אכלתי במסעדה סטייק מדהים המלצר אמר לי שזה בשר אנגוס מאיפה קונים בשר אנגוס
נ נצאב New member 24/1/10 #1 אכלתי במסעדה סטייק מדהים המלצר אמר לי שזה בשר אנגוס מאיפה קונים בשר אנגוס
M Master Stav New member 24/1/10 #2 אנגוס זה סוג של בקר יש לך אצל גיתי זמיר יש ברמת הגולן במיתשוס ויש אצל הקצב בטבעון
A avi5199 New member 25/1/10 #4 אפשר לקבל את הכתובת של "הקצב בטיבעון" ואם יש לך אולי המלצה על קצביה טובה אחרת ברדיוס של 20-30 ק"מ מזיכרון יעקב בין חדרה - חיפה- יקנעם...
אפשר לקבל את הכתובת של "הקצב בטיבעון" ואם יש לך אולי המלצה על קצביה טובה אחרת ברדיוס של 20-30 ק"מ מזיכרון יעקב בין חדרה - חיפה- יקנעם...
M Master Stav New member 25/1/10 #5 בטבעון זה במרכז המסחרי הישן לגבי קצביה נוספת האחים אסקנדר ברחוב הראשי של ואדי ניסנס בחיפה ....
A avi5199 New member 26/1/10 #6 תודה! אסקנדר אני מכיר את המסעדה שלהם. לא ידעתי שיש להם קצביה. אגב כשאני מגיע לשם אני תמיד אוכל אצל שווארמה אמיל בפינה ליד אסקנדר, שעושה שווארמה של 100% כבש...
תודה! אסקנדר אני מכיר את המסעדה שלהם. לא ידעתי שיש להם קצביה. אגב כשאני מגיע לשם אני תמיד אוכל אצל שווארמה אמיל בפינה ליד אסקנדר, שעושה שווארמה של 100% כבש...
M Master Stav New member 26/1/10 #7 בתוך הרחוב יש להם קצביה מעולה לגבי אמיל ...נח על משכבו שנים רבות זו האלמנה שלו שם ויש להם שווארמה מעולה אני אוהב את המורב עגל והודו ם שומן כבש ...
בתוך הרחוב יש להם קצביה מעולה לגבי אמיל ...נח על משכבו שנים רבות זו האלמנה שלו שם ויש להם שווארמה מעולה אני אוהב את המורב עגל והודו ם שומן כבש ...