אלבום השבוע 143

קזאר

New member
אלבום השבוע 143 ../images/Emo31.gif

פרס בכיינים, אה, ניחומים לשקשוקה מאסטר על הכיסוי הכבר עתיק לגוגול בורדלו, יש לך ורטיגו ויראלי. תתחדש. אלבום השבוע, כי כשמתחילים עם בדיחה גרועה צריך ללכת עד הסוף. תכתבו, יאללה. היכון, הכן, צא!

hospital_food

New member
Songs III: Bird on the Water

בחודש הבא מוציאה מריסה נדלר את אלבומה השלישי, השבוע הוא הודלף לרשת ואני לא מפסיק לשמוע אותו. האלבום החדש, כמו הקודמים, משלב באופן מושלם בין הפולק המסותרי העל זמני שלה לדרים פופ הקסום שמזכיר את הופ סאנדובל במייטבה. החדש שלה מרגיש לי יותר משוחרר, יותר מופק, אבל עם זאת גם יותר עצוב ואפל. אלבום שהיה הופך לקלאסיקה אם היה יוצא ב67. לא ברור לי למה היא לא זוכה לאותה הערכה שמקבלת ג'ואנה ניוסום ושות', אולי חסר לה גימיק טוב. הנה טעימה מהאלבום (לא בשביל חולוני)

ניימן3

New member
אחלה, אחלה, אחלה אלבום.

למה היא לא זוכה לאותה הערכה של ניוסום? בחיי שבדיוק היום עלתה בי אותה השאלה. תשובה עוד אין.

חולוני

New member
Jamie T - Panic Prevention

איזה אלבום בנזונה, הוא הולך להיות ללא ספק אחד האלבומים הגדולים של 2007. קבלו את הקליפים לסינגלים: Sheila If You Got The Money והסינגל החדש - Calm Down Dearest ה-29 לינואר הולך להיות יום חם, יוצאים באותו יום 3 תותחים כבדים במיוחד: Jamie T - Panic Prevention Klaxons - Myths Of The Near Future ו-Just Jack - Overtones

moe7

New member
אני עדיין מתעסקת בהדלפות

של הנויזטס ופטריק וולף החדש, עוד לא שמעתי, אבל כ"כ צפוי שאלה יהיו בשבילי לא פחות מחוויות מרטיטות אוזניים. קניתי כמה דיסקים יד שנייה בבוקר, כאלה שהייתי צריכה להצטייד בהם לשקט הנפשי, כלומר, למחוק מההארד דרייב. למשל Hounds of love של קייט בוש (שמכיל כמה מהשירים האהובים עליי בכלל). סביר להניח שבשבוע הבא תגיע סקירה רחבה יותר.

Luna Sphere

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מסכימה מסכימה מסכימה גם לגבי שאר האלבומים, חברה שלי מכירה את JJ גם, טוב לא חוכמה היא מכירה חצי מגל האינדי ._. קישור לקליפ של salvador שעדיף לא לוותר עליו

Damien Rice

אחח פשוט תענוג. השבוע קניתי את שני האלבומים, O ו-9 ב110 שקל במבצע הנהדר בטאוואר רקורדס. אגב, רק אותי מעצבנים עטיפות מקרטון? (במיוחד של O, למי שיודע על מה אני מדבר), זה פשוט מעצבן ובלתי אפשרי.

hospital_food

New member
דווקא הסכמתם

כמה שרשורים למטה לגבי סופיאן סטיבנס. נ.ב. אני אוהב אותו

העכביש2

New member
גם אני קניתי אותו במבצע הנ"ל ../images/Emo47.gif

מעולה!!!! ולא רק אותך מעצבנים עטיפות קרטון - גם אותי!!! שמתי סלוטייפ, אין ברירה (אגב- גם האלבומים של ג'ק ג'ונסון באים בקרטון הזה...) ולגבי דמיאן - במיוחד "O" - אלבום פנטסטי עם המון רצועות טובות. בחדש אהבתי בעיקר את Dogs, אבל גם בו יש שירים טובים מאוד.

