אלבום השבוע 165

קזאר

New member
אלבום השבוע 165 ../images/Emo107.gif ../images/Emo45.gif

קניתי אורגן במתאיים שקל בשוק הפשפשים! ווהו! מה אלבום השבוע שלכם?

hcsneB

New member
Gogol Bordello - Super Taranta!

פשוט גאונות צרופה... 14 קטעים ללא נפילה אחת. מהאלבומים האלה שבכל האזנה אתה הכי אוהב שיר אחר 100% - שלמות

last caress

New member
אני כ"כ שונא את הלהקה הזאת..

פשוט גועל נפש..כמו לשמוע חבורת רוסים שיכורים מנסים לנגן פולקה, באופן הכי מגוחך שיש.

milkofamnesia

New member
זה כל הקטע של הלהקה

הג'יפסי פאנק הוא בלא יודעין מוזיקת מסעדות רוסיה שחדרה למיינסטרים

hcsneB

New member
רומנים*

וכן, זה מה שאני אוהב בהם קבארט + פולק מזרח אירופאי + ריפים

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואחרי ששלושת האלבומים הקודמים בנו ציפיות אדירות, אני כבר כמעט ציפיתי לאכזבה. איזה כיף, איזה כיף.

ניימן3

New member
אוי, אחלה אלבום.

כבר אחרי השמיעה השניה, הבנתי שיש שם לא מעט שירים שילוו אותי בהמשך. מגניב.

חולוני

New member
הרבה דברים טובים

גוגול בורדלו החדש כמובן - מבריק. ווייט סטרייפס החדש מעולה, יותר טוב מהאחרון שלהם זה בטוח. Conquest שיר מטורף. המיקטסייפ המצוין We Didn't Invent The Remix של Example התותח. ה-Spit At Stars EP של Jack Penate (מארק רונסון מפיק לו את אלבום הבכורה). ה-EP החדש של טרי פויזן (סוף סוף נזכרו להוציא משהו) - Buzz On The Bell. וגם Maths And English של דיזי ו-Desire של פרעה מונץ'. לא חסר מה לשמוע לאחרונה.

קזאר

New member
מאתיים. לא מתאיים. מאתיים.

Hymie's Basement היימיס בייסמנט זה שיתוף פעולה של וואי הגאון ופוג הפחות גאון. לא שfog גרוע או משהו, בחור מוכשר עם ראש טוב, אבל הקטעים הטובים באלבום הם הקטעים שמריחים מוואי. תודה לבחור מהחנות יד שנייה בטשרניחובסקי שהמליץ.

Temple Of The Dog - Temple Of The Dog

דווקא האלבום החדש של כריס קורנל (שעוד לא הספקתי לשמוע מספיק כדי לגבש דעה) החזיר אותי אחורה לשמוע הרבה את הסנסציה הזאת שנקראת, "טמפל אוף דה דוג". אלבום מסעיר, חד-פעמי ואחד הגדולים של הניינטיז, ואני אומר את זה בתור אחד שרחוק מלהיות טיפוס של גראנג'.

למעלה