אלבום השבוע 187

eyeCoof

New member
אלבום השבוע 187

סתם כי התחשק לי. ספרו מה אהבתם לשמוע. ספרו גם על חוויה מינית מעניינת/מרגשת/דוחה/משעממת עם מנהל הפורום, עמרי "הסוסון הלוהט מפרדס-חנה" רוזן. אני מאד נהניתי השבוע מאלבום הסולו החדש של ת'ורסטון מור, Trees Outside the Academy. גם הקודם שלו, Psychic Hearts היה מעולה בעיני אבל לא כל כך ראיתי סיבה למה לשים את השירים האלה דווקא שם ולא באלבום של סוניק יות' למשל. לאלבום הסולו הזה יש יותר זכות קיום בפני עצמו כאלבום סולו. מאד אקוסטי ומאד סוניק יות'-י בו זמנית, מבחינת מלודיות (נו, מה רציתם).

ArsaWhat

New member
השבוע שלי במוסיקה

טחנתי את "מאבד את הקצה" של קוואמי (יש 2 שורות ממנו בחתימה שלי) והאמת שזהו בעצם, קצת מהרדיוהד החדש (שהוא ממש לא רע, אבל לא משתווה לקודמים בינתיים). מסתבר ששקט מהמרדף אחרי מוסיקה חדשה יכול להיות ממש נחמד.

חולוני

New member
"מאבד את הקצה" הוא קטע כ"כ טוב

שהוא אפילו יותר טוב לדעתי מהמקור של LCD סאונדסיסטם. ובכלל האלבום החדש ענק, לרוץ לקנות! השבוע אני מתכנן לקנות את האלבום של קוטימאן (הסינגלים אדירים), ככה שסביר להניח שהוא יהיה אלבום השבוע הבא שלי.

ArsaWhat

New member
הגדולה של קוואמי

היא (אמרו את זה כבר לפני, נגיד את זה שוב) שסוף סוף קם אמן ועושה קאבר לשיר שלא יצא לפני מיליון שנה, אלא רק לפני שנתיים, סוף סוף אמן שמוריד ושומע ומקשיב והולך להופעות בלי סוף - ברור שהוא גם שדרן 4 פעמים בשבוע - אבל רואים שיש השפעה על יצירתו. מת לשמוע את החדש של קוואמי. קוטימאן ממש מגניב ומוכשר - הוא התארח ב"מגזין" האחרון ב-24, אגב.

חולוני

New member
"כמו פאקין דובי גל אני שורף ת'רחבה"

(C) שחר סוויסה ב"רננו צדיקים" מהאלבום החדש של קוואמי. אם למישהו הייתה קודם התלבטות, בזכות הציטוט הזה, כולם (בלי יוצא מן הכלל) רצים עכשיו אל חנות התקליטים הקרובה לביתכם ורוכשים את האלבום "מלחמת פופ" של קוואמי והחלבות.

באמת יותר טוב מהמקור.

נטחן גם אצלי בשבועיים האחרונים. אני כל כך אוהבת את קוואמי
. השבוע הקשבתי גם ל-stuntman המצוין והחורפי של מדאל, למאדהאני, ל-grit של מדרוגדה (וואו, ממש שבוע בסימן להקות שמתחילות ב-מ'!) ואפילו קצת לאליוט סמית'. איזה גיוון.

אה, שכחתי

אתמול כשירד הגשם החזק הראשון, פשוט הקשבתי לdry the rain של הבטא בנד, יותר מ20 פעמים ברצף. היה נהדר.

הוא בעיקר יותר טוב מהמקור אם אתה,טוב, ישראלי

כלומר זו דוגמא מובהקת, לאיך אמן יכול לתת לקהל בדיוק את מה שהוא רוצה ממנו, קוואמי הוא מאוד קוואמי בשיר הזה. שזה די מגניב מצידו, להוציא שיר בתור ההוא שמגיש את הקצה, בלי שום צורך בפאסון או בנסיון להרחיק את הדמות הזאת מהדמות ה"יוצרת" כביכול שלו. אני הקשבתי השבוע בעיקר לסונגס:אוהיא, כלומר ג'ייסון מולינה, בעיקר לאלבום המכושף ghost tropic , מה שמעניין במולינה האמור, זה שמעבר לעבודה שהוא נשמע ממש דומה לניל יאנג, הוא גם מצליח לייצר את אותה תחושת עומק בכתיבת השירים ובעיבודיפ שהוא בוחר להם, כלומר זה לא רק שהוא נשמע כמו ניל יאנג, ההרגשה היא גם שהביצים והלב שלהם באותו הגודל. ובגלל זה, כמובן, התוצאה הסופית לא נשמעת כמו משהו שיאנג היה עושה, בשל פער הדורות, כמובן. "וזה, מתוחכם". מעבר לזה, באמת הגיע כבר הזמן למוזיקה חדשה, את הדיסק האמרו אי מכיר כבר איזה שנתיים.

Prozak Blues

New member
Voxtrot - S\T

אחרי שמיעה בלתי פוסקת של 2 האי פים המעולים שלהם, אמרתי לעצמי שאני חייב לשמוע את האלבום אולפן הרגיל שלהם לכשיצא. והוא יצא. לא רע. בשמיעות ראשונות הוא קצת נופל מ2 ה אי פים בזה שהוא לא מחדש מהם שום דבר. אבל עדיין. האינדי פופ הכי טוב היום לדעתי.

חולוני

New member
לא משהו.

שמעתי אותו פעם-פעמיים כשהוא דלף מזמן ומאז לא חזרתי אליו.

חולוני

New member
2 אלבומים גדולים שיצאו באותו יום ../images/Emo26.gif

גם הופעת ההשקה של איטליז בחמישי הייתה מעולה ומפוצצת באנשים. עמית, היית? לא ראיתי אותך.

eyeCoof

New member
לא, אני שומר את עצמי להופעה האקוסטית שלהם

שתפתח את המופע של פרוג אייז כמובן. 23 לחודש בלבונטין. פרסום סמוי יהההה. לאלבום של קוואמי אני מקשיב ברגע זה ממש.

smat

New member
שלי

Boris with Merzbow - Rock Dream דיסק הופעה של בוריס עם מישהו בשם Masami Akita שהוא אמן סאונד התוצאה מאוד אינטנסיבית והתרומה של אקיטה מוסיפה הרבה נפח בלי להשתלט וגם Grizzly Bear - Friend EP יש 10 שירים באי.פי. הזה עם כמה שירים חדשים,ביצועים מחודשים וקאוורים(של band of horses ו-CSS) בקיצור כל מה שאי.פי. טוב צריך

The Miller

New member

st. vincent - marry me billy joel - the stranger yeah yeah yeahs - isis simon & garfunkel - bridge over troubled water holy fuck - lp jose gonzalez - in our nature

למעלה