אלבום השבוע 183

קזאר

New member
אלבום השבוע 183 ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo27.gif ../images/Emo107.gif

נתחיל בהתנצלות: eyeCoof מניאק. בסופשבוע של לפני שבועיים לא הייתה לי גישה למחשב אז eyeCoof היה אמור לכתוב את הפינה, והוא שכח אז כפיצוי, הוא היה אמור לכתוב אותה השבוע ושכח. אז בנוסף ל"מה שמעתם השבוע?" תענו לי על השאלה הבאה "מה אתם הכי שונאים ב-eyeCoof?" קזאר נ.ב. eyeCoof מניאק

SteroidMaximus

New member
>צקצקצקצקצקצק

שמעתי השבוע הרבה זובייט פראנס,סוואנס וגם קצת דיאמנדה גאלאס אבל מה שתפס לי את האוזן זה אלבום משותף של פאוסט ודאלק שנקרא derbe respect, alder

Calvin Harris

אפילו אני נפלתי באלקטרו... אבל לפחות הוא סקוטי! האלבום I Created Disco נחרש אצלי בימים האחרונים והוא מהנה ביותר עד כה. הנה לינק לאתר שלו. המשך שבוע נעים...

eyeCoof

New member
אחותך

Nothing Painted Blue - Placeholders שזה להקה Franklin Bruno - A Bedroom Community שזה הסולן של Nothing Painted Blue The Extra Glenns - Martian Arts Weekend שזה פרנקלין ברונו וג'ון דארנייל Mountain Goats - All Hail West Texas שזה ג'ון דארנייל

silver jew

New member
יואו - איך אני מת על כל ההרכבים הללו...

ולא כ"כ שמעתי את אף אחד מהאלבומים האלה... את פרנקלין ברונו הייתי קורא בביקורות שלו ב-CMJ באמצע שנות ה-90. אז גיליתי שיש לו פשוט שירים אדירים. NPB מעולים - איך הגעתי אליהם? דרך השיר האלמותי "POP SONGS YOUR NEW BOYFRIEND'S TO STUPID TO KNOW ABOUT". ה- EXTRA GLENNS חמודים ועל המאונטיין גוטס אני באמת שיכול לדבר שעות וג'ון דארנייל הוא כותב ממש מוכשר עם טעם מעניין - תבדקו את האתר שלו - LAST PLANE TO JAKARTA... אחחחחח... חזרתי לשמוע מוזיקה חדשה...מה הפסדתי החודש?

Liorking

New member
חדשים על המחשב

החדש של המאניק סטריט פריצ'רס. לא מכיר אלבומים אחרים שלהם (כמה שירים בודדים), אבל הורדתי את האלבום הזה לפני כשעה והוא מעולה! מה האלבום הבא שאתם ממליצים? עוד חדשים (פז"ם של שבוע וחצי): Pearl Jam - No Code לא מת עליו, חוץ משני שירים (In My Tree, Off He Goes) האלבום לא משהו, רוב השירים סתמיים או שטובים אבל לא מספיק עושים לי את זה. זה נשמע כאילו נגמר לאדי ודר האוויר. Suede - Coming Up עוד לא שמעתי מספיק Radiohead - Pablo Honey לא רע, אבל לא מספיק מפותח. עוד שני EP של רדיוהד: My Iron Lung, Airbag

moe7

New member
ההורורז-סטריינג' האוס

מאוד מאוד אהבתי. למרות שהם נראים כמו חבורת כוסיות יפניות (ואולי בגלל? סתם. סתם). אמצעי ההורדה נשארו הרחק בבית, רק אליהם אני קצת מתגעגעת. נראה שלא אשמע הרבה מוסיקה חדשה בזמן הקרוב, לפחות לא בצורה הרגילה - לבד, ליד המחשב.

moe7

New member
../images/Emo32.gifיש במקרה רשת אלחוטית בקרבת מקום

ומחשב נייד. ויהיה עד סוף החודש. אח"כ יהיה גם קר יותר וגם צריך למצוא בית חדש. אבל בינתיים כאן נהדר, זה פרוג'קט האוס, חמש קומות של קומונה, סקוואט לשעבר שמשמש בית לקבוצת מהגרים ופעילים פוליטיים שהתקבצו מכל העולם, חבריי להרכב הרבה פחות מעורבים ממני, לכן זה לא המקום הטבעי ביותר להמצא בו, בייחוד כשהמאבק החברתי היחיד שבוער כרגע הוא שכר הדירה העולה והניסיונות להשאירו קבוע. הקירות מאויירים בצבעוניות מנקרת, השכנים מרתקים וכל הזמן פוגשים אנשים חדשים. המקומיים בממוצע גבוהים להחריד, אבל הם נחמדים בצורה בלתי רגילה. רק אני חמוצה ומבאסת את האחרים. לא יודעת למה.

ANTiADi

New member
אני התחלתי דווקא מהאחרון שלהם

זאת אומרת, האחרון בתקופה שהוא היה האחרון, שזה לפני כמה שנים טובות. הכוונה היא לthis is my truth. אבל תכל'ס, הייתי ממליץ להתחיל מהראשון, שאני חושב שהוא הכי אהוב עליי, ופשוט להתקדם הלאה. החדש באמת מצויין, קצר ולעניין. כאילו חזרה להם האנרגיה סוף סוף. אגב, גם האלבום סולו של ג'יימס דין בראדפילד מ2006 מומלץ בחום לוהט. איזה כיף לך, להתחיל לשמוע מההתחלה :)

abba zaba

שיר השבוע שלי אני חייב להוציא את זה הווזלינס הראשון(והיחיד נדמה לי) גם הם ממש חמודים ואפילו קורט אהב אותם סייקו טיוי האחרון נהדר לא שמעתי אותם ממש לפני .מביך, הם מדהימים.הורדתי את האלבום בגלל המלצות מהפורום הזה.יופי וחוץ מזה כל היום דיבו והאפי מונדייס. שבוע שמח..

silver jew

New member
נירוונה עשתה קאברים ל-4 שירים מהאלבום לפחות

כמה חבל שהם לא עשו עוד דברים חוץ ממה שנאסף באלבום הזה, פשוט אלבום אדיר.

חולוני

New member
2 אלבומים עם אותו שם.

The Hives - The Black & White Album Imani Coppola - The Black & White Album האלבום של קופולה יותר טוב (ובכלל אחד הטובים ששמעתי השנה, הקרדיט לקוואמי על הגילוי) אבל גם של ההייבס לא רע בכלל ויש בו אפילו 2 הפקות של פארל וויליאמס. ועוד אלבום בונוס - Kenna - Make Sure They See My Face הנה הקליפ לסינגל Say Goodbye To Love שגם הוא הופק ע"י פארל (שאר האלבום הופק ע"י איש הנפטונז השני - צ'אד הוגו) והיה במיקסטייפ יולי שלי.

moe7

New member
נדמה לי שהשמיעו ברדיו שיר חדש של ההייבס

והוא היה מאוד חלש (אולי כי הסינגלים שאנחנו רגילים לקבל מהם היו מדבקים לחלוטין וזה החדש היה קצת יבשושי) אני מתלבטת אם ללכת להופעה שלהם בעוד חודש, מה דעתך חולוני?

למעלה