אלבום השבוע 144

קזאר

New member
אלבום השבוע 144 ../images/Emo45.gif

איךקוראיםלזה. נו. הדבר הזה ששומעים בשבוע. תעזרו לי.

ArsaWhat

New member
Telepopmusik - Angel Milk

אחלה הפקה, אחלה זמרת, ואלבום יפה מאוד, מתאים לימי סגריר (ולכן האזנתי לו בעיקר בימי הסגריר השבוע).

Swallow The Sun - Hope

להקת הדום מטאל הפינית האדירה הזו, מוציאה אלבום חדש (יוצא בפברואר, אבל כבר נזל לסולסיק..). הוציאה עוד אלבום משובח ביותר. חח ואפשר להוסיף גם את סיגור רוס לאלבום השבוע.

קזאר

New member
Frank Black - Fastman Raiderman

האלבום הכפול החדש של פראנק בלאק, האדם שלא מפסיק להשתנות. מומלץ.

PrinceOFdespair

New member
שלי...

האלבום שלי השבוע זה Kan-Kan - Canging Trains קברט מאוד מצועצע אוונגרדי ופוסטפאנקי מהאייטיז,לא משהו ששומעים כל יום.

Marie Antoinette's Soundtrack Vol.1

הסרט החדש של סופיה קופולה (אלילתי)
בעוד סאונדטרק ממש טוב, הפעם פוסט-פאנקי ואדיר. זה דיסק כפול ואני עדיין תקועה על הדיסק הראשון, הדיסק השני יותר אלקטרוני.
מישהו יודע אם כבר אפשר למצוא להורדה את החדש של השינז?

moe7

New member
קראתי ביקורת עליו, נשמע מצויין.

השבוע פצחתי במגמת סינון דיסק המדיה שלי, שמוקדש לMP3ים (אני לא צורבת אותם בלי סיבה, פרט למקרי מיקסטייפים ודיסקים טובים נמצאים בד"כ בחנויות יד שנייה ונמחקים מההארד דרייב). במסגרת המבצע התחלתי לעבור תיקיה תיקיה בווינאמפ, קרוב ל-10,000 קבצים, לסמן פה ושם קטעים שאפשר יהיה להקשיב להם שוב ושוב בסדר אקראי ולמחוק רפש שהגיע לשם בשוגג. זה יקח הרבה מאוד זמן, אבל בינתיים שמעתי כמה אלבומים חדשים. המפתיע ביותר היה Press color של Lizzy Mercier Descloux, שיצא ב-1979. ליזי הנ"ל הייתה סולנית הרכב פ"פ (פוסט-פאנק) צרפתי בשם ורד תימן (ROSE YEMEN, לא בדקתי את ההרכב עצמו ואין לי מושג מה עלה בגורלו), בפרוייקט הסולו שלה היא מזכירה מאוד את גבירת הנוֹ וייב הראשונה, לידיה לאנץ', עם ההתחכמויות והתּממות, רק עם מבטא צרפתי קינקי (ולפעמים פשוט בצרפתית). מחצית משירי האלבום הם קאברים (אבל לא הכרתי גרסאות אחרות של השירים, פרט לנעימת הנושא של "משימה בלתי אפשרית" הפאנקית ו-Fever המשומש, שמופיע באלבום בואריאציה משעשעת כ-Tumour שנשמע מצויין עם המבטא הבלתי אפשרי שלה). חכמת רחוב של ילדים לבנים וגרוב שחור, מזכיר את ההתנסויות של הסליטס עם הדאב פחות או יותר באותה תקופה. שמעתי גם אי.פי. של הסוואנס שעיקרו מוקדש לואריאציות לקאבר שלהם ל-Love will tear us apart. איום ונורא. לו הייתי איאן קרטיס, הייתי יוצאת לרדוף אותם בלילות. אני יודעת שהרעיון ב"אלבום השבוע" הוא להמליץ ולא לקטול, אבל אני פשוט כ"כ מאוכזבת. כ"כ כ"כ מאוכזבת.

moe7

New member
(הביקורת שקראתי הייתה על הפסקול

של "מארי אנטואנט", שלא יהיו אי-הבנות).

PrinceOFdespair

New member
../images/Emo2.gif

זה אכן קילקול רציני שהם הוציאו, אבל ל תתני לזה לקלקל את כל ההפתעות שלהם!

moe7

New member
יש המלצות?

אני לא יודעת ממה להתחיל (ולראייה - זו הייתה התחלה די צולעת).

חולוני

New member
Hall & Oates - Rock N' Soul Part 1

מארק רונסון אמר שהצמד הזה הוא אחד ההשפעות הכי גדולות עליו, אחרי ששמעתי את האוסף הזה הבנתי למה.

eyeCoof

New member
Brian Eno - Taking Tiger Mountain

by Strategy. יצא לי לתקלט לא מזמן בלבונטין 7, ולשים שני שירים מהאלבום המעולה הזה. מה שעשה לי חשק לחרוש אותו בערך כל יום מאז, בצורה אובססיבית כמעט (וכן, זה לגמרי נפנוף שחצני, אתם לא חייבים לעמוד על כך, אני מודע לזה במאה אחוז).

למעלה