אכן אנחנו מדינה שלא משעמם בה לרגע

יוליקה

Member
מנהל
אכן אנחנו מדינה שלא משעמם בה לרגע

פצצה פוליטית: גדעון סער פורש מהחיים הציבוריים

באירוע הרמת כוסית מול 1000 פעילי ליכוד חולל שר הפנים רעידת אדמה: מי שנבחר פעמיים למקום הראשון בפריימריז של הליכוד הודיע כי על פרישה מהחיים הפוליטיים. הוא יתפטר מתפקידו כשר הפנים ומכהונתו כחבר כנסת. ברקע: עימות מתמשך עם ראש הממשלה נתניהו, אותו לא הזכיר סער בנאומו אף לא פעם אחת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4572247,00.html

deebeebee

New member
הוא עוד יחזור

אבל בינתיים אפשר להרגיע את אלה שדורשים את התפטרות אשתו.ד

שילך, פחות פוליטיקאי אחד

הבעיה שבמקומו יבוא פוליטיקאי מושחת אחר עם רעיונות נואלים יותר מאשר לסגור חנויות בשבת.
כנראה שהוא רוצה ללכת לישיבה.....

הדסהש1

New member
בערוץ 10 אמרו שיחבור למשה כחלון

למפלגה החדשה .ימים יגידו...לא משעמם אצלינו...ביבי בצרות
רק זה מה שהיה נחוץ לן

עוד תרגיל עלוב של פוליטיקקי עלוב

הוא כבר הכריז שאם יקראו לו, הוא יחזור.....
כמו בריון שכונתי אפס שמאיים:"תחזיקו אותי..."
אבל לא יתפלא מי שיודע שהפוליטיקאים רמאים נוכלים שקרנים וגנבים.

גם לעיתונאים לא חסר. יש בספר שלי פרק שלם העוסק בשקרים והמצאות של עיתונאים.
אני יודע שהם משקרים וממציאים, ואחד מעתיק את השקרים של האחר, אבל תמיד אני בודק, כי אולי אמצא צדיק אחד ? אבל עד היום לא מצאתי.
מה שמצחיק בכל הסיפור (זה שאני מכתת רגליי, זה בכלל לא מצחיק), שכבר בכתה ד' מזהירה המורה לא להעתיק מחברים, כי אז תעתיקו גם את השגיאות שלהם.....
אבל מצד שני, אולי העיתונאים הללו לא הגיעו לכתה ד' ולא שמעו את אזהרות המורה ? אזי אפשר לזכותם מחמת אי ידיעה.....

אתמול נכנסתי לכפר איוס תומאס אחרי שעיתונאי כתב שבכפר העתיק יש 40 כנסיות, ואני מכיר את הכפר , אבל אולי לא ספרתי טוב ?
כיתתתי את רגליי בכל סימטאות הכפר, והתוצאה:
אחת חיובית- חילקתי תמונות עם צלבים מדיר חג'לה ביריחו לשמונה זקנים (זה מאוד מרגש כל כרתי)
אחת "שלילית"- בכל הכפר יש רק ארבע כנסיות, כל יתר ה-36 כנראה התחבאו גם מעיני תושבי הכפר העתיק הזה.....

מאיר ,אתה כל כך צודק , גם אני עוקבת

אחרי הכתבים בוולה, ההפחדה של העתונאים אין גבולות, היום כתוב שהחיזבלה מכין לנו כנקמה פצצה של טון,
השאלה שלי לכתב , עם מה בדיוק הוא יזרוק את הפצצה עלינו??? העיקר לכתוב !
כן, קראתי על סער, הוא עושה תרגיל ישן, תחזיקו אותי, !!! הלואי שלא יחזור, יש גם לו תחליף!
&nbsp
&nbsp

עמיקם10

New member
הפחדה היא שם התרגיל. אתמול קראתי שהרגש

נמצא באיזור אחר של המוח מהשכל. והרגש קובע לא פחות. הפחד הוא רגש. אם ניקח למשל את המנטרה של המתאוננים על ההיתנתקות- תסתכלו על המפה ותראו שרק נצרים היתה ליד עזה-ובצפון הרצועה היו אלי סיני ודוגית. בדרום הרצועה ליד רפיח היו כפר דרום וכל היתר.
אז למה בדיוק היינו צריכים אותן שם מבחינת הבטחון והאיום של השכנים סביב?

עמיקם10

New member
ההתפטרות-עבודה בעיניים.ממתי האב הפוליטקאי

מטפל בילד.? אם האם עובדת יש מטפלת. בעוד שנה וחצי הילד בגן. בערב יש בעיה..אז מה מר סער יהיה הביבי סיטר.?

