגוע או להוכיח עליונות מסוימת רק דבר אחד היה לי לנסות לתת אהבה ועידוד לאנשים כי כול כולי רק לתת אך עשי כרצונך על כל פנים שיהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהני !!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אבל בכל זאת

כאן יש קבוצת תמיכה ולא קליניקה של מישהו. כלומר - אנשים באים, מספרים ממקום אישי את מה שקורה להם ותומכים אחד בשני מהמקום האישי הזה. אתה מוזמן לבוא כך, אם זה מתאים לך. ממקום אישי שלך. עם הבעיות האישיות שלך, שאתה רוצה להתחלק בהן כאן ולתת לאנשים כאן לעזור לך גם.

טוב אלי לעזוב כנראה .... ../images/Emo10.gif

טוב סהר אני לא בדיוק מבין מה עשיתי רע לך או לאנשים אחרים איך אם את שוללת אדם באשר הוא כנראה שמקומי לא פה לא פתחתי אף קלינקה או משהו כזה זה לא נראה לי נכון אך חשבתי לתת לאנשים מעבר למילים עוד משהו שיחזק אותם זה הכל לא באתי בשום גוף סמכותי אלא לתת מה שיש לי בלב לפרוק משהו הרי נתינה זה הדבר הכי חשוב בעולם לפי דעתי ואני מאמין גדול בנתינה בתרומה למען החברה הרי בשביל זה באנו לעולם לא באנו כדי להשיט חוק וסדר ושליטה ועליונות אני בא בגישה הולסטית אולי או אולי זה נראה לך שונה אך חוץ ממך אף אדם לא יתנגד ואמר תפסיק אני מאמין שגם עצה טובה לאדם זה או אחר פותחת המון דברים בתוך נפשו רוחו וגופו הרי הנשק שלנו לשרוד זאת היצירה הפנימית שלנו אך אולי קשה לך לקבל תפיסת חיים אחרת של אדם זה או אחר לכן איני אוהב ליכנס לוויכוחים על פסים אישים לכן אני מעדיף לעזוב וללכת למקום שבאמת מערכים את פנימיות האדם ולא יורדים עליו לפסים אישים של אני מנהל אני חזק כי כל זה זה בעצם בולשיט כל אדם יכול לתרום בהביט מסוים ולקבל בחזרה אך לפי התוקפנות שלך אין לי מקום פה לכן אומר לכל האנשים שנמצאים פה תהיו חזקים באשר אתם אל תתנו לפחד להפחיד אותכם כי יש לכל אדם אור פנימי שלא ידע על קיומו לכם תהיו אמתיים ותראו את הטוב שבעולם שלכם תמיד עדי ושיהיה לכם את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהנו בחייכם ותשמחו בתוך עצמכם כולי תקווה שאולי המשפט הזה יחזק אותכם מבפנים בייס

למעלה