אלבום חדש לווטרס

snunit5

New member
אלבום חדש לווטרס

עד סוף השנה (רשת ב' בשניה הזאת)

אנא עיקבו אחר ה"חשדות"

כל החדשות הכי מעודכנות בנושא הפלויד ו-ווטרס, נמצאות ב"חשדות" הפורום. המידע המופיע בתקשורת הוא לעיתים קרובות מוטעה, עקב אי-הבנה של הידיעות לעתונות המתפרסמות באנגלית בחו"ל. בחודשי הסתו תצא כנראה האופרה שווטרס כתב, Ca Ira. אלבום סולו חדש מתוכנן לשנה הבאה, אי"ה. הפרטים המלאים על שני הפרוייקטים, נמצאים ב"חשדות".

רק רציתי להפנות למידע המלא בעניין..

לצערי לעיתים קרובות הידיעות בתקשורת הישראלית בענייני הפלויד הן מוטעות - חלקיות, שגויות, מה שתרצו. זה מתסכל, במיוחד כשאנחנו מנסים לקבץ כאן מידע מעודכן ומדוייק. זה כמובן לא אשמתך, ולא היתה כל כוונה לביקורת כלפיך מצידי.

snunit5

New member
לצערך ? ולצערי ....

לא כך זה נראה. יכולת לפתוח במשהו כמו: תודה לסנונית על המידע המעניין. כמו כן, אני ממליצה להתעדכן ב...... כך ? זה היה ניראה אחרת. ערב נפלא...

snunit5

New member
../images/Emo51.gif לציפציפ

ם יורשה לי לשאול בת כמה או בן כמה ציפציפ ?

תודה על שאלתך, סנונית

אך לצערי הנושא הוא טאבו, ולכן לא אוכל לתת לך תשובה על כך.

snunit5

New member
עד 120 ../images/Emo13.gif

אנוכי, בעוונותי, "מגרד" את גיל ה 50, ונימנה על ברי המזל שקנו את מערכת הסטראו הראשונה שלהם במיוחד בשביל להקשיב ל DSOTM. לאחר ששחקתי את התקליט ? קניתי אות פעם נוספת (ואולי יותר מפעם אחת). כמדומני שהתקליט עדיין ברשותי
בבוידעם... מאז ? ראיתי אותם פעמיים בלונדון (את החומה פיספסתי
) שומע הרבה. אחלה ערב לך, ולכל חובבי המוזיקה הטובה ביותר שנכתבה אי פעם: ה"מוזיקה הקלאסית של מוזיקת הרוק" יאללה ביי.........

אם אתה כבר פה...

למה שלא תספר לנו על ההופעות שראית? היו כאן בעבר כמה אנשים שהיו בהופעות שלהם, והתאורים מופיעים ב"מאמרים", בקטגוריה המוקדשת להופעות.

snunit5

New member
אוווווווו זה היה מזמן... ../images/Emo8.gif

לא זוכר אפילו ומתי. הראשונה באיצטדיון וומבלי. מפוצץ, 105000 איש, ביציעים ועל הדשא. חושך... ב 19:50 התחילו מסוקים לטרטר מצד לצד, (צמרמורת יש לי עכשיו,צמרמורת) ב 20:00 SHARP נדלקו האורות, והתחילה המוזיקה. איזה SOUND איזו מוזיקה איזו הופעה איזו מיקצועיות איזה ליטוש מווווווווווווווווווושלם חזיר ענק שצנח על כבל, מצד אחד של האיצטדיון, הישר לתוך הבמה. מנורות מיוחדות, בצורה של BUGS עם "רגליים", מסתובבות להם מעל לראש. אין מילים, אין מילים. אני לא מתבייש לאמר לך, בכיתי אז, ודמעות זולגות על פני גם כעת. זאת היתה התגשמות של חלום של כל כך הרבה שנים. אנשים מכל המינים ומכל הסוגים: לבנים, הודים, סינים, יפנים, חבר'ה עם חולצות של בית"ר ירושלים (כן, כן, ממש כך !!!). אוירה של אחווה, אהבה, התמסרות טוטאלית למוזיקה ולהופעה המדהייייייייימה שהיתה שם. כמובן, ריח מתוק באוויר, מכל הכיוונים. אף אחד לא דוחף, לא מקלל, לא נוגע בך מאחורה. עולם קסום, בלי מלחמות, בלי אלימות, שלוש שעות של התעלות. הרגשתי ? שאלוהים שם את האצבע שלו על המצח שלי למשך שלוש שעות. אין לי מילים !!! בעצם ? כעת אני רואה שיש לי המווווווווווווווןןןן מילים. חלאס. צריך להיגרע... ביי.........

זה היה ההופעות של Animals?

האם היה אפשר לראות את הלהקה, או שהאפקטים גנבו את ההצגה, כפי שניתן להתרשם מדבריך? ומה הם ניגנו?

snunit5

New member
חמוד/ה !!!!!!!!!!!!!!!

זה היה ככל הניראה בחודש אוגוסט 1986 אני ? לא זוכר מה היה לפני יומיים. מה שאני זוכר ? כפי שהבנת, מספיק לי לכל החיים.

תודה על התאור ../images/Emo140.gif

נדמה לי שהתכוונת לסיבוב ההופעות של Momentary Lapse of Reason בשנת 1989. הפלויד לא הופיעו באמצע שנות השמונים.

למעלה