אלבום חדש לגרין דיי?

אלבום חדש לגרין דיי?

ראיתי קליפ באמ טי וי של גרין דיי והיה כתוב שלאלבום קוראים: instant karma (משנת 2007) וזה נכון שיש להם אלבום חדש ושאני פשוט לא מעודכן?

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאה? מה?

הפרוייקטים האחרונים שגרין דיי השתתפו בהם - לכל מקרה- "The Saints Are Coming"- שיר עם הלהקה U2, למען נפגעי קתרינה, אבל בעיקרון זה הופיע באלבום האוסף האחרון של זו האחרונה כשיר חדש, ב-2006. "Working Class Hero"- האמת היא שעל זה אני יודעת פחות פרטים. זה יצא השנה (2007) וזה קאבר לשיר של ג'ון לנון, שהבנתי שזה היה השיר הראשון שהפך ללהיט עם המילה "fucking". על אלבום חדש מדברים בסביבות 2008. לכן אני חושבת שראית את WKH.

אהההה

גם חיפשתי מידע על האלבום וגיליתי שזה אלבום של מעל 50 אומנים שאוספים כסף למען משהו (זה מה שהבנתי) וכנראה שהשיר שגרין דיי הכי מוצלח מבין כל השירים כי הוא היחיד שמצאתי עליו מידע וגם גרין דיי ביצעו אותו באמריקן איידול.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifלדעתי זה פשוט השיר הראשון שיצא.

slayer510

New member
אז אין אלבום חדש לגרין דיי??

כי אני גם שמעתי את working class heroes באמטיוי והוא ממש מחמד!! instant karma זה לא אלבום רשמי של הלהקה??

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifלא

כמו שהסביר/ה החביב/ה שפתח/ה את השירשור, זה אלבום שבו מספר אמנים (50) מתאספים למען מטרות צדקה.. אפילו שכחתי בשביל מה מכל הפרוייקטים.

דניתיי16

New member
אה וואלה?!

ואני חשבתי שזה השם של האלבום של ג'ון לנון.. כאילו שממנו השיר workng class hero

shira907

New member
הידעתם ?

שגם מרלין מנסון עשה קאבר לשיר הזה ?! http://www.youtube.com/watch?v=S5W-btE5t5s ארגג אני לא יודעת לעשות קישורר

עדן גפן

New member
אוי ואבוי!/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

את שמעת את WORKING CLASS HERO של ג`ון לנון בביצוע של גרין דיי. אינסטאנט קארמה זה אלבום של ג`ון.. הביצוע של גרין דיי סבבה [אבל כמובן אין טעם להשוות למקור המדהים והלא ממוסחר:)] הפרויקט הוא שכמה אמנים מחדשים ג`ון לנון בשביל לאסוף כסף למשהו שקשור בשלום [תהרגו אותי, כבר שכחתי למה..] בקיצור בואו נקווה שהדיסק יצליח כי זה למטרה חשובה.. [למרות שחוץ מגרין דיי יש שם חרא אמנים=/]

miss rocker

New member
אני יגיד לכם.

הכסף עובר למטרות צדקה בדרום אפריקה . ויש עוד העוסקים בזה...סבבה להם P=

עדן גפן

New member
נכון..=)/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

משתתפים שם עוד רבים.. לדעתי הביצוע של גרין דיי יהיה הכי טוב [ועוד כששומעים את ג`ון בסוף זה כזה מרגש! עושה לבכות..], שמעתי חלק מהשירים, ולא שציפיתי יותר מכריסטינה אגילרה או מאבריל לאבין[ממנה בכלל לא ציפיתי לכלום, ולצערי, נתנו לה להרוס [אני לא חושבת שאני מגזימה..] את Imagine.. ] אפילו את רג`ינה ספקטור שכולם סוגדים לה לאחרונה אני לא אוהבת.. בקיצור, בשביל ג`ון, ובשביל האוזניים שלי ושלכם, נקווה שיהיו עוד קאברים טובים [הכל יחסי] כמו של גרין דיי [עם קליפ מדהים [במיוחד הסוף] שקלע בול [בעיניי] למשמעות השיר] ופחות קאברים של מי שציינתי למעלה..

למעלה