אכן דיסק הופעה בהתהוות? מישהו יכול לאשר או להכחיש?
ח חמדמדת1 New member 2/7/10 #2 הלוואי, אמן, מהפה שלך לבורא עולם או בקיצור לי אין מושג אבל אם זה בדרך זה יכול להיות מווושלם. שבת שלום !
הלוואי, אמן, מהפה שלך לבורא עולם או בקיצור לי אין מושג אבל אם זה בדרך זה יכול להיות מווושלם. שבת שלום !
O odery New member 4/7/10 #4 אבל אבל מהסיבוב של הסולו דוקא? בלי דוד עדה ומלאכי וכולם? בלי קולות מלווים? טוב/tapuzforum/images/Emo4.gif
אבל אבל מהסיבוב של הסולו דוקא? בלי דוד עדה ומלאכי וכולם? בלי קולות מלווים? טוב/tapuzforum/images/Emo4.gif
א איף New member 4/7/10 #5 אין לי אישור / הכחשה רשמיים אבל לפי סיקור ההופעה האחרון בפורום נשמע שזה הכיוון, לא ? בכל אופן, מחזיקה אצבעות שזה אכן יקרה
אין לי אישור / הכחשה רשמיים אבל לפי סיקור ההופעה האחרון בפורום נשמע שזה הכיוון, לא ? בכל אופן, מחזיקה אצבעות שזה אכן יקרה
S SnapDragon New member 5/7/10 #6 אה, רוצה להגיד לי שלא נשמע שום טיפטוף בכיוון חוץ מאז שאמרתי ? (אופ, נו, אחרת למה מקליטים...שמישהו יאמת את זה כבר!)
אה, רוצה להגיד לי שלא נשמע שום טיפטוף בכיוון חוץ מאז שאמרתי ? (אופ, נו, אחרת למה מקליטים...שמישהו יאמת את זה כבר!)