אלבום השבוע 186

silver jew

New member
אלבום השבוע 186 ../images/Emo222.gif

המנהל הלך לראות את Animal Collective ואת The Fall - איזה Jackie-O-Motherfucker הוא!!! ומפני שהוא בחו"ל ומפני שעד שהדס וענונו תכתוב לנו מה היה אלבום השבוע שלה, יתפספס לנו עוד שבוע.. .אז... בנוגע למס' - אפילו ויקיפדיה לא יודעת מה עושים עם המס' 186 - השנה שבה איכרים גאליים ערכו הפגנה נגד מיסים? יום הולדתו של הקיסר הרומי קארקאלה? מותו של הקדוש אפולוניוס? קצת מעפאן. יש לכם/ן רעיון יותר טוב? אני האזנתי לאלבום האחרון של A Hawk and A Hacksaw בכדי להשלים פערים לקראת המפגש (יש לי כרטיס ללבונטין וגם יום למחרת ל-Josephine Foster...הם לא כ"כ הבינו מה אני רוצה מהחיים שלהם כשאני מזמין כבר עכשיו...!) הקשבתי גם לאלבום האחרון של Frog Eyes שאני אוהב, אבל לא כמו את The Folded Palm. גם הקשבתי למיקסטייפ של חולוני והגעתי למסקנה ש"She's Broken" היה יכול להיות שיר שאני אוהב בלי הפזמון המעצבן, אבל השיר של Roisin שהוא סה"כ די מיינסטרים, קנה אותי. ומה שמעתם/ן אתם/ן?

חולוני

New member
Saul Williams

The Inevitable Rise and Liberation of NiggyTardust! איזה אלבום גדול, הפקה מעולה של טרנט רזנור וכנראה האלבום הכי טוב של סול עד היום. הוא כולל גם קאבר (יותר טוב מהמקור) לשיר הטוב היחיד של יו2 - Sunday Bloody Sunday וסימפול מ-Welcome To The Terrordome של פאבליק אנמי ב-Tr(n)igger. All Killer No Filler.

silver jew

New member
אז יש כאן הסכמה מקצה לקצה ש-sunday

הנו השיר הטוב היחידי ש-יו-2 כתבו.

eyeCoof

New member
לא, הם בחיים לא כתבו שיר טוב. להקה איומה.

האלבום של וויליאמס על הכיפאק, אני עדיין מעדיף את הסלף-טייטלד. אולי כי אני לא כזה אוהב את טרנט רזנור. יש שם כמה שירים ממש טובים, יש שם כמה שירים שדי נסחבים-נמרחים לי. הקאבר הזה בכל אופן ממש ממש מיותר, מה גם שהטקסט שלו כל כך מביך, מחורבן ובנאלי שלא ברור לי איך משורר כמו וויליאמס לא מתפדח לגשת עם דבר כזה למיקרופון.

silver jew

New member
מעניין איך שמי שגדל עליהם (מהצד האלטרנטיבי)

חושב ש-U2 ו-REM הן שתי הלהקות הכי חשובות אי פעם. טוב, אני לא משווה - ל-REM יש דברים הרבה יותר טובים. מעניין אם ידברו ככה אי פעם על Sonic Youth... או על Animal Collective... אז אני באמת אדע שעבר זמני.

השבוע הקשבתי ל

התקווה 6, סאבליים, וגם לג'רי רפרטי. אבל השיר שהיה הכי במקום הוא stop של הספייס גירלז, שהושמע אתמול בלילה ברדיו, באוטו בדרך לאנשהו. שלמות!

hospital_food

New member
Bomb The Music Industry

להקת פאנק סקא חביבה, הספליט החדש שלהם די בסדר וגולת הכותרת שלו זה הקאבר הדי מבריק ל-Ghost Of Corporate Future של רג'ינה. ניתן לשמוע במאייספייס Kimya Dawson - AlphaButt EP לקימיה דוסון נולדה ילדה לא מזמן, וה-EP המקסים הזה מוקדש לה, 9 שירי ילדים מקוריים עם ליריקה משעשעת והזוייה כמו שרק קימיה מסוגלת. שירים על קקי ,פיפי ופלוצים ושיר אחד מרגש שמדהים בפשטותו(I Love You Sweet Baby).

hospital_food

New member
באוינק../images/Emo3.gif

הורדתי מ http://www.libble.com/ אבל הוא סגור להרשמה ואין לי הזמנה לצערי לא תהיה לי בעיה לעלות אותו לאיזה אתר. יש ביקוש?

Fell

New member
גילויים מאוחרים

הראשון של הבילויים ו-songs for drella של לו ריד וג'ון קייל.

smat

New member
Thurston Moore

Thurston Moore - Trees Outside The Academy שהוא סוניק יוז' לייט שלא מסתבך יותר מדי וזה עושה אותו לאלבום מאוד מהנה בעיני וגם The Man in the Turban של Man Man המעולים למי ששמע ואהב את Six Demon Bag האחרון שלהם בטוח יאהב גם את זה

למעלה