אלבאום

ayeletnat1

New member
אלבאום

שלום רב, אני אמורה להתחיל ללמוד שיטת אלבאום החל מנובמבר הזה. איני יודעת הרבה על הטיפול המעשי בשיטה. הלימודים נשמעים מעניינים מאוד מאוד, וכמקצוע בהחלט אני רואה המשך דרכי כמטפלת בשיטה. אולם, אני שומעת דעות לכאן ולכאן לגבי השיטה והטיפולים. אשמח אם תוכלו לחזור אלי לגבי השיטה, עבודה בתחום, רצינות הלימודים, אוכלוסיית היעד וכו'. בתודה מראש ובברכת שבוע טוב לכולם, איילת נתן

papylove

New member
שיטת אלבאום

כמו כל תחום בחיים תמיד תשמעי המון דעות לכאן או לכאן. נכון להיום לפי מצב המשק כללית קשה למצוא עבודה. אני מכירה את השיטה וכללית מכירה את אופן העבודה של המטפלים בשיטה זו אך לא היה לי צורך להשתמש בה או להזדקק למטפל בשיטה זו. אני חושבת שיעד האוכלוסיה היא לקויי למידה למיניהן, הפרעות קשב. אם היית משלבת לימוד מקצוע זה אם עוד דבר הקשור לחינוך יעזור יותר (וזה רק בגדר מחשבה שלי בלבד) מה שכן הייתי מציעה לך שבשנה האחרונה ללימודייך תתחילי לחפש עבודה להציע את עצמך ולא לחכות לרגע האחרון. מאחלת לך הצלחה רבה

../images/Emo31.gifהלימודים אכן מעניינים אבל...

מתנצלת ומזהירה מראש:דעתי היא גם רגשית ומבוססת על נסיון חברי ולא על מחקר מעמיק, מצד שני: שתקום מישהי ותגיד שהיא מתפרנסת בכבוד מטיפול בשיטת אלבאום... מנסיונן של חברות קרובות שהצליחו ואף חברות כרגע בסגל ההדרכה של אלבאום, קשה מאוד למצוא עבודה בתחום. כמעט בלתי אפשרי להתפרנס בכבוד. היחס לסגל ההוראה הזוטר גובל באי-חוקיות (הם עובדים כמעט בהתנדבות...) מקווה בשבילך שיש לך תואר מעשי ושאת הולכת בשביל הכיף, כי הלימודים מאוד מעשירים וכייפיים. אם את בונה על פרנסה את משלה את עצמך ואת סביבתך.

למעלה