אלבום חדש גם לטרוי ב - 10.03.06

TROYחיפה

New member
אלבום חדש גם לטרוי ב - 10.03.06

קצת התלבטות לגבי תאריך יציאת האלבום האלקטרוני החדש, וטיפקס פתרו לי את הבעיה, כשחשבתי, שזה יהיה הכי נחמד ונעים להוציא אלבום באותו יום. Best music for SEX יוצא ב - 10 למרץ ומסכם 16 רצועות - שירים ומשחקים כאלה ואחרים שלי עם עצמי (תחשבו מה שאתם רוצים) ועם הציוד שלי (כן, כן, פליטת פה...) בבית (ובבתים של אנשים אחרים), - אוי, אני נורא מצחיק - בזמן שלא התעסקתי (מופרע!) בהקלטת האלבום ה"רציני" הבא שלי באולפן "רציני" שכזה בדרום תל אביב. התוצאה היא בעצם מאוד מושכת, מלאת הומור, ויפה מאוד (באמת!) גם העטיפה - חבל"ז ד"ש לכל החברים כאן והרבה בריאות ואורך רוח ליניב ד. ב - 10.3 תוכלו לקטוף את האלבום הזה חינם ברשת! TROY (פלורנטין, תל אביב)

1מאיוש

New member
אה יפהה לך , ../images/Emo49.gif

אבל למה לעבוד כ"כ קשה ולא לדרוש על האלבום כסף או לנסות להפיץ אותו בחנויות ?!
שבת שלום !

TROYחיפה

New member
תודה מאיה ../images/Emo66.gif

כי בעתיד 90 אחוז מהמוזיקה תופץ בדרך הזאת - בחינם, ברשת. לי זה נראה הדבר הכי עתידי, הכי בטוח, הכי חברתי ונעים ומושקע בעולם. תשאלו את עמיר פרץ
והאלבום יעלה לאתר בילאומי עם אלפי אלבומים כאלה, בחינם, שיוצאים מאולפניהם של מוזיקאים ברחבי העולם כולו. האתר עצמו הוא צרפתי, אגב. הרעיון הזה של אתר ובו מפה של כל העולם, וכל אחד יכול לציין עם האצבע את הנקודה על פני הגלובוס שממנה הוא רוצה לשאוב מוזיקה, ולהוריד את זה בחינם, בלי מכשולים, זה רעיון מקסים. זה גם מקרב בין עמים, זה גם מחזק את הנשמות. זה לא מפריע לי לעבוד במקביל על אלבום אחר שייצא לחנויות בפורמט המקובל. אמן, מוזיקאי, יוצר או בטטה - לא צריכים להגביל את עצמם מלצמוח. ישנם אמנים שמקליטים ומנפיקים לעולם חמישה אלבומים בשנה. אז למה ששלושה מתוכם לא יהיו בחינם? זה בסדר, זה אפילו מגניב. ונסיים בחשיפה... תרתיי משמע... הנה עטיפה האלבום! (מצורפת) TROY

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifטרוי! מה המצב אחשלו?

זה מתן עוד מימי הפורום הרשמי וההופעות במעליה בדיוק השבוע חשבתי לעצמי שצריך שגם אתה תצטרף אלינו לפורום והנה משאלתי התגשמה!
שמח שהדיסק הולך לצאת...מה שלום הדיסק של החיפאים?

