אלבום ה
שבוע 167

קזאר

New member
אלבום ה ../images/Emo107.gif שבוע 167 ../images/Emo27.gif

יה מאן! סופ"ש מגניב לכולם. במיוחד לsilver jew שיודע את רזי ליבו של כל מנהל פורום שרק רוצה קצת הכרה במעמסה הגדולה הכרוכה בתפקיד. חלקכם תוהים - "מה הקטע של קזאר הזה?". תרשו לי להבהיר - אין קטע. רק כוונות טובות. לכן החלטתי, לכבוד אלבום השבוע 167, כיוון ש167 הוא מספר לא פלינדרומי בפירוש, לפתוח יוזמה חדשה, אינטראקטיבית, יצירתית ופוריה: פינה שבועית חדשה. אבל כידוע, מאחורי כל מנהל פורום גדול עומדת קבוצת פורומיסטים אמיצה ומובחרת שעוזרת לו לעשות את מה שהוא לא יכול לעשות לבד (כמו לנהל דיונים, למשל). וכך מתחילה תחרות ההצעות שבתקווה (ובמידה ויהיו מספיק הצעות) תסתיים בסקר קצר, ובסופו תמתין לנו פינה חדשה, זמנית או קבועה. שאו ברכה, eyeresh

The Miller

New member
סופ"ש נעים

Kings Of Leon - Because Of The Times The National - Boxer Voxtrot - Voxtrot Chris Cornell - Carry On

קאלה- פחד מגחליליות

לא יודע למה חזרתי לזה, אבל זה באמת אחלה תקליט. וגם קראתי את "הקרב" של יריב בן אהרן, שלדעתי תוכלו למצוא ביחסית הרבה חנויות יד שנייה, מנסיוני- נדירים כאלה תיאורי עומק בסיפרות הישראלית. היום שמעתי שוב את ניק קייב- לא עוד נפרד, שהוא דיסק טוב מאוד, באמת, שכחתי עד כמה. וגם הנגן אמפישלוש שלי הלך פייפן, מה שבהחלט הפך את החיים שלי להרבה פחות מוזיקלים.

hcsneB

New member
מיכה שטרית - סנטיאגו דה קובה

מהאלבומים הישראלים המושלמים שהוקלטו... שילוב מרגש בין אלקטרוניקה דקה בסגנון "חצי אוטמטי" של פורטיס לבין מעין מוטציית פולק קריבי

Bordeaux Tale

New member
אני שוקלת ברצינות

למכור את הכרטיס שלי לבלונד רדהד רק בשביל ללכת להופעה של קרני פוסטל מארחת את מיכה שטרית. אוף, למה זה חייב ליפול על אותו היום?

ArsaWhat

New member
ג'אסטיס-קרוס (איך עושים את הסימן הזה במקלדת?)

ולפי הטראקליסט, שווה ביותר לחפש את הEssential Mix שלהם ברדיו 1 הבריטי.

moe7

New member
נראה לי שמצאתי אותו באוזן ב-39 ש"ח

(כדאי לרוץ ולרכוש לפני שיהיה מאוחר מדי...) בשבוע שעבר התלבשתי על עותק של "האידיוט" של איגי פופ, הוא עלה 50 (שזה יותר מדי, אבל לא לאלבום הספציפי הזה). אתמול גם מצאתי את CLOSER של ג'וי דיוויז'ן ב-39 ש"ח בדיסק סנטר (יש עוד הרבה עותקים, כדאי), זאת אחרי ששנים לא מצאתי דיסקים שלהם, לפחות לא במחירים סבירים. ביקרתי גם בטאוור רקורדס בעזריאלי לפני כמה ימים, המחירים אט-אט יורדים. למשל "טרנספורמר" של לו ריד הגיע ל-49 ש"ח. מכר שעובד שם סיפר שהמחירים התייצבו לזמן מה ודומה שלא צפויים לעלות בקרוב.

PrinceOFdespair

New member
החדש של הסייקיק טיוי

הוא באמת משונה בטירוף רוקנרולי להחריד תופס את האוזן בצורה לא רגילה מהפנט וספוקי כאחד.

nery

New member
מה!

למה כולם יודעים על הדברים האלה לפניי? וואו, חדש לסייקיק טיוי!

Yadun

New member
Bad Religion - New Maps of Hell

פאנק רוק. בד רליג'ן הם להקה אדירה ומי שמבין קצת עניין יודע במה מדובר.. שבוע טוב!

retard boi

New member
אני לא יודע בנוגע לאלבום השבוע

אבל אתמול הדעתי לחבר והוא פשוט השמיע דיסקים ישנים של נירוונה שאני כמו רבים וטובים אחרים תמיד טענתי לאיכותם אך לא שמעתי אותם כבר שנים!!!! זה ממש עשה לי את היום. באשר למוזיקה חדשה... ה editorsהיו הלהקה המתנגנת במחשב שלי השבוע. כן כן אני יודע שמודבר בחקיינים של ה smiths (בדומה ל BRMC והדמיון המפתיע ל jesus and mary chain ) אבל אחרי שמתגברים על העובדה שהם כמו כמעט כל להקה עכשווית חסרי כל מקוריות מגלים שהמוזיקה ממש אחלה. בנוסף חרשתי ב youtube האמת על הופעה של פי ג'יי הארווי מ2004 Eurockeenes de Belfort . ממולץ ביותר.

למעלה