אלבום השבוע 188

קזאר

New member
אלבום השבוע 188 ../images/Emo107.gif

פשש. לא כתבתי את הפינה הזאת כבר שבועיים או שלושה. נראה לי. בכל מקרה, כמו שכתבתי בהודעה נפרדת - בקרוב רשמים ממנצ'סטר+תמונות מהופעות. עד אז - מה שמעתם השבוע? קזאר

Snow Patrol - The Final Strow

כי זה אלבום כ"כ יפה, ורובו מאוד קליט, ואני בדרך כלל אוהבת דברים מסובכים, אבל זה שבה את ליבי.

silver jew

New member
הייתי בעיקר המום מהעובדה ש-MBV יוצאים לסיבוב

הופעות ביוני שנה הבאה, נראה לי שאני אטוס לשם. פאק, וואו. אי לכך ובהתאם לזאת הקשבתי למיי בלאדי וולנטיין בכדי לחגוג. חוצמזה - אני אלך להופעה של frog eyes בירושלים (השמעתי לאחי הצעיר, הוא אמר: "וואו זה ממש ארקייד פייר, אני הולך!" - לי זה נשמע קצת תזזיתי מכדי להיות הארקייד פייר, אבל אני מבין למה הוא התכוון). Saul Williams - לא טוב כמו שדמיינתי, סביר. את מה שהיה לי לומר על הקאבר של sunday כבר אמרתי. כמה שילמתם על האלבום? נראה לי שהגיע הזמן לתת צ'אנס לחדש של רדיוהד. עוד במסגרת אכזבות השנה (סתם שמעתי במקרה אז נזכרתי) - האלבום של spoon קליט, אך חלוש. משום מה מזכיר לי את golden brown של ה-stranglers. קצת מושך, אך מעורר בחילה לבסוף. מה קרה לעובדה שתמיד היו להם כמה שירים מעולים בכל אלבום? מה, כלי נשיפה בכמה שירים אמורים להציל את המצב? פויה, תחזרו כשתכתבו משהו כמו anything you want או i turn my camera on או sister jack... שבוע טוב, נתראה בפרוג אייז?

silver jew

New member
מעולה, למרות ש...

למה שעמית ועמרי לא יארגנו לנו סבב הופעות שלהם בלבונטין או בעשן הזמן...? אם אין ברירה אני אפילו מוכן לראות אותם בהאנגר...

silver jew

New member
זה היה צחוק - שכן תסדרו או

שזה היה צחוק של: "כן בטח! אפילו לנו אין בקסטייג'..." הם לא ישנים אצלך בבית? או שהם בבית של הדס וענונו?

The Miller

New member

Neil Young - s\t פחות טוב מהדיסקים שהוציא יאנג אחריו, דווקא את השיר היותר מפורסם משמה "the loner" לא ממש אהבתי. Tegan & Sara - The Con דיסק נחמד מאד, אבל מתדרדר לקראת הסוף, כמה פילרים. אביב גפן - עכשיו מעונן אביב גפן III שמעתי בפעם הראשונה את III וקצת התאכזבתי.

שביסטית

New member
השיר שסוגר את The Con הוא אחד השירים!

וגם Like O Like H והשיר שלפניו קיצר, סיום יפהפה

למעלה