אלבום השבוע 185

קזאר

New member
אלבום השבוע 185 ../images/Emo105.gif

האודי! מקווה שהיה לכם שבוע טוב (שבועיים, בינינו - אני לא מתמם, לא הייתה פינה בשבוע שעבר, עמכם הסליחה). שמעתם משהו טוב? ראיתם הופעה מוצלחת? מישהו היה ב-Dalek?

silver jew

New member
צריך לאסוף עכשיו 4 שנים מעוברות!

חובה להחזיר את 184 מתישהו - מס' קסם בפיזיקה גרעינית! לא הייתי ב-Dalek, קצת הצטערתי, אבל לא רציתי מספיק... אני עוד לא הקשבתי למשהו חדש, מחכה להמלצותיכם/ן - הקשבתי בעיקר לטרופיקליה פסיכדלית מברזיל, האלבום המקסים של כל מיני "girl groups" שנקרא One kiss can lead to another" שהוא אלבום מושלם...ו... strawberry jam שהוא כרגע מדורג כאלבום השנה שלי, אך מפני שהוא מדורג גם כאלבום השנה אצלכם/ן... נראה לי שכדאי שאני אחפש לי משהו אחר... נ.ב. - בבקשה, תעיף או תשרשר את כל הזבל שגודש את הפורום!

hospital_food

New member
Buck 65 - Situation

החדש הרבה פחות מהודק ושלם מאלבומו הקודם, אבל עדיין גדוש בשירים מדהימים, שהפעם נשמעים היפ הופ קלאסי(פחות או יותר). הראפר הכי טוב כיום, אבל נראה מה יש לסול וילאימס להציע(אלבום חדש עוד מעט). ---- Britney Spears - Blackout ללא ספק הפתעת השנה, אלבומה הטוב ביותר ואחד הטובים של השנה בכלל. ------ Tullycraft - Every Scene Needs a Center הטווי הכי טוב בסביבה. פשוט לשמוע

eyeCoof

New member
כבר יותר משבוע.

באמת אלבום של רגעים מעולים שלא משתווה לsecret house against the world. דאלק נתנו בראש. אבל ממש.

hospital_food

New member
לדעתי הוא ממש לא רחוק מ- secret house

ולא הייתי רוצה עוד secret house, אהבתי את החזרה למקורות. hcsneB , אם אין לך בעיה עם ביטורנט, אז אפשר להוריד כאן

eyeCoof

New member
אני מסכים לגבי ההערה השניה

פשוט מה לעשות שרוב השירים פחות טובים. האלבום מתחיל פיצוץ, ממש - 1957 וDang, וממשיך עם רצף של שירים טובים, שברובם הולכים ודועכים לקראת האמצע/סוף. עדיין, מה שבינוני אצל באק הוא מעולה עבור רוב המתחרים...

silver jew

New member
מצחיק, כתבי כאן בשבוע שעבר על השיר

POP SONGS YOUR NEW BOYFRIEND'S TOO STUPID TO KNOW ABOUT... יש לכולם הזדמנות להוריד את השיר הזה שלוש שורות למטה. TULLYCRAFT כאלה חמודים. Buck 65 אחלה בן אדם, אני אמנם לא אוהב את כל מה שהוא עושה, אבל יש לו רגעים מרשימים.

hcsneB

New member
עמיר בניון - הרהורים

שנה מטורפת במוזיקה הישראלית... אלבום קלאסי משמיעה ראשונה

moe7

New member
אני נשארת מאחור ולא מקשיבה למוסיקה חדשה

מתסכל. מתסכל גם שלא אוכל ללכת להופעה של הארקייד פייר ב-8 בנובמבר, כי ובכן, חשוב יותר להיות נוכחת בהופעה שלנו (לא שוס, אבל נו).

ובכן

כהכנה להופעה אתמול ,שמעתי בעיקר דאלק בשבועיים באחרונים. ומעבר לזה שמאוד נהניתי מזה- אין ספק שזו הייתה בחירה משכילה - הייתה הופעה מרהיבה אתמול.קשה להסביר בדיוק מה קרה שם (ומזל ששילמתי כרטיס ואני לא צריך לעשות את זה). מעבר לזה הקשבתי לכל מיני היפהופ, סקוור של באק65, האלבום של חלוצי החלל (שכרגע מה שהכי הגניב אותי בו זה הקאבר שתורגם לעברית ודראמנבייס לטום וויטס). אה, הקשבתי גם הרבה לבלונד און בלונד של בוב דילן. ונגנבתי מהשיר have love will travel של הסוניקס,שזה סוג של גארז' די מוקדם ודי מגניב, כולל סולו סקסופון עם דיסטורשן.

למעלה