אלבום השבוע 151

קזאר

New member
אלבום השבוע 151 ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo35.gif

אה, איזה שבוע. לפעמים נדמה כאילו כל שבוע עובר לאט יותר ודחוס יותר מהשבוע שעבר, אבל כשזה המצב בכל שבוע נתון, קצת קשה להאמין לעצמך, אתה מאבד פרספקטיבה ונותר תלוי בחוסר ידיעה לגבי פרצופו האמיתי של העולם בכלל ושל הזמן בפרט. ואתה אומר לעצמך - מה שמעתי השבוע? אולי זה היה החדש של בלונד רדהד? איזה שבוע מאכזב. אולי זה החדש של סמוג, שהחליט לחזור לשורשים ולקרוא לעצמו ביל קלהן ולעשות בדיוק את אותה המוזיקה שסמוג היה עושה? איזה שבוע נעים. אולי סוף סוף נתת צ'אנס לג'ואנה ניוסום הזאת שכולם מדברים בשבחה וגילית שהיא בעצם ממש מוצלחת? איזה שבוע מרענן. ואולי כל השבועות הפוטנציאלים האלו מתקיימים באותו יקום, מקבילים זה לזה, אולי השבוע שלך היה מגוון. גם מאכזב, גם נעים וגם מרענן. אולי..?

moe7

New member
גיליתי מחדש את Mule Variations

של טום וייטס. וזה הזכיר לי למה כ"כ אהבתי את אולד טיים ריליג'ן. הקול של וייטס מצוי במצב מתקדם של התפוררות, המקצבים גרובים והמשפטים יושבים מצויין וחוזרים על עצמם ללא הרף. הבלוז שלו מאוד רלוונטי, אדפטציה לאדם הלבן והעירוני. המרירות והייאוש הם הדבר היחיד שלא השתנה במשך המאה כולה, אבל ענייני הכפייה שלפניו התחלפו בענייני מיזנתרופיה ופארנויה. לפעמים הוא נשמע טרחני ומעיק ואני בטוחה שהפסדתי הרבה פנינים שעשה, אבל האלבום הזה דווקא התחבב עליי.

קזאר

New member
אני אף פעם לא הצלחתי

לגלות את מיול וריאיישנס, אולי חוץ מהקאבר לביג אין ג'אפאן. (תקני אותי אם אני טועה).

retard boi

New member
strange days soundtrack

טוב לא כתבתי פה זמן מה והטעם שלי קצר ארכאי בשביל הפורום הזה אבל אני עדיין ממליץ בחום על הפסקול המעולה (ועל הסרט) שמצליח לכלול בתוכו אמביאנס, מטאל , רוק אלטרנטיבי,ראפ ומוזיקה אתנית. שלא נדבר על גרסאות כיסוי (חלקן טובות יותר מהשאר) לשירים של the doors , פי ג'יי הארווי ולאונרד כהן.

Bordeaux Tale

New member
אני דווקא

ממש אהבתי את החדש של בלונד רדהד. ממש לא נשמע כמו שיר ארוך אחד, והצליח לתפוס אותי משמיעות ראשונות הרבה יותר ממיזרי איז אה באטרפליי. עכשיו רק שיקיימו את הדחייה מהקיץ (זו הייתה דחייה ולא ביטול אם אני זוכרת נכון, לא?)

hcsneB

New member
The Feelies - Crazy Rhytms

ברגע שנכנסים, אי אפשר לצאת ממנו... אלבום מושלם וממכר ניו ווייב מחוספס עם השפעות V.U ברורות, וסולן שמזכיר מאוד את לו ריד של Berlin

טקסט מרגש

שכתבת שם. אני שמעתי השבוע בעיקר את קלנדסטינו של מאנו צ'או, מהסיבה היחידה שזה אחד האלבומים הבודדים שגם אני וגם הבחור שאני עובד איתו מכירים בגאוניותו.אבל זה באמת אלבום טוב מאוד. הקשבתי גם לשירים בתפזורת של סונגס: אוהיא, במיוחד לשיר "הלביאה" שצופן בתוכו את השורה האלמותית "רוצה להרגיש את הלב שלי נשבר, אם הוא חייב להשבר, בין הלסתות שלך" וקראתי סיפור יפה של י.ל.פרץ. וזמזמתי בראש את הסולו מהויסט ד'אט ראג של טום וויטס.

featherhead

New member
לא, עדיין אין לי זין לג'ואנה ניוסום

אבל לנקבות אחרות עם הפרעות אני תמיד פנוי רגשית
Marnie Stern - In Advance of the Broken Arm עוד זוג חצוצרות יוצא מהלייבל kill rock stars ואני בעדה. בהתחלה היא הזכירה לי את דירהוף, אבל אחרי כמה שמיעות זה נעשה יותר מגובש ומגלים שהיא פסיכית לא קטנה בפני עצמה וגם מנגנת מצויין. בינתיים הכי אהבתי את Grapefruit שאפשר וכדאי לשמוע במייספייס שלה וגם את !!!put all your eggs in one basket and then watch that basket שזה שיר כייפי לגמרי. גם 23 של בלונד רדהד נשמע טוב.

moe7

New member
איזה פוץ אתה!

בכתבה הזאת גון גם איית את השם שלי לא נכון וגם הזכיר את ג'ואנה ניוסום אלף-חמש-מאות-שישים-ותשע פעם (ואני לא סובלת אותה! לא סובלת!) וגם כתבת "נקבה" ובודאי ניחשת שאתעצבן. נו אז מה, בשביל לעצבן אותי לא צריך לעבוד כ"כ קשה.

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif Better Than Ezra - Before T

אלבום השבוע שלי: Better Than Ezra - Before The Robots והפעם אני הרבה יותר נחרץ משבוע שעבר! האלבום של בטר דן עזרה וקווין גריפין הוא האלבום הכי טוב ששמעתי לאחרונה (ביחד עם סטאבילו והפריי). יש בו רצועות כ"כ מיוחדות שאם אתם אוהבים DTM - אתם לא יכולים שלא להתרגש ממנו! קווין גריפין הסולן מוכשר מאוד. יש לו יכולות ווקאליות מגוונות והוא משנה את הקול שלו בשירים בצורה מעוררת כבוד. הוא מוסיף את האווירה לשירים שלהם! Burned Daylight שיר שקט ואדיר A Lifetime הרצועה המשמעותית באלבום It's Only Natural Overcome מעולה! Special American Dream Our Last Night יצא כסינגל - אחד הטובים A Southern Thing Juicy - מזכיר קצת את מיקה/סיזר סיסטרס Hollow Our Finest Year Breathless עוד רצועה שקטה וחזקה.

למעלה