אלבום השבוע 152

קזאר

New member
אלבום השבוע 152 ../images/Emo160.gif ../images/Emo107.gif ../images/Emo45.gif

היה אינקובוס השבוע, הא? איך היה? נראה לי שאפילו בתקופה ההיא (אתם יודעים על מה אני מדבר) לא הקשבתי להם. מקווה שהיה נחמד. בכל מקרה, מהי מהדורת החדשות השבועית שלכם? מישהו שמע את החדש של הפוניז? מישהו שמע את הקודם של הפוניז? אני הבנאדם היחיד שאוהב את הלהקה הזאת? תנו לי תשובות, אני מתחנן.

דני הדר - מה מה מה

אני חושב שיש כמה כותבי שירים מדהימים מחוץ למיינסטרים הישראלי, אפשר אולי לספור אותם על יד אחת, אבל מבחינתי לפחות להיות כותב שירים טוב זה מסוג הדברים שהם כלכך נדירים שזה שיש יותר מאחד זה כבר מדהים. אני מדבר בעיקר על אריאל גל שהוציא שני אלבומים מדהימים בתור אוטו מניאק, עם סגנון יחודי ושירים שבד"כ לא מתפרסים על יותר משלושה משפטים. על האחים קיצ'לס (אחד מנהיג את יאפים עם ג'יפים, והשני את פוריטנים צעירים) שמי שלא שמע עדיין את עטלפים בעמק, הסינגל (?) הראשון מהאלבום הבא של הפורטנים, פשוט מפסיד את אחד מהרגעים היותר יצרתיים ומגוונים במוזיקה הישראלית של השנים האחרונות. וגם דני הדר, שבאלבום האחרון שלו מה מה מה שיצא בתחילת השנה הלועזית עושה מה שעשה דילן ומתחשמל, למרות שיש כאן משהו שמזכיר את האלבומים האחרונים של מאיר אריאל, בהם העיבודים החשמליים באו לשרת את הרגשות שמובעים בשירים,ולמעשה "רצים" אחרי הזמר. רק שהרגשות שונים לגמרי, והעיבודים יותר מזכירים את הפיקסיז (במיוחד בשיר הנושא) מאשר את אלונה טוראל.תורידו את האלבומ בשלומותו מהאתר הרשמי של דני הדר, אפילו יש שיר מלחמה.

קזאר

New member
ואל תשכח

את הקריירה הקצרה שלו כבאסיסט להקת ניגון סקיהון. אל תשכח.

The Miller

New member
grizzly bear

Hot Chip - The Warning Klaxons - Myths Of The Near Future Grizzly Bear - Yellow House Clap Your Hands Say Yeah - Some Loud Thunder מעטים אלבומי ההמשך שאני אוהב יותר מקודמיהם, וזה אחד מהם.

retard boi

New member
Kristin Hersh - Learn To Sing Like

למרות שSky Motel הוא אחד מהאלבומים האהובים לי אני לא ממש טורח לעקוב אחרי הקריירה של הרש. רוב האלבומים שלה לא ממש מאוזנים איכותית. הגעתי לאלבום הזה בגלל ביקורת ש Ynet שקטלה אותו על זה שהוא היה נייטיז מידי. אם הייתי יודע מה ההגדרה של נייטיז מידי אולי הייתי יכול להגיב לזה איכשהו. בכל מקרה כמו כל האלבומים שלה לאלבום הזה יש חוסר איזון באיכות השירים אבל הוא עדיין מלא בהברקות ( thin man , Dayglo , Winter לדוגמא).

חולוני

New member
Mr Hudson & The Library

A Tale Of Two Cities. אחלה אלבום שבעולם, מין מיקס בין רגאיי, סקא וגריים. ככה כנראה הספיישלס היו נשמעים אם הם היו פעילים היום. הנה הקליפ לסינגל הממכר Too Late Too Late

hcsneB

New member
Deerhoof - Friend Opportunity

וואו, איזה אלבום... אם יש ל-Hissing Fauna מתחרה, זה הוא. אלבום נויז פופ מושלם שנשמע כמו התמצית של 20 השירים שהרכיבו את The Runners Four (והרי מה יותר קלאסי מאלבום 10 שירים?)