The Miller

New member
הנוסע המתמיד

Constantines - Tournament Of Hearts Air - Moon Safari Portishead - Portishead Diamond Nights - Popsicle The Future Sound Of London - Dead Cities

דברים זולים עולים פחות

בעזרת השם, קיבלתי בשבוע שעבר מארז חגיגי של xiu xiu מ-KRS שהזמנתי. הידד לגויים שמארגנים מבצעים משתלמים לחגים שלהם. ככה יש לי את כל האלבומים של שו שו בפלסטיק, נגישים לשמיעה, לנשיאה ולהרחקה מחפצים חדים. כולל האלבום האחרון שלהם "חיל האוויר" שיצא השנה ואהוב עלי עד מאוד. ומבחינתי גם היצירה השלמה שלהם עד כה, הוא מגובש יותר מבחינת הסאונד ונעים לאוזן (עד כמה שההגדרה הזאת נכונה לגביהם) יותר מאשר הקודמים. אהבה גדולה הצטברה לי לשו שו. אחרי ניסיונות רבים להגות את השם שלהם נכון, למדתי להבין את הכאב של ג'ימי סטיוארט, להתאהב ברעש, לקבל את היומרנות שלו. הם מאתגרים אותי. באמת שבכל אלבום, אני מגלה משהו אחר. מלהיב אותי לשמוע הוצאות שלהם: סינגלים, איפים, קאוורים ושיתופי פעולה, מי יודע איפה הם יפתיעו. ככה היה עם caiotastico!, שיתוף פעולה מוצלח תחת השם XXL עם לארסן (איטלקיים ניסיוניים שחתומים ביאנג גוד של מ.גירה) שהוציא סלט של שירים אינסטרומנטליים אווירתיים, מעט שירה, מלנכוליה, ביטים אלקטרוניים וקאוור בלהות לפרינס צ'ארמינג של אדם והאנטס. קשה לי לכתוב משפטים שלמים על הלהקה הזאת. ככה גם המוסיקה: שבורה, חסרת מלודיה, אגרסיבית ועדינה, מודבקת בדבק מגע. וגם הטקסטים הם אוסף של מילים, שורות, צעקות, סוגריים ובלי פסיקים, מילים שעוסקות באלימות, אונס, חולים סופניים, מוות של אנשים קרובים. גם עכשיו, אחרי שיש לי את המילים של השירים, אני עדיין לא יורד לסוף דעתו של סטיוארט. למרות שהם כתובים לי מול העיניים יש משהו מפוזר, ואני מקבל את זה. למרות הבלבול, דרך כל היצירה התחושה הכללית מעוברת- כאב גדול יש לסטיוארט והוא מוציא אותו מהקרביים. יחד עם המארז קיבלתי מתקן מדליק לדיסקים [מעוצב כמו ארגז סופרמרקט], אוסף כריסמס של הלייבל, שנראה כמו מייקסטייפ שעושים לחבר (דיסק צרוב, עטיפה מודבקת בסלוטייפ), עם אומנים שאני לא מכיר וחולצה של שו שו. עסק בעייתי להזמין חולצות מהרשת, לא ידעתי איזו מידה לקחת, וזאת שבחרתי מסתבר שהיא קצת גדולה עלי. בינתיים אני מחכה שהיא תתכווץ בכביסה או שאני אגדל לתוכה. אחד מהשניים.

nery

New member
בנוגע לחולצות הענקיות

זה תמיד קורה. לדעתי אתה לא צריך לשמור אותה בציפיה שהיא תתכוץ או שאתה תתפח למידותיה, שכן - זה לעולם לא יקרה (במיוחד אם הלייבל מדפיס על חולצות של אמריקן אפארל). אני ממליץ: בפעם הבאה תזמין חולצה במידה קטנה יותר מהבחירה האינסטינקטיוית שלך. כך - אם היא לא תתאים לך - תוכל לתת אותה לבחורה שאתה אוהב, או שאם אתה אוהב בחורים תוכל ללכת איתה בתור חולצת בטן.

last caress

New member
אלבומי השבוע שלי(אגב, אני חדש פה)

current 93 - black ships ate the sky wolfmother - wolfmother ford pier - ic victory(לכל מי שתהה איך שילוב בין פאנק אלטרנטיבי ובוב דילן אמור להישמע..:) yo le tango - i am not afraid of you and i will beat your ass namur - songs from the valley of baca blut aus nord - mort

PrinceOFdespair

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יואואו! בלאק שיפס אייט דה סקיי! איזה דבר זה! Coil-Horse Rotorvator משנת 1986 .. יש בו פיצ'ר מיוחד, - קאבר ל "הו ביי פייר" של לאונרד כהן

last caress

New member
יאפ, אחד הטובים שלהם לדעתי..

רק חבל שאני לא מצליח למצוא את הליריקה שלו בשומקום, דיוויד טיבט תמיד מצליח להעביר בי את התחושה האפית הזאת שמשהו גדול קורה..

SmokeyStover

New member
Candy Bars

האלבום שלהם On Cutting Ti-Gers In Half And Understanding Narravation פשוט תענוג אינדי פופ רגוע ויפה.

למעלה