אכלתי מקדונלד´ס

M a N g O

New member
אכלתי מקדונלד´ס../images/Emo21.gif

אבל צמחוני!!כך שאני עדיין נחשבת כ"צמחונית" :O)

יש דבר כזה בכלל?

אני לא מתקרבת לM המגעיל איכסההההה. מהרבה סיבות בעיקר בגלל שהם מוכרים חיות מתות וחוץ מזה הם סמל לקפיטליזם. שיהיה לכולם חג שמח-תאכלו רק טופו גלי

Talia E

New member
לדעתי אכילה במקדונלדס

תומכת בהרג ועינוי של חיות, כמעט כמו אכילת החיות עצמן... כי זה לתת כסף לאותו תאגיד עצמו, מה שתורם להמשך שיגשוגו. אני לא נמנעת מאכילה במסעדות שיש בהן גם בשר, אך כן נמנעת ממסעדות שהן מסעדות בשר באופן מובהק (אל גאוצ´ו, וויט הול, רד וכדומה...), מה גם שכל הריחות האלה של הגופות הנצלות מגעילים... זהו, אני את דעתי אמרתי...

smochkin

New member
שלום

אני חדשה פה. צמחונית כבר שמונה שנים. בעניין מקדונלדס לא כדאי לאכול שם מהסיבה הפשוטה שהם מטגנים את הצ´יפס שלהם באותו השמן של ההמבורגרים וכשהם נשאלו בעניין הם אמרו שהמסעדה מעולם לא התיימרה להיות צמחונית. לכן לא כדאי לסמוך על כך שאם אתם אוכלים משהו שכביכול הוא צמחוני במסעדה של המבורגרים הוא באמת צמחוני לחלוטין. לתשמות לבכם!

smochkin

New member
מנגו

להצהיר הצהרות כמו "אני עדיין נחשבת צמחונית" "הצלחתי לא לאכול בשר" הם ממש עניין מנוגד למהות של צמחונות. הרי צמחונות היא עניין של בחירה אישית מסיבות מסויימות ולא תחרות עד מתי תצליחי להחזיק מעמד. הרי אם את צמחונית אז זה מה שאת וזה אמור לבוא באופן טבעי ואת אמורה לחיות עם וזה ולא לחשוב בצורה שאת חושבת. אם את נמנעת מבשר ועדיין חושבת על זה שאת רוצה לאכול אבל הצלחת לא לאכול אז אולי את לא אמורה להיות צמחונית... זה לא אמור להיות מאבק עצמי אלא דרך חיים. נקודה למחשבה

smochkin

New member
נכון

זה מאוד אישי אבל אני באמת לא חושבת שזאת צריכה להיות תחרות אם תחזיקי מעמד או לא לא ככה?

Talia E

New member
ממה שאני קלטתי

זו פשוט דרך שלה (מוצלחת או לא - זה כבר ענין אחר), כדי להשליך הרגל ישן לטובת הרגל חדש. אני מבינה שזה צרם לך; אולי זה לא תואם את הסטנדרטים שלך לגבי צמחונות (למשל, שזה ינבע מתוך צורך פנימי עמוק או משהו אחר - סתם זרקתי אפשרות) - אך בכל זאת אלו הם הסטנדרטים שלך... אם תביטי למטה, נתתי לה אפשרויות אחרות לגשת לענין...
אה, וגם אין "צריך" או "לא צריך" אלא רק בתוך ראשנו...

smochkin

New member
יווווו

הרגת לי את ההודעה לחלוטין! בסך הכל התכוונתי שזה די מוזר שמישהי שהיא צמחונית תצטרך להאבק עם עצמה כדי להיות כזה

K A R I N

New member
היי, אני אחותה של מנגו....

ויש לי משהו לומר לך, נכון שצמחונות זה משהו שבא מבפנים וזוהי דרך חיים, אבל מנגו החלינ, לאחר שנים של אכילת גופות, שהגיע הזמן להפסיק, ושזה לא בסדר. למי שרגיל לאכול בשר, ואוהב בשר, התחלת הצימחונות היא דרך קשה מאוד. לכן אם מה שמעודד אותה זו התערבות, שתיתן לה את ה"פוש" הראשוני, ואחר כך היא תראה שזה לא כל כך נורא... אני בעד! ושיהיה לך בהצלחה מנגו יקרה. אוהבת אותך קארין

M a N g O

New member
מה עשיתם ממני?!

בסך הכל אמרתי שאכלתי אוכל ***צמחוני*** במקדונלד´ס...אפשר לחשוב!! תהרגו אותי וזהו!!!
מנגו
נ.ב. נכון הפיגוע ירי שנמנע אתמול בחיפה?? הייתי שם :O)(O:

למעלה