אלבום השבוע 146

קזאר

New member
אלבום השבוע 146 ../images/Emo45.gif

השבוע בפינת אלבום השבוע - אלבום השבוע!

Prozak Blues

New member
animal collective - feels

רק עכשיו התודעתי ללהקה הזו. אלבום מ 2005 שכולו אושר אחד גדול. לחנים מעניינים וביצועים טובים

hospital_food

New member
ממליץ על הEP החדש שלהם

שמכיל בתוכו את אחד השירים הכי יפים שלהם, למעשה הוא שני רק ל -The Purple Bottle מפילס. Tikwid

hospital_food

New member
שמעתי את החדשים של אנדרו בירד ו-

Panda Bear מלבד לומר שהם ממש טובים(במיוחד פנדה) אין לי כרגע הרבה לכתוב עליהם, זקוק לעוד האזנות.

קזאר

New member
הקשבתי גם

לא ידעתי שהיו לפני שכתבת, תודה על הטיפ. אנדרו בירד עבר לי מעל הראש ופאנדה בר פגע לי ישר בבטן.

milkofamnesia

New member
אני פה!

בזמן האחרון הייתי יבש מוזיקלית, לא היה לי אמן או הרכב שממש גרמו לי להתלהב ממשהו אבל החדש של הקלאקסונס הצליח לעשות את זה, myths of the near future הוא אשכרה אלבום טוב. עוד מישהו שהתלהבתי ממנו היה פאקFM, ראפר מבית משפחת QN5 (רק חולוני יכיר נדמה לי..) יצא לו אחלה אלבום ב-2006 שקוראים לו what FM stands for, אחלה אלבום. אגב מישהו שמע את הקאבר של הקלאקסונס למיי לאב של ג'סטין טימברלייק?

חולוני

New member
מכיר, אבל לא אוהב את QN5

ומשמיעה ראשונה האלבום של הקלאקסונס טוב, אבל לא כזה טוב כמו שציפיתי. כנראה שהיו לי ציפיות יותר מדי גבוהות. ולא שמעתי את הקאבר לג'סטין, יש לינק?

חולוני

New member
תודה

אבל הקאבר לא משהו, הוא מנסה לחקות את הקול של ג'סטין ולא הולך לו.

חולוני

New member
במקום אלבום השבוע

קבלו אוסף שהכנתי לעצמי לסכם את השירים שהכי אהבתי לשמוע החודש. להורדה - כנסו לכאן הטראקליסט: 1. The Pack - Vans 2. Mark Ronson - Toxic 3. Just Jack - Disco Friends 4. Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me 5. Plastic Little feat. Amanda Blank & DJ LowBudget - Bum Rush The Set 6. Busta Rhymes - I'm Just Getting Warm 7. Mika - Relax, Take It Easy 8. Jamie T - If You Got The Money 9. Of Montreal - She's a Rejector 10. The Shins - Phantom Limb 11. Justin Timberlake - My Love (Diplo Remix) 12. Klaxons - Atlantis To Interzone (Metronomy Remix) 13. Sophie Ellis Bextor - Catch You 14. Epic Man & Plan B - More Is Enough 15. Clipse feat. Bilal - Nightmares

Yadun

New member
השבוע

Icons, Abstract Thee של אוף מונטריאול עשה לי את השבוע. קווין ברנס פשוט חושף את הנשמה שלו בדרך המיוחדת והלפעמים כיפית לפעמים מעכירה שלו. please, please, please God, don't be a bastard

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif Sean Lennon - Friendly Fire

אלבום השבוע שלי-- Sean Lennon - Friendly Fire הבן של מביא אלבום רגוע ושקט- סגנון שאני מאוד אוהב. דווקא לא עשה הייפ כמעט בכלל וחבל- יש הרבה רצועות יפות פה. הנה מה שכתבתי עליו בפינת "הבמה" בקומונת DTM: שון לנון כבר איתנו מתחילת שנות ה-90. הקטע הוא שלא כ"כ שמענו עליו ובטח לא בשנים האחרונות אחרי שפרש ממוזיקה. פרש אבל חזר ב-2005 והוא כאן איתנו עם אלבום חדש ומצויין-- " Friendly Fire" שמו. לנון, כיום בן 36, מצטלצל כמובן בזכות שם המשפחה שלו שמסגיר את קירבתו לג'ון לנון אביו המיתולוגי. מסתבר שדברים טובים כן עוברים בגנים- לנון נשמע כמו האלבום ההוא שג'ון לא הקליט. השיר 'Dead Meat' מתנגן לנו באוזניים כבר זמן מה והצליח לתפוס הרבה אנשים, גם כאלה שהם לא פריקים של הסגנון הפולקי/רוק רך/פופי של לנון. Dead Meat הוא בהחלט שיר טוב. הקטע הטוב הוא ששאר האלבום של לנון ממש לא נופל מאותה רצועה, ולעיתים אף מתעלה עליה. הוא לא לוקח את המוזיקה למחוזות חדשים, אלא נשאר בביצה שהוא אוהב (כך עושה רושם)- ועושה משם את המוזיקה שלו בצורה הטובה ביותר. כך למשל, אנחנו מגלים ברצועה 3- 'Parachute' את שון לנון בשיא הנשמה שלו עם שיר יפיפה במיוחד. שיר 4 - הוא שיר הנושא של האלבום 'Friendly Fire'- נותן הרגשה של חמימות חולפת. ב-'Tomorrow' (שיר 6) הוא אומר לנו שהוא רומנטיקן נוסך שנות ה-70 עם שיר לבחורה שבליבו. שיר יפה. השפעת אביו על המוזיקה שלו ניכרת במיוחד בשיר 'Headlights'. 'Would I Be The One' נשמע כמו משהו שחברי "Air" היו מתגאים בו. נועל את האלבום הקצר (11 שירים) השיר- 'Falling Out Of Love' - שמתאים בול לסיום של אלבום. אלבום אישי, יפיפה, אלבום של אווירה לשעות הערב בסלון או על שפת הים. לנון מצליח להעביר מוזיקה יפה באלבום הזה, וזה מה שחשוב. אני מאוד אהבתי, ואולי זה דווקא הלילה שמתחבר טוב עם הצלילים האלה....אולי כי זה פשוט אני... Sean Lennon האלבום: "Friendly Fire" סגנון: פולק/רוק רך, פופ # (2006)

high k

New member
talking heads

Little creatures. ותודה ל"רצועה" שהביאתני עד הלום.

למעלה