אלבום השבוע
164

קזאר

New member
אלבום השבוע ../images/Emo107.gif 164 ../images/Emo45.gif

יו מאדאפאקס. מה נשמע? הפורום היה שקט השבוע. ולפני רגע כתבתי הודעה הרבה יותר מוצלחת לפינה הזאת, רק שהממשק של תפוז, יימח שמו, החליט שהקובץ שצירפתי להודעה גדול מדי, אז כדי שאני אזכור לא לעשות את זה להבא, מחק לי את כל מה שכתבתי. אבל לענייננו. לי השבוע אין אלבום שבוע, יש שיר השנה. למרות שהוא לא מהשנה. Castanets - No voice was raised פעם בכמה זמן אני שומע את הקאסטאנטס ונזכר כמה בעצם אני מת על הלהקה הזאת בטירוף. ואיך זה מוזר שאני שוכח את זה. אבל השיר הזה זכה לכבוד מפוקפק לו זכה רק שיר אחד בעבר (ביצוע של קאט פאוור ל-come on in my kitchen של רוברט ג'ונסון, מתוך הקלטות של ATP), וזה כפתור הריפיט בווינאמפ.

milkofamnesia

New member
BLA DONT MAKE ME GO OLDSKOOL

Mark Ronson - Version Dizzee Rascal - Maths + English Fratellis - Costello Music Radiohead - KID A

The Miller

New member
hargreaves

Rufus Wainwright - Release The Stars David Vandervelde - The Moonstation House Band Pop Levi - The Return To Form Black Magick Party שיר: justice -d.a.n.c.e

last caress

New member
אלבומיי..

u- ziq - duntisbourne abbots soulmate devastation technique - אלקטרוני מבוצע בצורה מקורית ומהממת..וקצת היפנוטית. parts and labor - mapmaker swans - children of god(סתם הלהקה הכי טובה בעולם, באמת סתם) dungen - tio bitar national sunday law - S/t black moth super rainbow - dandelion gum.- פסיכדליה להמוני האינדיז

PrinceOFdespair

New member
+1

על הסוואנס bohren & the club of gore - sunset mission מן ג'אז ביזארי דיסוננטי דפרסיבי , מה לא ruth white - flowers of evil - 1969 אמנית סיקסטיזית בהומאג' לבודלר מקריאה שירים של בודלר על רקע של שלל רעשים פוסט מודרניסטיים ציפצופים, חריקות ,שריטות, נקישות , קרקושים וכו'

retard boi

New member
katastrophy wife - amusia

תמיד היתה לי חיבה לgiot grrrlz של הנינטייז וספציפית לקייט בזלנד ואחרי שחשבתי שרוב הקריירה שלה נקברה אחרי התפרקות babes in toyland גיליתי לשמחתי שהיא עדיין חיה ובועטת ובועטת מס' לא מבוטל של שנים ללא ידיעתי. אלבום מוריביסדי, כסחיסטי וצווחני כמו שבבזלנד יודעת לעשות.

Yadun

New member
כן!

ארט ברוט החדש הוא אלבום מעולה - חצי שעה של רוקנרול כיפי חושרמוטה. אפשר להוריד פה את שני השירים הכי טובים באלבום שבעיקר מדבר על הצורך ,או ההרגשה שצריך, להתבגר כבר. שמעתי גם הרבה גוגול בורדלו שזה אדיר.. צוענים הם כאלה פאנקיסטים.. דלף גם הפול מקרתני החדש שנשמע אפילו יותר טוב מהקודם. והלכתי לישון הרבה עם panda bear - person pitch יצירה פסיכדלית אדירה שנכנסת לחלומות. שבוע טוב!

למעלה