אכלתי הבוקר אצל איציק ורותי
אני אוכל המון בחוץ, ולרוב לא נוהג לדבר על זה בפורום שלנו, אבל הפעם מצאתי לנכון לחרוג ממנהגי.
זו סנדוויצ'יה קטנטונת ברחוב שיינקין בתל אביב.
היא קיימת עשרות שנים ועברה בירושה מההורים לבן ולאישתו.
המבחר לא גדול והוא כולל סלטים ביתיים שמכינים במקום והפתעות מתחלפות.
קהל הסועדים די קבוע. מכירים כל אחד בשמו וכך גם את ההעדפות הקולינאריות.
הלחמניות טריות בסגנון של פעם וכדי להמשיך את המסורת של פעם מגישים גם גזוז לשתות.
המחירים מאד זולים ביחס למקומות מקבילים.
החסרון היחיד הוא שעות הפתיחה - מאמצע הלילה עד בערך 12:00-13:00. הסלטים נגמרים תוך כדי ואז אתה מוצא את עצמך בוחר מתוך מה שנשאר.
לפני אי אלו שנים למדתי ברחוב מלצ'ט הסמוך והייתי אוכל שם בתדירות גבוהה.
שמחתי לחזור לשם הבוקר ולהתמוגג שוב מחדש.
לחמניית עם פרג שבתוכה אני אוהב שדני (הבן של איציק ורותי) שם לי ביחד שני סלטים:
סלט ביצים עם הרבה בצל מטוגן, בצל ירוק ופטרוזיליה
סלט חצילים שמורכב מקוביות חציל מטוגנות, בצל מטוגן, פלפלים אדומים מטוגנים, עשבי תיבול ותחמיץ שמלכד את כל המרכיבים.
השילוב פשוט מושלם.
המחיר: 15 ש"ח לכריך ו-5 ש"ח לגזוז
ממליץ בחום
אני אוכל המון בחוץ, ולרוב לא נוהג לדבר על זה בפורום שלנו, אבל הפעם מצאתי לנכון לחרוג ממנהגי.
זו סנדוויצ'יה קטנטונת ברחוב שיינקין בתל אביב.
היא קיימת עשרות שנים ועברה בירושה מההורים לבן ולאישתו.
המבחר לא גדול והוא כולל סלטים ביתיים שמכינים במקום והפתעות מתחלפות.
קהל הסועדים די קבוע. מכירים כל אחד בשמו וכך גם את ההעדפות הקולינאריות.
הלחמניות טריות בסגנון של פעם וכדי להמשיך את המסורת של פעם מגישים גם גזוז לשתות.
המחירים מאד זולים ביחס למקומות מקבילים.
החסרון היחיד הוא שעות הפתיחה - מאמצע הלילה עד בערך 12:00-13:00. הסלטים נגמרים תוך כדי ואז אתה מוצא את עצמך בוחר מתוך מה שנשאר.
לפני אי אלו שנים למדתי ברחוב מלצ'ט הסמוך והייתי אוכל שם בתדירות גבוהה.
שמחתי לחזור לשם הבוקר ולהתמוגג שוב מחדש.
לחמניית עם פרג שבתוכה אני אוהב שדני (הבן של איציק ורותי) שם לי ביחד שני סלטים:
סלט ביצים עם הרבה בצל מטוגן, בצל ירוק ופטרוזיליה
סלט חצילים שמורכב מקוביות חציל מטוגנות, בצל מטוגן, פלפלים אדומים מטוגנים, עשבי תיבול ותחמיץ שמלכד את כל המרכיבים.
השילוב פשוט מושלם.
המחיר: 15 ש"ח לכריך ו-5 ש"ח לגזוז
ממליץ בחום