אלבום השבוע 172

קזאר

New member
אלבום השבוע 172 ../images/Emo45.gif ../images/Emo107.gif ../images/Emo45.gif

קומו אסטס? מצטער שהעלתי את הפינה רק היום. אין לי תירוץ קביל, אבל אני יודע שאתם אוהבים אותי גם בלי תירוץ קביל. שלכם תמיד, קזאר. נ.ב. סחה על סילבר ג'ו שהכניס עניין לפורום - למה אתם לא יכולים להיות יותר כמוהו? בתמונה - מטוס ססנה 172

milkofamnesia

New member
you cant rap my friend

נתחיל עם example שהאלבום שלו דלף לפני כמה ימים והוא ממש טוב! example - what we made עוד אלבום שנתתי לו השמעות מרובות היה the jesus and mary chain - psychocandy שלמרות איכות ההקלטה המעפנה הוא אלבום לא רע בכלל

חולוני

New member
השיר שציטטת ממנו

יהיה במיקסטייפ יולי שלי. ואחלה של אלבום, מהטובים של השנה. דלף גם האלבום החדש של קאנו - London Down, גם הוא מצוין.

hcsneB

New member
Bob Marley & The Wailers - Exodus

כנראה אלבום הרגאיי הטוב בהיסטוריה

silver jew

New member
לאחר שחולוני עמד להכריז קדיש על הפורום

הייתי חייב להוכיח שיש כאן לא מעט קוראים/ות, הבעיה הנה שכל הפוטנציאל נעצר בצוואר בקבוק של "אני מגניב מדי מכדי לפתוח נושא חדש... הרבה יותר כיף להעיר הערה סרקאסטית פה ושם". בגיל המופלג שלי - אני כבר מכיר בכך שאני חנון מטורף, ולכן נראה לי שיותר קל לי לפתוח שרשורים על מה שבא לי. אל דאגה - עוד בהמשך... למה אני הקשבתי השבוע? נראה לי שדי הבהרתי את זה בשרשור הקאברים. תודה לכל אלה שחידשו לי וגם לאלה שלא. תודה קזאר, על המילים החמות, בקצב הזה עוד בסוף יתחילו לחשוד שאני אלטר-אגו שלך...

קזאר

New member
אלבום השבוע שלי

Frog Eyes - Tears of the valedictorian תודה לחבר מסוים שדחף אותי לשמוע את האלבום הזה כמו שצריך. ועוד שיר מעולה, שהוא בלי ספק ההכלאה הכי מוצלחת (או היחידה, איך שבא לכם להסתכל על זה) בין היפ-הופ היפר-אקטיבי לקטע של באך. Busdriver - Imaginary places שלכם, טיילר דרדן.

hcsneB

New member
אימג'נרי פלייסס מצויין

שמעת את Unemployed Black Astronaut?

Bordeaux Tale

New member
השבוע

קניתי את החדש של שלומי שבן. עוד לא ממש הספקתי לגבש עליו דעה (זה היה אתמול), אבל מהתרשמות ראשונית הקודם שלו היה יותר שנון ונטול-יומרה ופשוט יותר טוב. שמעתי שהוא הוציא את האלבום הזה אחרי מחסום יצירתי של כמה שנים. טוב, אז די שומעים את המאמץ שלו והשירה שלו יוצאת די יומרנית. נדמה לי גם שמבקר מוזיקה כלשהו כתב על זה. השידור של "היי, תקשיבו, אני זמר עמוק ורציני". חבל. התרשמות יותר מעמיקה בטח תבוא בהמשך. חוץ-מזה, ווינדזור אוף דה דרבי האלו עושים רושם לא-רע בכלל. שירהשבוע: Windsor of the derby - The Mellody of Fallen Tree

קזאר

New member
השבן החדש אכן מעפן.

וזה אחרי התרשמות טיפה יותר ארוכה. מצער, הראשון ממש דיסק מצוין. אבל אני לא יודע אם בהכרח הייתי פועל אחרת במקומו. מחסום יצירתי זה חתיכת באסה. אבל אולי עכשיו זה שיחרר לו משהו והאלבום הבא יחזיר אותו לכושר. זו תחזית אופטימית יחסית, לא?

