אלבום השבוע 171

קזאר

New member
אלבום השבוע 171 ../images/Emo107.gif ../images/Emo45.gif

היי מוצ'אצ'וס ומוצ'אצ'אס. אלבום השבוע שלי זה Q and not U - Different Damage מה שלכם?

hcsneB

New member
Pixies - Doolittle

כי גאוג' אוואי הוא אחד השירים האהובים עלי בכל הזמנים

חולוני

New member
Modeselektor - Happy Birthday!

אלבום שני לצמד הגרמני המשובח שחתום ב-Bpitch Control. באלבום מתארחים בין היתר הרכב הראפ הצרפתי TTC (שגם התארחו באלבום הקודם Hello Mom! מ-2005 בטראק השורף - Dancing Box) וגם מאקסימו פארק ות'ום יורק (עכשיו כל מעריצי רדיוהד בפורום ילכו להוריד את האלבום). מומלץ בחום. ב-17.8 הם מגיעים לקפה ברזילי, חובה ללכת.

חולוני

New member
תוספת: נעם רותם - עזרה בדרך.

וואו, איזה אלבום מדהים. שנים שאלבום ישראלי לא ריגש אותי ככה, בעצם לא זכור לי בכלל שאלבום ישראלי ריגש אותי ככה. קלאסיקה משמיעה ראשונה, אלבום השנה הישראלי בלי מתחרים בכלל. הנה ביקורת מהיום ב-YNET. נ.ב - נראה שהפורום ננטש סופית.

Sanssouci

New member
ח"ח עצבני על נעם רותם.....

בכל ביקורת על האלבום המונח "עצב חשוף" מזנק מבין השורות ואין תיאור יותר מדוייק ליצירה הנ"ל(הכוונה לעצב של מע' העצבים , ברור ?!). נדמה לי שזה האלבום הישראלי הראשון שיתוייק אצלי תחת ההגדרה "פולק". הפייבוריטים משתנים כל הזמן , נכון לעכשיו : חלום שבור ולפני תהום(מודע לעובדה שהטייטלים כמו נלקחו מאלבום של אבי ביטר :) ).

חולוני

New member
אצלי הפייבורטים הם

"שיר מהקומה התשיעית" (אותו אני כנראה אכניס למיקסטייפ יולי שלי) והתרגום ללו ריד - "חרב דמוקלס". אלבום מבריק.

silver jew

New member
אני זוכר שדי אהבתי את הסינגל...

אלך לבדוק זאת... אולי כל באי הפורום יצאו למסע הקיץ לקירגיזסטאן וקזחסטאן מוקדם? אני שם בסוף אוגוסט, תשמעו איזה יופי הבחורה הקירגיזית הזאת מנגנת: http://www.youtube.com/watch?v=7hl0GirBVyk

silver jew

New member
נשמע טוב

לי זה נשמע כאיל דיזי רסקאל עומד לפרוץ בראפ בכל רגע בקטע הזה...

Justice - †

בשביל מה לאחד את הג'קסון פייב כשאפשר ללדת אותם מחדש ולהחזיר למייקל את גוון העור הנכון ? - תהיות שלי אחרי האזנה בלתי פוסקת לסינגל הראשון מהאלבום המצויין הזה, D.A.N.C.E

PrinceOFdespair

New member
הנטחן אצלי בנגן

ruins - symphonica קראוטרוק יפני ביזארי להחריד משעשע אפילו!

Yadun

New member
כן

שמעתי את סופר טרנטה של גוגול בורדלו והחלטתי שהם הלהקה הכי נכונה שיש היום. שמעתי את סטרוברי ג'אם של אנימל קולקטיב והחלטתי שזה וואחאד אלבום טוב חושרמוטה.

silver jew

New member
asian dub foundation בלי שום סיבה...

כל הדברים שלהם שאני אוהב - שזה בערך שליש - חצי מהדברים. כמו כל אחד מרגעי הנוסטלגיה לאחרונה, נפלתי על קטע שלהם בהופעה ונזכרתי שהם אחת מההופעות הכי טובות שיצא לי לראות. בנוסף אני בתקופת קאברים, מה יהיה, זה בכלל נחשב "מוזיקה חדשה" - לשמוע קאברים לשירים שאתה מכיר, כל היום? זה התחיל עם הקאבר המדהים של ה-ridiculous trio ל-no fun ונמשך ב... The Ex - Ay Carmela Lowell Fulsom - why don't we do it ih the road Dead Kennedys - Back in the USSR Wedding Present -Getting Better Groovie Ghoulies - Funny Funny וכו' וכו' בנוסף, דאגלאס וולק, כתב המוזיקה האהוב עליי, הזכיר ב-pitchfork ש - cinnamon girl של prince הנו שיר אדיר.

Get Out

New member
איזה ענקים ...

אני אני מכיר רק את האוסף האחרון שלהם וחבל

milkofamnesia

New member
Example - What We Made!!!

סוף סוף דלף האלבום של הראפר הלבן מפולהאם שחתום בלייבל של מייק סקינר. אלבום ראפ מעולה, אחד הטובים של השנה. עכשיו רק נותר לחכות לאל מילאנו, הדמו של stepkids inlove נשמע מבטיח.

bloodmachine

New member
קצת חלוד וישן פרויקט ישן של חבר מ visage

rusty egan וחבר - סולן ומקים - Spear of Destiny : הלו הוא kirk brandom : שם האלבום כשם הלהקה: the senate - הסנאט בתרגום חופשי, לצערי האלבום יצא בינתיים רק על וינייל.

למעלה