Gruff Rhys - Candylion

ה"סופר פרי אנימלס" בגירסה האינטימית. אלבום עם פשטות מקסימה של מוזיקאי סופר-מוכשר.

smat

New member
Tokyo Police Club

Tokyo Police Club - A Lesson In Crime אי.פי עם 7 שירים ממש קצרים מסוג האלבומים שאני שומע יותר מדי בהתחלה עד שנימאס וגם Explosions In The Sky החדש

TON3

New member
The American Astronaut

אז הבחור הזה cory mcabee כתב וביים את הסרט The American Astronaut שכיכב השבוע על מסכי ביתי. הלהקה שקורי חבר בה the billy nayer show מבצעים את הכל המוזיקה בסרט (ומככבים בו). הסרט היה כל כך טוב שהפסקול שלו מייד הופיע ברשימת ההורדות שלי. כדי להרחיב על המוזיקה אני ארחיב על הסרט. מערבון מדע בדיוני על קאובוי חלל בשם שמואל קרטיס שיוצא למשימת התעשרות מיידית במרחבי מערכת השמש. המשימה כרוכה בהחלפת "אישה אמיתית" אם בעלי הכוכב צדק ב"ילד שראה שד של אישה" כדי שיוכל להביא אותו לוונוס שם נשות וונוס יאמצו אותו כעבד המין המושלם שלהם ויתנו לקרטיס להחזיר את גופת העבד הקודם למשפחתו בכדור הארץ. וכל זה כאשר פרופסור אס בעקבותיו הופך את כל מה שנקרא בדרכו לערימות חול! לאורך כל הסרט משובצים קיטעי שירה וריקוד כולל סצנה מעולה של תחרות ריקודים בבר חלל מושתן על איזה ירח. נשמע טוב? מבלבל? הסרט עשוי במסורת הלו פיי של מדע בידיוני ואחד המוצלחים שראיתי לאחרונה. המוזיקה?! פצצה! מערבונים, קאנטרי, רוק'נ'רול עם כבוד ל ,show-tunes מסתבר שהבילי נייר שאו הם ממין הלהקות הטובות והלא יוצלחות האילו. ואם משהו יודע עוד פרטים עלהם אני אשמח אם תרחיבו. ועל רוח הבלוז-רוק השבוע גם כיכבו אצלי Lynyrd Skynyrd בתקליט הראשון והמעולה שלהם Pronounced Leh-Nerd Skin-Nerd ועכשיו למשהו אחר לגמרי... A Silver Mt. Zion הרכב שהוא בעצם חברים מ Godspeed you black emperor! ההרכב על אותו בסיס של גודספיד...אקפרמטילי קונספטולי קשה לעיכול וארוך. כאשר לדעתי הר ציון עזבו קצת את הנויז של גודספיד לטובת מלודיה. הקטעים הטובים שלהם לא רק מסתכמים בעליה מתמשכת לקראת קליימקס מתפוצץ. אני חוקר את הכל החומר שלהם לעומק כי בסוף אפריל יש הופעה ואני רוצה להיות מוכן!

moe7

New member
בדיוק חזרתי מצפייה בסרט הקאלט

החודשי בלבונטין7 (Ghost in the shell, כל שבת עד סוף החודש ב-18:00, בחינם), כשהם רק התחילו להריץ את ההקרנות (פעם בשבוע, מתישהו באמצע השבוע), הקרינו את הסרט הזה, אמריקן קאובוי. אני רק זוכרת שבמהלך הצפייה בו ציחקקתי על הליריקס, שבחלקם היו מביכים, בחלקם האחר היו מאוד מביכים. אבל הסרט נראה מצויין על המסך ה(לא כ"כ) גדול של לבונטין7.

TON3

New member
The baby in the jar

When we first saw it, we knew there was just one thing to be done It was scientific. And sociological. That's right, and a lot of fun. We knew in this world, there could only be one. The baby in the jar with glasses on... and a gun. Glasses on.

hospital_food

New member
CocoRosie

The Adventures Of Ghosthorse And Stillborn השבוע דלף האלבום החדש של קוקורוזי. אחרי האכזבה מהאלבום הקודם לא ציפיתי לגדולות אך בכל זאת יכלתי להבחין בהתרגשות קלה מצד האצבע אשר לחצה קליק בעכבר על לינק ההורדה. האצבע צדקה.קוקורזי חזרו, פחות מוזרות ומופקות מתמיד - דבר שיהיה אמור לגרוע מאיכותן וקסמן המוזיקלי, כך חשבתי, אבל יצא ממש טעים. ממש. כל כך טעים שאפילו אנטוני(אנד דה ג'ונסונז) לא מצליח להרוס להן את שיר הסיום היפהפה. אבל גולת הכותרת שייכת לשיר הפותח, אחד השירים הכי מגניבים של השנה: Rainbowarriors יאלה, מתכוננים לרג'ינה! :)

PrinceOFdespair

New member
משהו שהפיל אותי מהכסא

בובי "באמר" ביוסולייל , כן ההוא מ "המשפחה" של צ'ארלי מאנסון ! יצר בזמן שהוא היה בכלא , אלבום רוק פסיכדלי אפלולי ומרגש בטירוף מזכיר את הקטעים המוקדמים של פינקפלויד עם השפעות של אדון אליסטייר קרואולי, bobby beausoleil - lucifer rising soundtrack 1977-1978

קזאר

New member
The queen is alive

Kate Bush - The kick inside איזה אלבום מעולה, ומדהים כמה שהוא כמעט ולא התיישן בכלל.

למעלה