אלבום לחורף

Another Girl

New member
אלבום לחורף ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

עם החורף הבא עלינו לטובה (או שלא
) נשאלת השאלה: איזה אלבום מתאים לחורף? עם איזה אלבום הייתם מתכרבלים מתחת לפוך?
ועוד שאלה: אם הייתם צריכים להרכיב את האלבום האולטימטיבי שלכם לחורף מכל שירי הביטלס,איזה שירים היו שם?

דקלה9

New member
בקשר לאלבום

כשהייתי בתיכון, הייתה לנו חבורה של שלוש מעריצות ביטלס ופעם שאלנו את השאלה הזו וכולן הסכימו פה אחד- Beatles For Sale הוא אלבום החורף האולטימטיבי. ובקשר לשירים... טוב, זה המון שירים, אבל ברור שכל פעם שיורד גשם, השיר Rain מתנגן לי בראש ואני צוחקת על עצמי ועל כל השאר, שנמלטים מהגשם כאילו היה אסון טבע ולא כמה טיפות מהשמיים... שיר חורף נוסף הוא All Things Must Pass (ואני מתבאסת תמיד מהרעיון שג'ורג' תמיד אהב את השמש ובסוף נפטר בחורף
) . מאיזו סיבה לא ברורה יש שלישיית שירים מהאנתולוגיה הראשונה שמתקשרת לי תמיד עם חורף- Searching, Three Cool Cats ו- Sheikh Of Araby. ואם כבר אנתולוגיה ראשונה, כל הצד הראשון שלה (למי שיש את זה על קלטת) עד Hello Little Girl הוא די חורפי. ברור שיש עוד המון שירי חורף, אבל זה מה שעלה לי עכשיו... והנה תמונה חורפית שאני מאוד אוהבת

Another Girl

New member
אני מסכימה איתך שזה אלבום חורפי ../images/Emo13.gif

מאוד,למרות שיש בו שירים קיציים וכיפיים כמו Eight day's a week ו-Every little thing. יש כאלה שחושבים שדווקא Abbey Road,בגלל האווירה הכבדה משהו שבו,הוא אלבום חורף אולטימטיבי.
אירוני,כי יש שם שיר בשם Here comes the sun...

דקלה9

New member
נכון...

אני גם חוגגת בימים אלה 8 שנים כמעריצה והתחלתי עם אבי רואד, אז התקופה הזו מתקשרת לי עם האלבום הזה... אבל חשבתי שאני היחידה...

דיתוּש

New member
שאלות מעניינות...

אלבום חורף? לא איכפת לי. עם כולם הייתי מתכרבלת מתחת לפוך
אבל פשוט... יש כל-כך הרבה שירים לביטלס שהם ממש מדהימים, איך אפשר לבחור רק כמה בשביל אלבום?

ביטלמן

New member
לדעתי שיר הביטלס החורפי הכי מתאים

הוא (i want you (she so heavey אין כמו קצת בולז טוב ביום חורפי...
לגבי האלבום החורפי אני ממש לא יודע...

אלרוס

New member
בעיקרון

החורף זה הזמן המושלם לחרוש ע כל האלבומים מתחת לפוך עם ספר טוב ביד ושוקו חם לידך. אבל חוץ מזה אני חושב שהשיר שבאמת מעביר את החורף בארץ שלנו (בגלל האורך שלו) הוא הר מג'סטי. השירים שאני הייתי שם הם: 1. BECAUSE 2. ELANOR RIGBY 3. SHE'S LEAVING HOME 4. HEY JUDE 5. COME TOGETHER 6. LET IT BE 7. LSD 8. OB-LA-DI OB-LA-DA 9. LET IT BE 10. SFFE 11. HERE COME THE SUN

אלרוס

New member
כי שכחתי ששמתי אותו פעם אחת

וחוץ מזה, השני מוקדש לLET EAT BEE, כלומר לאכול דבורים.

The Mad Hatter

New member
חורף...*_*

קודם כל, מבין כל האלבומים של הביטלס, abbey road הוא האלבום שהכי מתקשר לי לחורף. ואחריו בתור יגיע האלבום הלבן, אני מניחה. האלבומים המוקדמים יותר שלהם מתקשרים לי יותר עם קיץ... שירים שיתאימו לי לאלבום חורף: tomorrow never knows golden slumbers while my guitar gently weeps she's so heavy yesterday yer blues? אבל אלה רק האסוציאציות של הרגע...:)

SmallVille Girl

New member
למרות שאני לא ממש מכירה את

כל האלבומים של הביטלס .. ואני יותר שומעת את השירים שלהם בלי לדעת את האלבומים .. :(( השירים שיתאימו לי לחרוף יהיו : mother nature son yesterday אלינור רגבי .. אין לי כוח לכתוב באנגלית real love good day sunshine שמממש נדלקתי עלו שנית !

האלבום הלבן

אלבום חורפי שכזה. השירים שהייתי שם בחורף היו: 1. Here, there and everywhere 2. Dear prudence 3. Rain ועוד שירים שלא עולים במוחי (מוחי?!) כרגע.

למעלה