אלבום השבוע 174

קזאר

New member
אלבום השבוע 174 ../images/Emo107.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

יא ווארדי, כבר 174. זה הרבה. מה שמעתם השבוע? קזאר.

hcsneB

New member
אה, ועוד אחד

"נכון להיום" של זוהר ארגוב אלבום מצויין

הבילויים - שכול וכישלון

כל הכבוד להם, באמת. ולא רק בגלל שהם קראו לאלבום שלהם על שם ספר של ברנר. אלה כי הם הצליחו לקחת את הגרעין שלהם מהאלבום הראשון ולהמריא איתו למחוזות מופלאים, גם מבחינת העיבודים והעושר המוזיקלי,אבל בעיקר כי כל שיר הוא מלאכת מחשבת מתחילתו עוד סופו.

milkofamnesia

New member
Sleep tonight...

The queen is dead Return to cookie mountain you are the quarry Kid A Silent alarm Turn on the bright lights Our love to admire puzzle

חולוני

New member
Los Caparos - Rasta Vasily.

סוף סוף סאבליים הישראלים הוציאו אתמול אלבום. "אז יאללה, כפרוס, תשירו שירים ותניפו דגלים כי הכל חרטא-ברטא, הכל קקמייקה והנה אנחנו באים!"

קזאר

New member
הוא דלף הוא דלף הוא דלף

אני יודע שזה בטח לא מעניין פה הרבה אנשים, אם בכלל, אבל החדש של דירטי פרוג'קטורס דלף DIrty Projectors - Rise Above הוא רה-אינטרפטציה לאלבום Damaged של Black flag. לי לא ממש יצא לשמוע אותו ברצינות, אבל הרושם הכללי הוא סוג של הארדקור פאנק (תקנו אותי אם אני צודק). בכל אופן, הבחור בדירטי פרוג'קטורס עשה עם זה את מה שהגיבור של בורחס עשה לדון קישוט. הוא התיישב לכתוב מחדש את האלבום מתוך זכרון וזכרון בלבד. כמובן שהמטרה שלו לרגע לא הייתה להקליט את אותו אלבום, אבל כסיפור רקע, וכהשראה, זה ממש יפה. אמנם אני בשמיעות ראשונות ועדיין מרגיש קצת אבוד בתוכו, אבל האלבום נשמע מעולה. שבוע טוב, קזאר

PrinceOFdespair

New member
הופה!

הזכירו פה בלאק פלאג! והרה אינטרפרטציה לבלאק פלאג נשמעת מענינת במיוחד....

PrinceOFdespair

New member
משהו תפס לי את האוזן בצורה מיוחדת הסופ"ש

זה נקרא "דה בומב פארטי" - להקת גראג'\פאנק\פוסטפאנק שנשמעים כמו קרוסאובר בין דה בירת'דיי פרטי לדה פול

Sanssouci

New member
אירוניה/יגון/נענע

אירוניה-השבוע שהיה היה אחד השבועות המוצלחים מאז נוסד ההרכב שנקרא "אני" והיה דל ביותר במוזיקה חדשה ואולי במוזיקה בכלל... מחסור בזמן(לעיתים נדירות אני חווה את זה ואני מבין #אושר# מהו) מנע ממני לפנות קצת זמן למהות הקיום שלי אבל ...הסתדרתי. ובכל זאת(למרות שאני נהנה מאוד לחלוק את חיי עם קבוצת פלצני פסים אפאתית LOVEU ) היו 2.5 דברים ששימחו אותי אף יותר. יגון - טוב , אז אל ממטר אלבומי הפסבדו דכאון / עבודה עברית הצטרפו השבוע הבילו"יים עם האלבום ה2 ו"הלא שמתי לב שהתגעגעתי אבל איזה כיף לשמוע ממכם שוב..." "שכול וכשלון" . כפי שכבר כתבו פה לפני, בחירת שם האלבום זיכתה אותו ב5 כוכבים מידיים אבל המוזיקה הוסיפה לו גם כמה כוכבים מנצנצים ליופי.. "באב אל וואד 38/א" הוא השיר הטוב באלבום בזכות אנטיקליימקסיות מתסכלת עד זקפה(שמוטה) , אהבתי עד מאוד - "שוש אלמוזלינו" , "השיר בחסות המועצה לפירות הדר" , "שגר פגר" ודיי את הכל :). כהמשך רעיוני ליגון אציין את השיר החדש של פיג'יי הארווי (שגם משמש כ"קיבלת הודעה חדשה " שלי ... עכשיו ההמתנה מתסכלת כפליים!) WHEN UNDER ETHER שעושה בי ניסויי פאבלוב אכזריים מ-א-ו-ד. נענע- אלבום השבוע וזה שאחריו ולפחות עד ספטמבר ואולי קצת אחרי שלי הוא KALA של M.I.A !! אני בטוח שהבחורה הזאת מאוד מרוצה מהתואר שהענקתי לה ובצדק! כי רק חנונים אומואים לבנבנים יכולים להעריך מהגרת סרי לנקית שגדלה בלונדון ושיכולה לגרום לטקסט של ניטשה להשמע כמו " OHH .... YEAH .. KICK MY BOOTY ֱֱֱOHH HARDER " . אז נדלג על החלק שהיא הקוקסינל הכי יפה שראיתי ונעבור לכמה שהאלבום הזה - טוב. תשמעו לבד. ברובו הוא נשמע כמו האח המקולח של ARULAR(משהו בה מכריח אותך לכתוב בcaps lock ) אבל מי לעזאזל חושב על מקלחת בזמן עשיית תנועות ספנקינג לעגבנייה בקידוש . קבלו את הקליפ ל JIMMY http://www.youtube.com/watch?v=Y9_Dk_F98cU זהו... עוד פוסט מאופק , מפוהק ובעיקר תמציתי בא לקיצו ( בהצלחה בפעם הבאה) נ-ע-ם-ר-ו-ת-ם-ע--ז-ר-ה-ב-ד-ר-ך

למעלה