אכשיו, בעיה ופתרון

אכשיו, בעיה ופתרון

המין האנושי בסכנת הכחדה (מאז ומתמיד). מדינת ישראל בסכנה להפוך למדינת העולם השלישי. המין האנושי: אסטורואיד שמאים על כיומנו, חור שחור, היתפוצצות גלקטית, תרבויות אחרות שחוחרי שלום ומחפשות משאבים, הפלנטה שלנו בשינוי תמידי ואנחנו עוזרים לשינוי קיצוני שלא יתאים לתנאי חיינו. אנחנו חייבים להיתאחד ולנחות על עולמות אחרים להיתפשת ולהקים ציביליזציה מפוארת וענקית. ללמוד לחיות בהרמוניה אם הסביבה. המדינה שלנו: בתרבות שמבוססת על מסחר וכלכלה וכל אחד דואג רק לעצמו, כסף הוא המרכיב החשוב ביותר בשביל כל מדינה. המסחר ואזרמת הכסף נמוחה להפלי במדינה שלנו בגלל המצב, וחוסר התיעול של הממשלה. אקטואליה פילוסופית. בשלום ואחווה, בכבוד ואהבה. בהצלחה, בארי.

shabaz

New member
אם רק זה היה ככה....

אבל אין שום סיכוי, לכן עדיף שככה יהיה... יש לעולם דרך לסלק את הפסולת הרעילה (אנחנו) איזה נגנונים יש לו... שהם נועדו לעזור לנו, ואנחנו הפכנו אותם למשמידים שלנו... התפוצצות השמש היא המוצא האחרון, אתם לא חושבים?

אני לא חושהת שזה ממש הגיוני....

כי בסך הכל זה בטבע של רוב האנשים להיות אגואיסטים ,תחרותים ,ועם אהבה לחומריות! אין לנו שום סיכוי להגיע לטוב האפסולוטי או לטוב בכללי. לעולם לא תהיה אחווה טוטאלית בין תושביי ישראל ורוב האזרחים ימשיך לרדוף אחרי הכסף כמו תמיד.... ה"אני" זה הדבר הכי חשוב בשביל עצמך וזה טביעי שאתה תדאג בעיקר לעצמך ולמעגל של האנשים הקרובים מסביבך....

../images/Emo158.gif

חוקים ותרבות אם גם נגד הטבע החייתי.... התרבות ודרך החיים החוקים והמערכת תומכים בדרך הזות של תחרותיות חומריות אגואיסטיות.... אני סמתי לאצמי כמטרת חיים לבנות "מיתאוריה ליישום" תרבות חדשה ו"אוטופית". חיים שלמים שלי ושל עוד אנשים בשביל המין האנושי. זה שאמרו שאני רואה יותר מדי מדע בידיוני היה צפוי מדי... אבל חשבתי "לא, לא בפורום הזה..." אני מקווה שאבנת... ושהבארתי את עצמי. בכבוד ואבנה, באחווה ואהבה. בארי.

למעלה