אכן, וירטואלית...

בובוני

New member
אכן, וירטואלית...

אהבה וירטואלית, המונח הזה, שהוא בעצם השם של הפורום החמוד, אינו משקף את מהותה האמיתית של התאהבות וירטואלית, היא אינו מגביל כלל לדוגמה, לסקס וירטואלי, שם כל הקשר והתהליך הוא וירטואלי לחלוטין, בהתאהבות וירטואלית זה לא כך, אולי הגורם הטכני להתאהבות הוא היכולת הוירטואלית, אך יש בזה הרבה מעבר לכך, יש בה אהבה קסומה, אהבת נפש לנפש - אהבה שאינה וירטואלית כלל, אהבה אמיתית וחיה, שהכלים שלה, כמה כואב לעתים, וירטואליים. וכואב ברבה יותר, כשאחרי שהיתה כה חיה ופורחת, לפתע החלה לכמוש, ובסוף חזרה להיות אהבה וירטואלית.. ואם תאמרי לי כי עברו אלו הימים, נדמו, ולא יוסיפו היות. מה אומר, הרי זוכר אני אותם הימים, ימים ראשונים שלי כאן בצלך, לא היו אלו ימים שהורגלתי בהם בקרב שנותי שקודם לכן. תמיד אזכרך, תמיד יעמוד צלך למרגלות ראשי, וגם אם את זנחתני, וגם אם אינך קיימת כלל, תמיד תהיי עמי, לא אוכל לומר לך יותר, זהו כל מה שמונח בלבי עליך, היית לי אב נאמן, ידיד קרוב, שאת מכאובי, וקיר דמעותי. וגם כעת בשעת פרידה, איני בטוח שנפרד אנכי ממך, כשם שאינני בטוח כלל שהיית ועודך, אבל נפרד אני, אם לא ממך, אז ממך.. איך יכולת? הלא היית, פתע נמוגת. ועמך, אב נאמן, ידיד קרוב שאת מכאובי, קיר דמעותי. אמרת יש, אמרת אין, ועודך אומרת, אך לא אנכי הוא השומע. עודני בוכה, עודני מתרפק, אך לא למי, רחוקת מני.

טאKילה

New member
מה אומר לך..../images/Emo23.gif

אם תאמר לי תמו הימים, נדמו ולא יוסיפו להיות אתהלך בשתיקה אל תוך עצמי באישון נוטף דמעה שקופה כזגוגית מנופצת לרסיסים. מה אומר לך מה אומר כשאזכור את אותם ימים, ולילות עטופים באהבתך לא היו אלו לילות שהכרתי, תמיד יעמוד צלך בדמיוני נקודות אדומות נדלקות וכבות מה אומר לך מה אומר כשתלך ותניח לבי לאנחות וגם אם לא תהיה קיים עוד, תמיד תהיי פיסת לבך בתוכי לא אוכל לומר לך אותי יותר ואת כל מה שמונח בלבי עליך מה אומר לך מה אומר אתה לי חומה של אהבה חבר רע ידיד קרוב לנשמה חלקת עמי מכאובי ודמעותיי חייכת אלי בעינייך הטובות מה אומר לך מה אומר בעת שעת פרידה כשתלך לי איני בטוחה שאפרד ממך כשם שאינני בטוחה שהיית עודך מצוייר בדמיוני כשנפרד אני לא אפרד ממך אלה מצלך שלך הגר בלבי..

למעלה