אכלתי אתמול במיקה, זו הפעם השניה

רינס

New member
אכלתי אתמול במיקה, זו הפעם השניה

שאני שם , ונהנתי מכל רגע, האוכל צויין השירות מקצועי ומהיר והיה פשוט כיף אעים ובכלל לא יקר. במיקה יש עכשיו ארוחות עיסקיות במשך כל ימות השבוע במחיר 67 ש"ח שכוללות מנה ראשונה,עיקרית וכוס יין אז אתמול לקחנו -מיקה סושי- מנה ראשונה סלט עלי תרד ברוטב משגע עם גבינת עזים בטמפורה ולעיקרית קומבינציית סושי-מצויין,יין אנחנו לא שותים אז לקחנו סיידר בעלי לקח מיקה בורגר-מנה ראשונה סלט מצויין ולעיקרית המבורגר עם צ´יפס בטטות שני רטבים מעולים פטריית פורטבלו וטבעת בצל-גם כן מנה מעולה. לאחרונות ( לא כלול בתפריט )לקחנו עוגת שוקולד חמה עם גלידת קרמל זה למעשה היה סופלה -גם כן מנה מצויינת והמנה השנייה היתה -כדור גלידת קוקוס בטמפורה עם רוטב קרמל ושקדים קלויים אהבתי אותה פחות, לבצק היתה חסרה קצת מתיקות החשבון יצא 203 ש"ח ואני חייבת לציין שמיקה פשוט קנתה אותי ואני אחזור לשם שוב ושוב כדי לנסות עוד מנות במחיר מלא לאו דווקא עיסקיות מומלץ!!!
 

meravbr

New member
מיקה אכן מצוינת אבל

צריך להיות שם עם הרבה משמעת עצמית, במיוחד כשהתקציב מוגבל, כי מהר מאד אפשר להגיע לחשבון מנופח מאוד - נראה לי שהם בונים על זה גם בעיסקיות - שכמו שציינת לא כוללת קינוחים - והמחיר שלהם מרקיע שחקים - וכך גם אם את באה מאד רעבה ובא לך עוד מנה ראשונה נגיד מהתפריט הרגיל, ועוד איזה דרינק ואולי הפוך בסוף - את יוצאת עם חשבון של 400 שקל....
 

oreo

New member
אני חושבת

שהעסקית של מיקה מצוינת, במיוחד לאור העובדה שהיא תקפה בכל השבוע (גם שיש שבת) צהרים וערב. הם היו מאוד גמישים בצירופי המנות שבעסקית ובצהרים אם אני לא טועה העסקית שלהם כוללת גם קפה.
 
חזרתי עכשיו ממיקה

אכלנו: מיקה - סושי: סלט ירוק, סושי, כוס יין מיקה - בורגר: סלט ירוק, המבורגר, כוס יין (כפי שמפורט בהודעה נוספת בשרשור) הגעתי רעבה, והארוחה לא השביעה. הוספתי לעצמי פטריות פוטובלו עם טופו - מנה משמחת חיך, צבעונית, קלה וטעימה. הפטריות בשרניות ומתובלות היטב, הטופו מוסיף טעם עדין ו"קונטרה" לצבע הכהה של הפטריות. הצלחת עצמה מעוטרת "בדיוק". לא יותר מדי ולא פחות מדי. אחלה מנה ראשונה. ולמנה אחרונה - טארט פסיפלורה שהיה פשוט אלוהי. אחת המנות האחרונות מהטובות שאכלתי. פיוט באפיה - זה מה שזה היה. בצק טארט פריך וקרנצ´י אך נימוח, ממולא בקרם פסיפלורה, וסגור במעט סוכר שרוף - "ברולה" (קרנץ´ סוף הדרך), בלווית גלידת מנגו (לא נפלתי, טעמתי טובות יותר) ועיטור של מחית פירות יער. היה טעים, טרי, מוגש יפה. השירות היה נעים ומסביר פנים. העיצוב נקי ונעים. אמנם המסעדה היתה ריקה, אך מצופפים מאוד את השולחנות, וקיבלתי את הרושם שפחות נעים ונוח כאשר היא מלאה. ההערה היחידה: היין שמלווה את הארוחה - בהתחלה קיבלנו יין שהיה כבר חמוץ לגמרי ועבר זמנו. לאחר ההערה הוחלף היין (בשני המקרים מדובר בקברנה מרלו פרייבט קולקשן של כרמל מזרחי). היין צעיר, ודורש "הנשמה". כנראה (אני לא בטוחה כי לא ראיתי) שלא מזגו קודם לדקנטר לפני ההגשה. עד שהיין נשם מספיק, כבר חלפה לה יותר ממחצית הארוחה... בין השעות 12 - 18 יש הנחה של 25% על כל התפריט, בנוסף לעסקיות ב 67 ש"ח. בנוסף, בין 12 - 18 נוסף לעסקית משקה קל או חם. שילמנו בערך 200 ש"ח לזוג, עם הטיפ. תמורה טובה מאוד לכסף. אנחנו נחזור לשם, ונדאג שזה לא יהיה בשעות העומס.
 
למעלה