אלבום השבוע 158

קזאר

New member
אלבום השבוע 158 ../images/Emo107.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo45.gif

אהלן, מה קורה? איזה שבוע. אני אולי קצת חוזר על עצמי כל פעם שאני שומע להקה שעושה לי את זה בטירוף, אבל כרגיל: כל כך הרבה זמן שלא שמעתי מוזיקה שלא יכולתי להתנתק ממנה באופן כל כך ברור. אני מרגיש שאני מוכרח לחזור ולהקשיב לזה שוב ושוב. וכמו עם רוב הלהקות שאני מרגיש ככה לגביהן - זה מתחיל לא צפוי, מתחיל עם קצת ספקות לגבי האם אני באמת אוהב את זה או שזה סתם מאוד נחמד ואז פתאום בלי ששמתי לב אני מכור. אז תקישבו לParenthetical girls - Safe as houses, באמא שלכם. וגם - הודלף פראנק בלאק חדש, רק שהפעם תחת השם בלאק פראנסיס, האלבום נקרא Bluefinger והוא, באופן מפתיע, מזכיר יותר מכל שאר הדברים בקריירה שלו את הפיקסיז. אבל זה רק בחלקו. וכל מי שצפוי לכעוס עליי אח"כ, אני אומר כבר עכשיו, זה ממש לא אלבום פיקסיז. רק השיר Threshold apprehension הוא ממש ממש פיקסיז. עכשיו תורכם.

החדש של הקופים...

עולה על הראשון..דבר שלא חשבתי שיקרה האמת... השיר שעשה לי את השבוע זה do me a favour מהדיסק שלהם..איזה שיר פצצצצההה..חבל שהוא לא יוצא כסינגל..

חלמתי את החלום הכי מוזר בעולם.

חלמתי שאני מרכיבה את הפלייליסט המושלמת, כזאת שאף פעם לא נמאס להקשיב לה, עם השירים הכי יפים שמשתלבים ביחד הכי טוב ברצף שקבעתי. הייתי כל כך מאושרת בחלום וחשבתי שאני בטוח הולכת להיות מיליונרית. אבל אז התעוררתי ואין לי מושג אילו שירים היו שם. אני חושבת שהיה שם משהו של הפוסטל סרביס. עכשיו אני חושבת שאולי זה בגלל שטניישס די הופיעו בSNL אתמול, דה בסט סונג אין דה וורלד וכל זה.

e-shfiyut

New member
אלבום שהחזיר אותי מעט אחורה, אבל ללא ספק...

אלבום השבוע שלי הוא Mezmerize של סיסטם. התאים לי בול למצב רוח. הרעש הטיב עימי. דפנטלי.

The Miller

New member
ganesh

Arcade Fire - Neon Bible Menomena - Friends and Foe Of Montreal - Hissing Fauna, Are You The Destroyer? Kings Of Leon - Youth & Young Manhood The Strokes - Is This It

LimiMimi

New member
טעם מצוין ../images/Emo9.gif

הדיסק של אוף מונטריאל פשוט ממכר, מדהים, מצחיק, מרגש. הכל בערך. אני ממליצה בטירוף (אפילו שאני לא קשורה לפורום וזו פעם ראשונה בערך שנכנסתי לכאן, אבל הי, כל דעה נחשבת!)

milkofamnesia

New member
אתמול בלילה שמעתי לראשונה ניק דרייק

הבחור מוכשר, 5 leaves left שאלבום ממש טוב וחבל שהוא הלך לעולמו.. אז האלבום הזה נכלל גם באלבומי השבוע.

LimiMimi

New member
טוב הרגע קלטתי את ההתלהבות

"מדהים, יפה, מקסים, מדהים, מצוין" אני לא ככה בדר"כ.

milkofamnesia

New member
אני יודע שהוא מופתי

אבל זאת פעם ראשונה שהצלחתי לגרום לעצמי להקשיב לHTTT, וממש התלהבתי ממנו..

חולוני

New member
שמעתי עכשיו את הפרנק בלאק החדש

אהבתי! הרבה יותר מכל אלבומי הקאנטרי האחרונים שלו שאליהם לא התחברתי. אבל למה הוא החליט לחזור לבלאק פרנסיס? קראתי גם שאמור לצאת לו אוסף סולו ביוני הקרוב. השבוע המשכתי לטחון את אלבום השנה שלי (מארק רונסון - Version) וגם את אחד מאלבומי השנה של שנה שעברה - Plastic Little - She's Mature (קניתי אותו, הוא מגיע עם 2 קליפים + קטע קצר מהופעה). נסיים בקליפ לייב ל-Stop Me של מארק (לצערי הסינגל פיספס את המקום ה-1 במצעד הבריטי ל-Give It To Me של טימבה).

moe7

New member
BARR- SUMMARY

חברים המליצו לפני שבועיים ולקח לי זמן מה להתעדכן. מונולוגים נוירוטיים, מעין הסטריטס מינוס הבריטיוּת והסלנג, אני מדמיינת שהפרונמן הקטנוני לומד רפואה או עריכת דין או משהו מעונב כזה, הוא גם עושה חיים קשים לחברים שלו. אבל הוא יודע לתאר את זה בצורה שכמעט גורמת לאוזניים עצמן לפקפק במה שהרגע שמעת. יש סינגל אחד מגניב (+קליפ).

למעלה