אלבום זהב לב"הכתבה מוואלה http://e.walla.co.il/?w=/214/805102
H hodayoyo New member 8/11/05 #1 אלבום זהב לב"ה../images/Emo70.gifכתבה מוואלה../images/Emo60.gif http://e.walla.co.il/?w=/214/805102
ס סטלני3 New member 8/11/05 #4 חבל שלא יהיה מקום בבארבי לכולם..... בטח המון "אנשים טובים" ירצו להגיע להופעה אבל כנראה לא יהיה מספיק מקום לכולם......להזמין כרטיסים כל הקודם זוכה
חבל שלא יהיה מקום בבארבי לכולם..... בטח המון "אנשים טובים" ירצו להגיע להופעה אבל כנראה לא יהיה מספיק מקום לכולם......להזמין כרטיסים כל הקודם זוכה
ש שיר יצחק New member 8/11/05 #5 אבל איך אני מזמינה כרטיסים? צריך כרטיס אשראי או משו או שאני פשוט נותנת את השם שלי? כי אני באה מב"ש וממש לא בא לי להגיע ולגלות שאין כרטיסים..
אבל איך אני מזמינה כרטיסים? צריך כרטיס אשראי או משו או שאני פשוט נותנת את השם שלי? כי אני באה מב"ש וממש לא בא לי להגיע ולגלות שאין כרטיסים..
E eladi88 New member 8/11/05 #9 ביררתי אין אפשרות להזמין מראש האפשרות היחידה היא להגיע בשעה 20:30 ולקנות שם כרטיסים.
ש שיר יצחק New member 8/11/05 #14 יו אבל זה סרט.. אנחנו גם ככה מגיעים מב"ש.. איף אם אני נתקעת בלי כרטיסים אני לא יודעת מה אני עושה חחח..
יו אבל זה סרט.. אנחנו גם ככה מגיעים מב"ש.. איף אם אני נתקעת בלי כרטיסים אני לא יודעת מה אני עושה חחח..
E eladi88 New member 8/11/05 #17 אין מה לעשות מותק.... בואי לפני.... זה מה שאני מתכוון לעשות...כי פעם שעברה אני גם כמעט נתקעתי בלי כרטיס
אין מה לעשות מותק.... בואי לפני.... זה מה שאני מתכוון לעשות...כי פעם שעברה אני גם כמעט נתקעתי בלי כרטיס
E eladi88 New member 8/11/05 #8 woohooooooooooo למרות שכבר ידענו לפני הרבה זמן...עוד בסוכות! עכשיו זה גם יצא לתקשורת... אז
T talba3 New member 8/11/05 #10 מזל טובבב!!! אבל... חח אבל תאכלס ידענו את זה כבר! טוב נשחק אותה מופתעים! וווווווואי איזה מגניב יואווו תמיד האמנתי בהם ואי איזה כיףף אין עליהם יואווו
מזל טובבב!!! אבל... חח אבל תאכלס ידענו את זה כבר! טוב נשחק אותה מופתעים! וווווווואי איזה מגניב יואווו תמיד האמנתי בהם ואי איזה כיףף אין עליהם יואווו
M Mosh28 New member 8/11/05 #11 פשש מזל טווווווווב../images/Emo9.gif וממממ אין סיכוי שיש כרטיסים להזמין מראש? =/
ל לילוש הלילושית New member 8/11/05 #13 זה ממש לא בסדר אנשים מגיעים מרחוק וכאלה בשבילנו להגיע להופעה היה פרוייקט שלם ואם היינו מאחרות בעוד 10 דקות כבר לא היו לנו כרטיסים
זה ממש לא בסדר אנשים מגיעים מרחוק וכאלה בשבילנו להגיע להופעה היה פרוייקט שלם ואם היינו מאחרות בעוד 10 דקות כבר לא היו לנו כרטיסים
E eladi88 New member 8/11/05 #18 אין מה לעשות.... בקיץ הבא הם כבר יעברו למקום יותר גדול...[אני מקווה מאד...כי אם לא אז חבל על כל האנשים שלא יכנסו]
אין מה לעשות.... בקיץ הבא הם כבר יעברו למקום יותר גדול...[אני מקווה מאד...כי אם לא אז חבל על כל האנשים שלא יכנסו]