אלבום השבוע 190

silver jew

New member
אלבום השבוע 190 ../images/Emo95.gif

אני נותרתי להיות בייביסיטר על הפורום? אין לכם/ן שומדבר לכתוב פרט למה ששמעתם/ן השבוע? אני הייתי בהופעות של a hawk and a hacksaw, oy division וגם בהופעתה של הגברת ג'וזפין פוסטר שממנה ברחו יותר מרבע מבאיה, קולה הגבוה והדיסוננס-גירוד שיצרו שני מלוויה הבריח את הקהל. היה מושלם. האזנתי גם לאלבומו (הכנראה מופלא) של רוברט וואיט - comicopera. פירוט רב יותר אולי יהיה בפעם הבאה. גם האזנתי לאלבומה האחרון של ביורק לאחר ויכוח עם אחי, הוא טען שהיא גמרה את הסוס, אין לה שומדבר לחדש, ששירי האלבום נשמעים בדיוק כמו שירים מאלבומיה האחרים וש- earth intruders הוא שיר גרוע. אני אומר לאחר מס' האזנות שהוא צודק בהכל, פרט לכך ש-earth intruders שיר מעולה ועמו יש עוד שניים באלבום.

Beth Gibbons & Rustin Man - Out Of Season

יש משהו באלבום הזה, ששניה אחת הוא נותן תקווה להתחלה חדשה ובאחרת אתה רוצה לצנוח אל תוך החור הכי שחור ולא לצאת ממנו.

Yeasayer - All Hour Cymbals

לא ירד לי כל האלבום עדיין אבל בינתיים נראה לי שהם יהיו מהלהקות האהובות עלי . הם מברוקלין כמו טיוי און דה רדיו ממש בא לי להיות שם

לא ירד לי כל האלבום עדיין אבל בינתיים נראה לי שהם יהיו מהלהקות האהובות עלי . הם מברוקלין כמו טיוי און דה רדיו ממש בא לי להיות שם

לא ירד לי כל האלבום עדיין אבל בינתיים נראה לי שהם יהיו מהלהקות האהובות עלי .

silver jew

New member
מה לא נעים?

למה הקשבת?
אני לא ממש התלהבתי מהם, אבל המלצה ממישהו שנקרא פרנקי טירדרופ תגרום לי לבדוק שוב.

Fell

New member
אחד לא משהו ואחד טוב.

Mirah - you think it's like this but really it's really like this לכל מי שלא נמאס מזמרות רגישות אך משעממות עם קול ענוג אך משעמם (כלומר - לחובבי לורה וירס). לי באופן אישי כן נמאס. אין ממש טוויסט באלבום הזה מלבד זה שקוראים לה מירה יום טוב צייטלין, ויש לה שיר שבו היא מזכירה את יהודה המכבי וזה מתאים לעונה. השיר האחרון בדיסק, words cannot describe, הוא דווקא אחר לגמרי. הוא ג'אזי ונשמע קצת כמו בלוסום דירי. חבל שאין לה יותר שירים כאלה. Soulsavers - it's not how far you fall, it's the way you land הקול מארק לאנגן, הוא עושה לי דברים. אני צריכה לשמוע יותר ממנו. גם שמעתי קצת קינג קרימזון השבוע, מרצוני החופשי, ואף נהניתי. זה לא אומר כמובן שלא הייתי חותכת עשרים דקות מהאלבום בלי להניד עפעף. חנוכה שמח.

The Miller

New member
¨€

Maximo Park - Our Earthly Pleasures לא ממש התלהבתי, הסולן קצת מציק אותי אבל היו כמה שירים נחמדים בחצי הראשון שלו. VA - I'm Not There OST שמעתי רק את הדיסק הראשון בינתיים אבל הוא ממש טוב לדעתי. הם לא עשו ממש גירסאות יוצאות דופן או שינו את השיר ברוב הקאברים אבל עדיין ביצועים טובים.

למעלה