אלבום השבוע 139

Get Out

New member
אלבום השבוע 139

ספרו מה היה אלבום השבוע שלכם גם אם הוא היה קלאסי או ג'אז או מרחבי העולם כמו תוניס למשל ... ראיתם דיוידי מעניין, הייתם בסלון מזל אולי, צפיתם באבי ביטר עם הפילהרמונית הישראלית ... או סתם אכלתם להנאתכם חבילת שוקלד שלמה!

Bordeaux Tale

New member
אני אמנם לא

אכלתי חבילת-שוקולד שלמה, אבל אני בהחלט מתקרבת לשם. מהתסכול. 6 משמרות בשבוע בעבודה מונוטונית למדי וכל חדוות-חיים שהייתה יכולה להיות לי נמצצה החוצה. ולענייננו [התבכיינות זה אמנם מהנה, אבל לא חינני כל-כך]. אני השבוע ממש התלהבתי מ- m-Ward, ובמיוחד מ-Hi Fi שלו, כנראה השיר-שבוע שלי, ובהמשך גם מ'Transistor Radio' (אלבום שהכרתי היום יכול להיחשב לאלבום שבוע? נגיד שכן). עוד שיר שממש אהבתי השבוע - 'Hiccup' של They Shoot Horses, Don't They. והאלבום (Boo Hoo Hoo), גם לא-רע, בכלל.

alonfix

New member
שלי

השבוע זכיתי להכיר את האי.פי המצויין של עמית ארז. אחלה שירים ונראה לי שאני הולך להופעה שלו עוד שלושה שבועות בלבונטין. חוצמזה סיגר רוס (Agetis Byrjvn) ובת גיבונס ממשיכים לשלוט בפלייליסט שלי. אני חייב לקנות כבר את הדיסקים האלה. בנוסף התנגנו אצלי השבוע גם קצת קרן אן, ניק דרייק ופיונה אפל.

ArsaWhat

New member
מה סלון מזל, מה אני, מאריה אוצ'ר?

הייתי בלבונטין 7 בערב הלייבל אק-דאק, היו אחלה הופעות של אקיוט, זה מודלס ודיגיטל מי, ואחריהם סט טכנו של יריב ברנשטיין. השבוע שמעתי אחלה אוסף בשם Sad Electornics 3, אלקטרוניקה עדינה, גליצ'ים, קליקים ובליפים לרוב. ממש מומלץ לשעות הקטנות של הלילה.

קזאר

New member
שנות השמונים

Cocteau Twins - Treasure ושנות האלפיים Simian - Chemistry is what we are וכמה שירים מתוך Clap your hands say yeah וזהו.

milkofamnesia

New member
bloc party - a weekend in the city

וגם silent alarm lupe fiasco's food and liquor והבונוס טראק משם tilted

lestatgirl

New member
הבלוק פארטי החדש כבר דלף?

ראיתי ב אמטיוי2 חלקים מהשיר חדש אבל לא הייתי מסוגלת לשמוע עד הסוף.

milkofamnesia

New member
דלף מזמן.

כבר הוציאו קליפ לסינגל הראשון, the prayer http://youtube.com/watch?v=4jbhhLXtaaU

The Miller

New member
zimbabwe

placebo - meds the rosebuds - birds make good neighbors the kooks - inside in\inside out scissor sisters - ta dah

hcsneB

New member
אז ככה

התוודיתי מחדש ל"על המשמרת" והפנמתי שהחצי השני והשקט לא מתקרב לפסגות של החצי הראשון של האלבום יחד איתו גם נתתי מספר האזנות די מכובד ל-Castaways And Cutouts של הדצמבריסטים ו-Oh, Inverted World של השינס

למעלה