TROYחיפה

New member
היי מתן ../images/Emo13.gif

חן חן האמת נכנסתי לפה כבר לפני כמה ימים, אבל לא זהיתי את האנשים מפאת הכינויים האחרים. חשבתי, התחלפו פה כולם... מסתבר שלא... גיחי גיחי... החיפאים - אנחנו מסיימים להקליט/למקסס את האלבום במהלך השבועות הקרובים. אוז היה אמור, אגב, להתארח - אבל בגלל איזה פאק בתקשורת זה לא קרה (משהו כמו פלא'/טל' שמישהו לא הרים למישהו בזמן בגלל לו"זים צפופים). במקום זה המאזין יאלץ להסתפק בי, בנעם רותם, שלומי שבן, רונית ברגמן (פלסטיק ונוס), שלמה קובה ז"ל (נפטר שלושה חודשים אחרי ההקלטה, האיש הנחמד ההוא מהקופה של הברבי), אלידע רמון (מהאולפן של יזהר) בגיטרה בשיר אחד (ישראל, אפשר לשמוע אצלנו באתר), וזמרי ליווי - גילוק ויובל. הלהקה שלנו כוללת את עמוס הדני - גיטרה, איתן איצקוביץ' - תופים, וארנון פלטי (החיפאי, שגם מפיק) - בבס. המפיקים שלנו הם אני פלטי ויאיר כהן. הטכנאים שלנו: יואב שדמה. האולפן: DB זהו בערך יהיו גם הופעות הולך לעבודה עכשיו take care ד"ש לבשמת גם TROY

טיפקסית

New member
חן חן לך טרוי ידידי

אם עוד לא זיהית-זו אני-בשמת [כן נו אני בכינוי מגניב למרות שהוא משנת 2002] חן חן על האלבום ההולך ומתקרב ובא עלינו לטובה,עיצוב עטיפה יפה,אם כי קצת בלתי מובן,אבל זה מה שיפה,שכל אחד יתן לו משמעות שונה. נועם רותם,שלומי שבן ואתה-שלושה גאונים באלבום אחד,את זה יהיה שווה לשמוע. ואם כבר באוז עסקינן,בקרוב נוכל לשמוע גם אותו עם החדש של טיפקס וגם לזה יש מה לחכות. ובינתיים-שא ברכה,חיי מהפכה דרך אגב-שים אוזן על השיר "מרכבות המוות" טקסט של חיים חפר,ביצוע של מוקי,פילוני ואיילה אינגדשט

1מאיוש

New member
טרוי.. הבנתי ת'כוונה שלך אבל

מה שלא הבנתי.. אתה כבר גדול!... אתה עובד כדי ליצור מוזיקה איכותית שאנשים יוכלו להנות ממנה מכל העולם!! אבל מאיפה אתה מתפרנס(סליחה על השאלה)
אם על המוזיקה אתה לא מפיץ לחנויות ומקבל כסף.. אז איך אתה דואג לעצמך
לא לשכוח!! יום שישי הקרוב! יציאה כפולה! הדיסק של טיפקס הגדולים מכולם והדיסק (עם שם מוזר
) של טרוי !!!! מזללללל טוב !!

טיפקסית

New member
זה לא ביום שישי הקרוב אלא עוד שבוע

יום שישי הזה זה ה-3.3 החדש של טיפקס יוצא בשישי הבא. אל דאגה-נחגוג גם אותו

1מאיוש

New member
בופס.. ת'תאריך ידעתי, אבל התבלבלתי

מרוב הזמן שאני מחכה לדיסק!

TROYחיפה

New member
תשובות למאיה

"אבל מאיפה אתה מתפרנס(סליחה על השאלה) אם על המוזיקה אתה לא מפיץ לחנויות ומקבל כסף.. אז איך אתה דואג לעצמך" אנחנו מעלים את האלבום הזה לאתר שיתופי בצרפת, מלא בהרבה צרפתים קטנים, ואנשים מכל העולם כולו. זה מאוד מרתק ומסעיר בפני עצמו העניין הזה, וקהל היעד הוא העולם כולו. ככה שאני מקווה לצאת לסיבוב הופעות בכללל העולם, ולעשות בוחטות של כסף בקרוב! (אני אזמין את Tפקס להצטרף גם!)

TROYחיפה

New member
תודה חבייר ../images/Emo187.gif

האלבום נמצא כבר און ליין להרצת ניסיון (עד ליציאה הרשמית ביום שישי) ואפשר להוריד אותו TROY

למעלה