מינהר

New member
עמיקם, לא לדאוג. סער ימצא עצמו בפוליטיקה, או יקבל

ג'וב כלכלי עסיסי בזכות קשריו בפוליטיקה.
חיתולים הוא לא יחליף. למרות שלא יזיק לו .

עמיקם10

New member
הפרשן סמי ברדוגו אמר שמגיל 21 סער בונה

את עצמו לראשות הממשלה.היה בלשכה של שרון. כנראה שמתפקיד שר הפנים או לא מבסוט.

עמיקם10

New member
גדעון סער..15 שנה מחכה למי למי..למה?

בתחילת 1999 מונה למזכיר הממשלה בממשלת נתניהו הראשונה. הוא כיהן בתפקיד במשך כחצי שנה עד להפסדו של נתניהו בבחירות. לאחר מכן הקים עם שותף משרד עורכי דין עצמאי, אך עזב את המשרד כעבור שנתיים, במרץ 2001, כשמונה שוב למזכיר הממשלה, הפעם בממשלת שרון הראשונה‏[5].גם בממשלת שרון השניה ישב שם. אז בסוף להיות שר הפנים.? כי אם ביבי יילך-יש 4 לפחות שחושבים לשבת על הכסא שלו.

עמיקם10

New member
אמנון אברמוביץ שאל את גדעון אם דיבר עם ביבי

והוא ענה שהם דיברו על הרפורמות שהוא עשה במשרדי החינוך והפנים. כך הוא התעלם מהשאלה
שכוונתה היתה מה ביבי אמר לו על ההתפטרות. אמנון כמובן צחק..על זה מדברים עם שר שמתפטר?
לדעתי הוא הולך לעשות כסף בשביל המסע חזרה כי כשר פנים אינו יכול לאסוף כסף- כי הוא יעמוד למשפט..בעתיד כמו אחרים.

מינהר

New member
הוא יכול לבנות את עצמו. לא יעזור לו. הוא לא בשיעור קומה של

ראש ממשלה.
גם בתור שר פנים, שמתנכל לחנויות בשבת בתל אביב כדי למצוא חן בעיני החרדים, הוא מאוס.

עמיקם10

New member
שר הפנים שניסה לסגור חנויות.וכעת שומעים על הפרישה שלו.

קודם אף אחד לא שמע עליו.והפרישה שלו מלאה בשאלות ותהיות של הפרשנים. אז כעת שומעים עליו. כשיגיעו לבחירות הוא ישוב-וכולם יזכרו מי זה. אה..ההוא שפרש בגלל שום דבר.
שחושב להיות ראש ממשלה. יש 4-5 כמוהו בפוליטיקה ולא שומעים עליהם כי הם לא עושים רעש בינתיים. והוא כן. ראה למעלה.

יוליקה

Member
מנהל
אתם שוכחים שחוק המשילות עבר בכנסת

חוק המשילות אינו מדבר רק על העלאת אחוז החסימה....

חוק המשילות מבטל כמעט לחלוטין את הסיכוי להפיל את הממשלה בהצעת אי אמון.

הדרישה הבעייתית לתמיכתם של 65 חברי כנסת כתנאי להגשת הצעת אי-אמון בממשלה בוטלה, ומנגד אומץ מנגנון אי-אמון קונסטרוקטיבי מלא. לפי מנגנון זה הפלת ממשלה בהצבעת אי-אמון תתאפשר רק אם ממשלה אחרת תקבל את אמון הכנסת במקומה. כלומר, במקום המצב הקיים, שבו על המבקשים להביע אי-אמון בממשלה להציע מועמד חלופי להקמת הממשלה, לפי השינוי המוצע יהיה עליהם להציג ממשלה חלופית שלמה ובכלל זה קווי יסוד והרכב שרים ראשוני. הדבר אמנם יקשה עוד יותר על הפלת ממשלה באי-אמון, אך התועלת העיקרית בכך שמפלגות לא יוכלו עוד "לשבת על הגדר": עליהן להיות בעד הממשלה או נגדה ובעד ממשלה אחרת. בתוספת שינויים צפויים בתקנון הכנסת שיקטינו את תדירות הדיון בהצעות האי-אמון מפעם בשבוע לפעם בחודש, השאיפה היא כי השימוש במנגנון האי-אמון יחזור להיות "נשק יום הדין" של הכנסת אל מול הממשלה, ולא כלי הצהרתי שחוק. עתה נותר רק לוודא שהזמן שיתפנה בסדר יומה של הכנסת ינוצל לפעולות יעילות ומועילות יותר כגון פיקוח על הממשלה.

למעלה