החדש של הFiery Furnaces

אמנם זקוקים למשהו כמו 73845 שמיעות כדי לקלוט את האלבומים שלהם, אבל משלוש פעמים של Widow City אפילו לא הצלחתי למצוא פייבוריט אחד ראוי (מקסימום ex-guru). תכל'ס, הוא מתחיל בדיוק איפה שBitter Tea מסתיים וזה מה שמבאס פה. כי אחרי התפתחות מעניינת כמו באלבומים שלהם ציפיתי לאיזה משהו מפוצץ אחרי האלבום האחרון, אבל לא קיבלתי כאן משהו חדש, רק תחושה של מחזור שירים בני 7 דקות עם מקצבים שמחליפים סגנון כל רגע ומילים הזויות. מישהו חשב אחרת? חוצמזה, יש את is is של היה יה יה'ז שגרם לי לחבב בחזרה את קארן או (אחרי ההקלטות הגנוזות שלה ששיעממו לי את התחת) ושירים שחרשתי השבוע- Be Your Qwn Pet - bog Architecture in Helsinki - Hold Music Deerhof - Milk Man Silversun Pickups - Well Thought Out Twinkles וגם קליפים מההופעה של פיג'יי בארץ מ-95

Sanssouci

New member
172?

תמיד טוב לשאול שאלות:9 בכל אופן , בהפוגות שעשיתי מהאזנה אובססיבית לנעם רותם-עזרה בדרך( אגב , רק אני נתקלתי במוכרת יצירתית שכשנשאלה האם יש את האלבום של נעם רותם זינקה מהשרפרף וצעקה: "עזרה בדרך! " ואצה להביא אותו לידי... לקח לה כמה שניות להבין שהיא סתומה . היה משעשע ) מצאתי מספר דברים מעניינים ואהבה ישנה : 1- קייט נאש הרבה יותר טובה מלילי אלן! זהו אין מה להרחיב האלבום החדש made of bricks by... משמש על תקן כדור האושר היומי. 2- אני ממש רוצה לראות את YYY בהופעה!! האי.פי החדש מצויין ! למרות ש(התגלית לא שלי)מסיבה לא ברורה הם גונבים טייטלים של שירים מכוכבת הפופ המאממת הולי ואלאנס(ע"ע down boy ו kiss kiss ). 3- common צריך להפוך לסטנדרט בעולם ההיפ-הופ ! אומנם finding forever לא טוב כמו be או electric circus אבל בזכות קטעים כמו : play your cards right ו misunderstood ( הו נינה סימון!) הוא עדיין לא צריך להביט לאחור. 4- אני מפתח אובססיה בינונית/קשה ל st. vincent ( תודה למזון בי"ח) האלבום שלה כ"כ טוב~ היא יפה בצורה כואבת! וכשהיא מתחננת marry me i'll be sooo good to you..... אני כמעט יכול לשכוח שאני לבד. 5- היו גם דברים רעים השבוע... השירים החדשים של קורטני לב מוכיחים שהשימוש בהרואין התחיל אצל קורט קוביין הרבה לפני שהם הכירו ולא ההצלחה הובילה אותו לשם..( מה שנקרא : "כוכבים סקסיים אכלו בוסר ושיני בנים תקהינה") שני השירים מהאלבום החדש של דבנדרה מאכזבים בצורה יוצאת דופן.!!.. תודה,עכשיו אני יודע איך נשמעו הקטעים שלא נכנסו לקריפל קרואו ומדוע (תבדקו את המייספייס אם נורא דחוף לכם). אהבה ישנה : RES- How I Do לא יודע עד כמה ניתן לשייך את האלבום הזה לג'אנר מסויים מבלי להשמע אוויל.. אבל הוא מרגש אותי כבר חמש שנים עכשיו. קול חם , טקסטים חכמים והפקה שלא מגבילה את עצמה... תתרשמו מ tsunami ו- ice king... **** פיג'יי הארווי נראית כ"כ טוב על עטיפת האלבום החדש שלה שאני שוקל להמשיך עם הדכאון רק מטעמים אסתטיים... השירים שמופיעים ביו טיוב מעניינים(פסנתר ועוד פסנתר) אבל יש לי חשש מארבעה!! שירים שונים שמתחילים ב The ) white chalk 24/9/07 . חפרתי , לא מתנצל , גם ככה לא תקראו את זה.

silver jew

New member
תמשיך לחפור...כיף לקרוא

אין כמו להתלהב ממוזיקה... אני כנראה אאלץ להקשיב לדבר הזה של ה-YEAH YEAH YEAHS שממש ירד לי מהם לפני כמה שנים. מה שכן, ההופעה שלהם היתה אחת מהטובות ביותר שראיתי בחיי. מומלץ.

למעלה