אלבום השבוע 170

קזאר

New member
אלבום השבוע 170 ../images/Emo45.gif ../images/Emo107.gif

שלום חברים וחברות. כאן קזאר, כתב המגזין של פורום מוזיקה אלט' בתפוז, מדווח מהצפון הלא רחוק מדי. מקווה שאני מוצא את כולכם בטוב. בהצלחה עם ימי הקיץ החמים ספרו לכולם מה שמעתם השבוע ותגמרו מהצלחת.

MayaTheBee

New member
my second surprise

אחרי איזכור שלהם באיזו כתבה בYNET נזכרתי בכמה כיף לשמוע את האלבום הזה (במיוחד שהוא מוצע להורדה חינמית באתר שלהם)

חולוני

New member
אז

The Stooges - כל הדיסקוגרפיה (עם דגש על Fun House) Iggy Pop - Skull Ring Teki Latex - Party De Plaisir (תבדקו את השיט הזה החוצה) ושיר השבוע - Geva Alon - Modern Love

Get Out

New member
מכיר את northern state ?

http://newmusicalbums.blogspot.com/2007/06/northernstate-canikeepthispen-advance.html יש השפעות של פרינסופרסטאר

silver jew

New member
השבוע התרפקתי על מוזיקה מהילדות...

התגעגעתי למוזיקה מקניה שם גדלתי, זה הוביל אותי להקשיב להרבה מוזיקה אפריקאית, ולא קנייתית בכלל, שאותה אני תמיד שמח לשמוע: שמעתי בעיקר את - ethiopiques, vol. 4, ethio jazz של mulatu astatke . וגם את mbaqanga songs של gwigwi mrwebi שמעתי אותם בעבר רק באלבום ה-מ-ע-ו-ל-ה london is the place for me 2: calypso, kwela, highlife and jazz from young black london. וגם את zimbabwe - shona mbira music. ועוד כמה שירים שנדבקו לי: Taken של Bill Callahan מהביסייד ל- diamond dancer. michael hurley - hog of the forsaken velocette - bitterscene ובאוטו, כרגיל לחודש האחרון התנגן לו crooked rain, crooked rain של pavement.

hcsneB

New member
מודסט מאוס

We Were Dead Before the Ship Even Sank שהוא מאוד אנדרייטד, ו-Good News for People Who Love Bad News בין היתר גם דילגתי בין The Kick Inside של קייט בוש, הראשון והשני של שב"ק ס' וגם הרבה אילז רנדומלי

שביסטית

New member
Against Me!- New Wave

אחלהאלבום..למרותשפחותהתחברתיאליהםבאלבומיםהקודמים,אתזהאנימוצאת מ צ ו י ן!

Yadun

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

זה אלבום מעולה! שמעתי השבוע הרבה את הגוגול בורדולו האחרונים כי את הקודם קניתי ולחדש נשאבתי. גם אינטרפול החדש נותן עבודה טובה! אנימל קולקטיב גם עושה רושם פופי וטוב. שוב, 2007 זאת ממש אחלה שנה..

השבוע

היה שילוב של שבועות קודמים. בבקרים שמעתי רודי וומבל, ובלילות סנואו פטרול. וגם וידוי עצוב - שמעתי קצת טורי איימוס השבוע. כן. אני חולה. אני יודעת.
.

PrinceOFdespair

New member
לא בדיוק אלבום

אלא קומפילציה 18 ביצועים שונים לשיר "גלומי סאנדיי" עם ביורק\גיטנה דמון\דיאמנדה גאלאס\לידיה לאנצ'\טורי איימוס ועוד ועוד...

nery

New member
הורדתי את האוסף הזה לפני כמה זמן

באימיול. אתה ערכת אותו? בכ"א, איך שאני רואה את זה, כל הביצועים מתגמדים לעומת זה של דיאמנדה גאלאס. היחידים שהכרתי לפני האוסף היו של לידיה לאנץ', סרז' גנסבורג והגרסה של the associates שנעדרת ממנו כנראה מטעמי חוסר עניין.

למעלה