אכסניה זולה

annapsyDolii

New member
אכסניה זולה

מישהו יכול להמליץ לי על אכסניה זולה?? אני רוצה לרדת לאילת לחפש/ עבודה ואני צריכה מקום לינה זול עד שאני אסתדר על עבודה..

harhanegev

New member
חבל שאת פותחת הודעה חדשה,

כשכבר יש שרשורים קיימים: 1 2 שיהיה בהצלחה !

קצת הבנת הנקרא, ילד!

היא חיפשה אכסניה זולה. לא מלון זול ברמה נמוכה שיקר יותר מהאכסניות הכי יקרות.

annapsyDolii

New member
חחחח נכון..

חוץ מזה מי שמעונין כבר מצאתי חדר באכסנית קורין.. דבר ראשון היא ממש מותק בטלפון היא מאוד נחמדה וזורמת כזאת... יש לה חדר ליחיד 80 שח וחדר עם עוד כמה שוטפים 40 שח ליליה... אני אזרום על השוטפים גם ככה אני נוסעת בדד אז לפחות לא יהיה משעמם כשאני אגיע לשם... ובכול זאת תודה על העזרה. נ.ב קראתי את כל השרשורים ואף אחד לא הציע משהו זול... דיברתם על אכסניות שם מגעילות ולי לא ממש אכפאת איזה אכסניה כי אני לא יהיה שם כל היום רק ללילה..

harhanegev

New member
"דיבתם על אכסניות שם מגעילות" ?

סליחה ? דיברתי על שורת אכסניות שאכסניית קורין בה בחרת היא אחת מהן. מה לא טוב בהדרכה שנתתי בשרשורים המתאימים ?

annapsyDolii

New member
סליחה. ../images/Emo13.gif

חחחחח מה אתה מתעצבן???? לא אמרתי אתה דיברת!!! אמרתי דיברתם לא יודעת מי דיבר אבל קראתי טיפה ולא מצאתי שם משהו שיכל לעזור לי....

harhanegev

New member
לא לא לא. לא התעצבנתי.

זה לא עד כדי כך. אגב, עד לא מזמן היתה אכסניה מגעילה לא רחוק מקורין במחיר עוד יותר נמוך, אבל היא נסגרה. בכל שאלה או בעיה בקשר לאילת, אפשר כמובן לפנות אלי, בפרטים שלי (לחיצה על שם המשתמש שלי) מופיעים הטלפון והפלאפון והאייסיקיו. בהצלחה !

harhanegev

New member
אני מכיר את זה

בתור השם של התינוק של אורנה בנאי (אין לי טלויזיה, אבל זה היה בפליקס)

intertemp

New member
אהה, אז הנה הבעיה

קראת טיפה, אם היית קוראת כמו שצריך היית שמה לב

למעלה