אלבום השבוע 191

silver jew

New member
אלבום השבוע 191 ../images/Emo129.gif

טוב, ילדים וילדות...ספרו לנו גם על אלבום השבוע שלכם/ן וגם מה דעתכם/ן קרה למנהל הפורום...האם מת בתאונת דרכים קטלנית? האם ירד למחתרת בשל הימורים כושלים על הלירה הטורקית? או שמא חבר לסיבוב הופעות של אנימל קולקטיב כרקדנית בטן ונגן מפוחית ? מי יודע/ת? בינתיים בכדי להפיג את המתח האזנתי לרצף שירים ישנים ואהובים, יצא לי שבוע של החלפת שירים במייל עם חברים וחברות. אני שלחתי להם mountain goats והם שלחו לי בתמורה sodastream, parsley sound ו- mum. איך לא הקשבתי אף פעם ל-mum? זה פשוט מעולה. הדיסק של רוברט וואיט נלחם חזק בדיסק של אנימל קולקטיב על תואר אלבום השנה, נותר להם עוד חודש לקרבות... לא הייתי בהופעות של OM מפני שיצאתי עם בחורות, בדיעבד, חבל... בקיצור בחורות לא שוות את זה, בחורות תמיד יהיו - הופעות? בכלל לא בטוח...

hcsneB

New member
שבוע גשום וחזק

Beat Happening - Dreamy בעיקר בזכות Me Untamed שהוא שיר פשוט מדהים Sparklehorse - It's a Wonderful Life בעיקר בזכות Eyepennies שהוא שיר מאוד מדהים Infected Mushroom - Classical Mushroom כי זה מצויין החרא הזה

silver jew

New member
אני מת על ה-beat happening

היית בהופעה של קאלווין ג'נסון בפטיפון לפני שנתיים-שלוש?

hcsneB

New member
לפני שנתיים שלוש

שמעתי חרא מוזיקה היום אני בן אדם יותר טוב

העכביש2

New member
../images/Emo6.gif פתיח קורע

אהבתי....ובכל זאת-לא צריך להיות עד כדי כך קיצוניים...

silver jew

New member
אני מניח שאתה מבין שזה נאמר בהומור...

מפני שאני טבעוני...

smat

New member
split ep

יש שתי להקות באיפי הזה שזה קצת מוזר 4 שירים לכל להקה בכל מקרה יש את cats and cats and cats שיותר התחברתי עליהם ואת this town needs guns שתיהם בריטים ושתיהם עושים פוסט רוק מהסוג הלא אינסרומנטלי

../images/Emo188.gifסוף סוף משהו חדש!../images/Emo188.gif

ה- sigur ros החדש הפך אותי לשלולית קטנה של הערצה השבוע. בשילוב עם הגשם שהיה אתמול, זה פשוט ממיס.

למעלה