אלבום השבוע 163

קזאר

New member
אלבום השבוע 163 ../images/Emo107.gif ../images/Emo45.gif

ברוכים השבים למחשב שלכם. השבוע באינטרנט עוד שבוע עבר. והפעם בפינתנו השלווה - שלווה. אנחנו שמחים מאוד להכריז על הקמת פינה חדשה, מוכרת בשמה: פינת דפקת אותי, או, מה הרס את השיער של אמא? אמא, תראי, כתבתי הודעה לכבודך, וזה הוא מועד מצוין לחגיגה בביליארד הקרוב. ועכשיו להכרזת המאה: אמא, הרסתי לך את הדבר היקר לך מכל. דבר כה חשוב ויוקרתי. זכותי להרוס אותו, כי ככה אבא אמר. וחייך. בסוגריים - אבא, את יודעת, לא היה לגמרי סחי. טוב, ועכשיו, עכשיו!, מזדחל הזמן, ואלבום. אני ואני מתנצלים שאני לא ואנחנו כן. טוב, האלבום.

hcsneB

New member
הרבה ניק קייב מאוחר

בעיקר No More Shall We Part ו-Let Love In הכתיבה שרק התחדדה והפכה פואטית יותר עם השנים, העיבודים המרגשים והלא שגרתיים, הפסנתר המדהים... התקופה שהחלה בבן הטוב, אולי התקופה היפה ביותר של קייב

Bordeaux Tale

New member
הפרוייקט הזה של דיימון אולבארן.

The Good the Bad and the Queen. עושה רושם לא-רע. נראה שזה יעביר איתי כמה ימים. זה די מנחם למצוא משהו שמזכיר את ת'ינק טנק אחרי שת'ינק טנק נטחן אצלי עד דק.

milkofamnesia

New member
אלג'יר - מנועים קדימה

טיוי און דה רדיו - דספרת' יות'... ביפי קליירו - פאזל אינטרפול - טורן און דה ברייט לייטס דת' קאב פור קיוטי - פלאנס והשיר רודודנדרונס של בלוק פארטי

PrinceOFdespair

New member
../images/Emo66.gif

Faust - 71 Minutes Guapo - Black Oni זוחלים אצלי בנגן ללא הפסקה במיוחד הקטע Dont Take The Roots של פאוסט

bloc party - silent alarm

גיליתי אותם רק היום, והם כיף לא קטן בכלל. בקרוב ארוץ לשמוע את האלבום השני. ואחר כך - ארוץ לי לפסטיבל גדול ומגניב בו הם יופיעו, ואתלבט קשות בינם לבין ההולד סטדי.

milkofamnesia

New member
יאפ.

אין לך מושג כמה אני מאוכזב, כל מה שאני עושה זה רק להקשיב לשירים שהם לא הכניסו. שירים כמו רודודנדרונס, גרסא 2.0, סיקרט ואמה קייטס אקסידנט. חרא של אלבום. הNYPC טוב. אני לא יכול להוציא את GREY מהראש

חולוני

New member
Balkan Beat Box - Nu Med

ענק, יותר טוב מהראשון. הפקה יותר טובה, שירים יותר טובים, פשוט מצוין. צפו לשיר מתוכו במיקסטייפ מאי שלי בקרוב מאוד.

למעלה