אלבום חדש?

fireballgames

New member
אלבום חדש?

לא שאני לחוץ או משהו , אבל מאז ה 9.6.2003 שיצא HTTT עבר די הרבה זמן... מה קורה עם אלבום חדש? מישהו יודע? תודה יונתן

Knives Out

New member
כמה דברים..

1) לא בטוח שיצא אלבום חדש. יכול להיות שזה יצא בכמה EPs, אלבום, או הורדה ברשת. אף אחד לא יודע, כנראה שיצא אלבום. 2) אם יצא אלבום הוא כנראה יצא בסוף השנה או שנה הבאה. חוץ מזה, כנס ל Dead Air Space בradiohead.com , זה הבלוג של רדיוהד, מעדכנים שם מדי פעם.

vegetable man

New member
לא מדוייק

אלבום חדש אמור לצאת בקיץ או לכל המאוחר בסתיו. רדיוהד נמצאים כרגע בשלבי סיום של ההקלטות. אם יצא EP, או סינגלים נלווים (מה שקורה בד"כ, כי יש תמיד שאריות שלא נכנסו לאלבום), זה יצא בנוסף או קצת לאחר האלבום. כמובן, כל חומר שתוציא רדיוהד יצא באופן חוקי בחנויות מוסיקה, כפי שהיה תמיד. כשיהיה מה לעדכן בקשר לאלבום החדש, אני אאדכן אותכם פה.

vegetable man

New member
והנה עוד קצת חדש על האלבום המתקרב

ת'ום יורק מספר שאלבום לא יעסוק בפוליטיקה, בהמשך לקודמו HTTT. הוא דווקא מדבר על אלבום "מפחיד", שבמובן מסויים מזכיר את OC.

Knives Out

New member
יאפ והכי מבאס אותי..

שהשיר המרכזי והכי מעניין שם יהיה Arpeggi (כנראה).ובינתיים הבנתי שאני היחיד שמשעמם אותו השיר הזה. (שנוגן עם תזמורת מנצרת! יהה, גו יזראליז)

vegetable man

New member
Arpeggio ../images/Emo99.gif

אני מאוד אהבתי את הביצוע ההוא מלפני שנה. הקלידים המבולגנים, כלי הקשת. בכנות, אני חושב שאתם צריכים להקשיב לזה קצת יותר לפני שאתם מחליטים, אבל מעבר לזה באלבום זה ישמע יותר טוב.

Knives Out

New member
הממ, ספרתי כמה פעמים שמעתי את זה,

ועכשיו זה הגיע ל21 וחצי פעמים.

למעלה