אוווווווו זה היה מזמן... ../images/Emo8.gif
לא זוכר אפילו ומתי. הראשונה באיצטדיון וומבלי. מפוצץ, 105000 איש, ביציעים ועל הדשא. חושך... ב 19:50 התחילו מסוקים לטרטר מצד לצד, (צמרמורת יש לי עכשיו,צמרמורת) ב 20:00 SHARP נדלקו האורות, והתחילה המוזיקה. איזה SOUND איזו מוזיקה איזו הופעה איזו מיקצועיות איזה ליטוש מווווווווווווווווווושלם חזיר ענק שצנח על כבל, מצד אחד של האיצטדיון, הישר לתוך הבמה. מנורות מיוחדות, בצורה של BUGS עם "רגליים", מסתובבות להם מעל לראש. אין מילים, אין מילים. אני לא מתבייש לאמר לך, בכיתי אז, ודמעות זולגות על פני גם כעת. זאת היתה התגשמות של חלום של כל כך הרבה שנים. אנשים מכל המינים ומכל הסוגים: לבנים, הודים, סינים, יפנים, חבר'ה עם חולצות של בית"ר ירושלים (כן, כן, ממש כך !!!). אוירה של אחווה, אהבה, התמסרות טוטאלית למוזיקה ולהופעה המדהייייייייימה שהיתה שם. כמובן, ריח מתוק באוויר, מכל הכיוונים. אף אחד לא דוחף, לא מקלל, לא נוגע בך מאחורה. עולם קסום, בלי מלחמות, בלי אלימות, שלוש שעות של התעלות. הרגשתי ? שאלוהים שם את האצבע שלו על המצח שלי למשך שלוש שעות. אין לי מילים !!! בעצם ? כעת אני רואה שיש לי המווווווווווווווןןןן מילים. חלאס. צריך להיגרע... ביי.........