אלבום השבוע 162

קזאר

New member
אלבום השבוע 162 ../images/Emo45.gif ../images/Emo107.gif

אלבום השבוע, והפעם באיחור! קזאר

e-shfiyut

New member
השבוע נפלה אוזני על...

לא נפלה על.. יותר כמו נתפסה-ממש-חזק-על... לא הצלחתי לעזוב את האלבום כל השבוע. muse - black holes & revelations ממש אהבתי. מומלץ מאד, במיוחד למי שאהב את אוריג'ין אוף סימטרי שלהם. *לא לשונאי מיוז*

smat

New member
שלי

One Time For All Time ו The Fall Of Math של 65daysofstatic שמשלבים פוסט רוק עם מקצבים של ברייק ביט שממש מעלים את האינטנסיביות של הקטעים.ויש להם גם קטעים של פוסט רוק יותר סטנדרטיים לא רעים בכלל. וגם : jaga jazzist - what we must The Cinematic Orchestra - Ma Fleur

Sanssouci

New member
A Banna

והשבוע בסימן שמש ועצלות... קרדיט עצום(כרגיל) ל"עונג" : המיקסטייפ של VANMEGA לחודש מאי! מכיל המון שירים שכבר הכרתי אבל בתכל'ס יצא שילוב די מנצח... ג'ייסון קולט,מארק רונסון(amy),המג וויט החדש והם רק חלק קטן מהאורגזמה. הכי אהבתי את Simian Mobile Disco , לורה וירס )(והקאבר של דבנדרה לאואזיס(משעשע..) *ההתלהבות מהרופוס החדש רחוקה מלדעוך ואני רק רוצה לעודד אנשים להתעלם מכל הנצנצים והקול המאנפף ולתת הזדמנות(זה משתלם). *+* Kathy Diamond אחרי הרבה זמן שפיצ'פורק לא קלעו הם הביאו המלצה על האלבום הזה ואחרי שמיעה אחת(בתקווה לתת הרחבה בזמן הקרוב) , מסתמן שיחוק רציני. האלבום נקרא Miss Diamond To You ... ג'וזפין פוסטר 13.14.16/6/07 אחחחח 2007

Get Out

New member
Cinematic Orchestra ../images/Emo45.gif

שינו כיוון לגמרי ... ואחלה אלבום יצא להם

חולוני

New member
Candie Payne

I Wish I Could Have Loved You More אחרי שאיימי ויינהאוס החייתה את מוטאון, הגיע תורה של קנדי פיין להחיות את דאסטי ספרינגפילד ומה משותף לשתיהן? גם פה מארק רונסון מעורב. הוא הפיק את שיר מס' 8 באלבום - One More Chance. אלבום קלאסי משמיעה ראשונה.

silver jew

New member
Von Sudenfed - tromatic reflexxions

אני הכי אוהב את mark e smith כשהוא עם אחרים (יותר מעם ה-fall). אחד השירים האהובים עליי אי פעם הנו השיר שבו הוא שיתף פעולה עם long fin kille - "the heads of dead surfers מי שלא שמע שירוץ לשמוע. בכל מקרה - פה עם mouse on mars הגאונים - מעולה!!!

moe7

New member
יאייקס,

אני לא מכירה "פרוייקטים" של מארק אי סמית', תודה על ההמלצה. הקליפ נפלא, שאפות אחת-אחת. קאמפ במיטבו. אבל נראה לי די זול להוציא את הווקאלס של האיש עם מגוון אפקטים ממוחשבים, הרי הוא נשמע כפליים מוצלח יותר כמו שהוא, "אותנטי" קטן עליו.

silver jew

New member
יש לו גם פרויקט מעולה עם Inch

כמו שנאמר - הבן אדם יכול לשיר את כותרות העיתון וזה עדין יהיה מעולה. מגוון אפקטים ממוחשבים? נו טוב, MOM לא בשביל כולם...

קזאר

New member
וואו

לא היה לי מושג שהפרוייקט הזה קיים. ממש תודה. הקשבתי כמה פעמים וזה מעולה. Mouse on mars ומארק אי סמית', איך לא חשבו על זה קודם?

silver jew

New member
נראה לי שאתה מקרה קלאסי של מישהו...

...שחייב לעצמו מנוי לעיתון הזה: http://www.thewire.co.uk/

קזאר

New member
נראה לי

שאני מקרה קלאסי של מישהו שלא רוצה להיות מקרה קלאסי של משהו. נו אופנס.

silver jew

New member
נון תייקן

אל תגרום לרצונך להפריד בינך ובין האושר... יו נו יו וואנט איט!

retard boi

New member
Zombina&the Skeletons

לא יודע למה אבל לאחרונה יש לי חיבה לרוק מטופש וקליל... להקה ממש חמודה וצינית עם חיבה רבה להומור שחור לhorror trash סטייל מופע האימים של רוקי.

למעלה