אלבום וקליפ חדש למיילי סיירוס!

A Lizard State

New member
אלבום וקליפ חדש למיילי סיירוס!

http://www.mileycyrus.com/andherdeadpetz - סטרימינג מלא.
מיילי סיירוס הבוקר שיחררה אחרי טקס ה-VMA שהיא הנחתה (בצדק רב, עדיין לא ראיתי אם גם העבודה שהיא עשתה שם הייתה טובה) את האלבום החינמי החדש שלה, שיצא כרגע אך ורק בסאונד קלאוד, ואורכו הוא שעה וחצי.
היא עבדה עליו עם אנשים טובים כמו החברים מדה פליימינג ליפס, אריאל פינק, מייק ויל ואורן יואל.
אין ספק שמיילי כרגע בשיא היצירתיות והשאפתניות שלה, והיא ממשיכה לתת שמחה לכל מי שהאמין בה שהיא מסוגלת להוציא שירי מופת כאלה.

היא החליטה להציג לכולם את האלבום עם השיר (האדיר) Dooo It! עם קליפ מגעיל במיוחד (אבל עדיין מפתיע לטובה):
https://www.youtube.com/watch?v=wu5iAgJ65dA

מה דעתכם על האלבום ועל מיילי? האם היא בדרך הנכונה?

ערן1987

New member
אין לי כוח לשמוע כרגע את האלבום

הוא ארוך מדי בשבילי עכשיו, אשמע אותו בהזדמנות. השיר שהיא שיחררה, שאפו - שונה לגמרי ממה שהיא עשתה, לא מסחרי בעליל. מעניין איך זה יתקבל מהבחינה הזו.
&nbsp
גם שאפו על זה שהיא עשתה ביונסה, עוד יותר שאפו שכרגע זה ניתן להאזנה חינמית בלבד ולא למכירה.. במובן מסוים אולי זה טעות כי היא הייתה מוכרת ככה כמות יפה מאוד של עותקים, אבל נו, צרות של עשירים.

RTur

New member
שמעתי אותו בערך

שמעתי אותו די ברפרוף בינתיים סתם כדי לקבל מושג מה היא עוללה כי עניין אותי. לא שמעתי אותו מההתחלה עד הסוף בינתיים אבל כן עברתי על כל השירים.
לפי מה שהיא אומרת האלבום נעשה מיוזמתה כמעין פרוייקט צדדי והיא לא עירבה בו את חברת התקליטים שלה מלבד להשמיע להם את התוצאה הסופית אחרי שהיא סיימה אותו והם אישרו לה לעשות איתו מה שהיא רוצה והם לא מחשיבים אותו כחלק מהחוזה שהיא סגרה איתם על כמות אלבומים מבחינתם. לא יודע עד כמה זה נכון אבל אני לא אתפלא שזה באמת המצב - האלבום הזוי לגמרי ולא מסחרי בשום צורה ככה שזה די הגיוני שחברת התקליטים שלה לא קשורה וגם לא כל כך רוצה לקחת על עצמה חלק בעניין.
מהאזנה החטופה שנתתי לאלבום הזה אני לא מוצא בו יותר מדי עניין האמת כי הוא פשוט הזוי מדי וכרגע לפחות לא בקטע טוב כל כך. אני לא מוצא בו מספיק עניין מבחינה מוסיקלית. מה שכן, האלבום די אמיץ מצדה ואני כן שמח שהיא לא מפחדת לשחרר כזה דבר החוצה. אמנים אחרים פשוט היו גונזים אלבום כזה ומקווים שהוא לעולם לא ידלוף. היא צעירה והיא מנסה כל מיני דברים ומחפשת את עצמה ואני מאוד מעריך אותה על האומץ והנסיונות.
את Dooo It! אהבתי אבל בגרסת ההופעה. ב-VMA זה היה נשמע לי שיר מגניב באדפטציה שלו ללייב, גרסת האלבום פחות מוצלחת וגורעת ממנו לדעתי.
מעבר לזה, יש באלבום שני שירים שמאודדדדדדדדדדד (!!!) אהבתי - Space Boots ו- Bang Me Box. באלבום הקודם שלה ציינתי ממש לטובה את Rooting For My Baby ושני השירים האלה מזכירים לי אותו באיזשהו אופן ואני חושב שזה פשוט מוציא את מיילי מעולה.

DAN1EL

New member
השיר אחלה. מגניב מאוד.

הקליפ:
Wrecking Ball (ובכלל, האסתטיקה הטרי ריצ'ארדסונית) פוגש את Hidden Place של ביורק פוגש את הקליפ של הפליימינג ליפס עם אריקה באדו.
&nbsp
האלבום:
עוד לא הספקתי לשמוע את כולו.
המהלך שלה מעניין מאוד ואני עף עליה באופן כללי.

Music Man XD

New member
טוב,

כמה דברים:
1. אלבום חינמי בהפתעה - אדיר, אדיר, אדיר.
2. השיר הזה מגניב, ואני אוהב שיש לה ביצים.
3. קליפ מוצלח.
4. יותר טוב מהקקפוניה המזעזעת שנקראת "באנגרז" (עדיין כואב לי הראש מהאזנה לחרא הזה, באמת)
5. Yeezy 2020. או במילים אחרות: למה אין שרשור על ה-VMA?! אני אפתח.

למעלה